Н У Х Т

Синергія освіти, науки та бізнесу відкриває нові можливості!

09 травня 2025

Синергія освіти, науки та бізнесу відкриває нові можливості!

Сьогодні доцентки кафедри технології м`яса і м’ясних продуктів Оксана Топчій і Ольга Чернюшок взяли участь у конференції «Сирне коло», організованій Асоціацією виробників сиру України. Захід об’єднав тих, хто творить майбутнє харчової галузі – виробників, науковців, підприємців, крафтовиків і представників влади.

Гарантка освітньо-наукової магістерської програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» Оксана Топчій виступила з доповіддю «Синергія розвитку: освіта та наука для бізнесу», у ході якої поділилася баченням, як синергія освіти, науки та виробництва може бути не лише корисною, а й стратегічно важливою для розвитку бізнесу і підготовки висококваліфікованих фахівців. Саме у цій взаємодії зароджуються інновації, що трансформують індустрію й відкривають нові горизонти для молодих фахівців.

Наші учасниці зазначили, що атмосфера заходу – жива, натхненна, наповнена діалогами, ідеями та спільною енергією. Їм приємно і корисно стати частиною простору, де народжуються ідеї, формується міждисциплінарний підхід до підготовки кадрів і закладаються основи майбутніх партнерств.

Викладачки щиро вдячні організаторам, особливо голові Асоціації виробників сиру України Тетяні Дядечко за партнерство, професійність, глибину й теплоту атмосфери. Попереду ще чимало цікавого, творімо майбутнє разом!

Опублікований: 09-05-2025
Читайте також:
Вокаліст Волинського коледжу НУХТ – срібний призер обласного конкурсу української патріотичної пісні

Два дні поспіль у місті Луцьку тривав обласний конкурс патріотичної пісні «Срібні дзвіночки», що проводився Волинським державним центром естетичного виховання учнів загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів спільно з управлінням освіти і науки обласної державної адміністрації. У заході взяли участь учні загальноосвітніх шкіл, ліц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вокаліст Волинського коледжу НУХТ – срібний призер обласного конкурсу української патріотичної пісні 03 лютого 2020

Майбутні експерти на онлайн-екскурсії у оператора ринку з виробництва хліба

Освітньо-професійна програма «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» передбачає вивчення комплексної дисципліни «Харчові технології». З метою кращого засвоєння отриманих теоретичних знань здобувачі групи ХЕ-2-12 разом зі своєю наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Шульгою відвідали в онлайн-форматі х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні експерти на онлайн-екскурсії у оператора ринку з виробництва хліба 14 лютого 2023

Інноватори та дослідники можуть отримати грант для проривних ідей – Україна долучилася до пілоту ЄС

Україна почала співпрацю з пілотним проєктом Євросоюзу для розвитку проривних технологій та інновацій – Європейською радою інновацій (EIC). Вона створена для підтримки інноваторів, підприємців, невеликих компаній і вчених із яскравими ідеями та бажанням вийти на міжнародний рівень. Загальний бюджет пілоту становить понад 2 млрд євро на 2019-2020 рр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноватори та дослідники можуть отримати грант для проривних ідей – Україна долучилася до пілоту ЄС 26 липня 2019

Якісна переддипломна практика – впевнений крок до виконання кваліфікаційної роботи

Останній рік навчання у бакалавраті для четвертокурсників освітньо-професійної програми «Технології харчування» (спеціальність 181 «Харчові технології») завершується переддипломною практикою та виконанням кваліфікаційних робіт. Понад 70 здобувачів освіти були направлені кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції для проходження передд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якісна переддипломна практика – впевнений крок до виконання кваліфікаційної роботи 15 травня 2025