Н У Х Т

Синергія освіти, науки та бізнесу відкриває нові можливості!

09 травня 2025

Синергія освіти, науки та бізнесу відкриває нові можливості!

Сьогодні доцентки кафедри технології м`яса і м’ясних продуктів Оксана Топчій і Ольга Чернюшок взяли участь у конференції «Сирне коло», організованій Асоціацією виробників сиру України. Захід об’єднав тих, хто творить майбутнє харчової галузі – виробників, науковців, підприємців, крафтовиків і представників влади.

Гарантка освітньо-наукової магістерської програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» Оксана Топчій виступила з доповіддю «Синергія розвитку: освіта та наука для бізнесу», у ході якої поділилася баченням, як синергія освіти, науки та виробництва може бути не лише корисною, а й стратегічно важливою для розвитку бізнесу і підготовки висококваліфікованих фахівців. Саме у цій взаємодії зароджуються інновації, що трансформують індустрію й відкривають нові горизонти для молодих фахівців.

Наші учасниці зазначили, що атмосфера заходу – жива, натхненна, наповнена діалогами, ідеями та спільною енергією. Їм приємно і корисно стати частиною простору, де народжуються ідеї, формується міждисциплінарний підхід до підготовки кадрів і закладаються основи майбутніх партнерств.

Викладачки щиро вдячні організаторам, особливо голові Асоціації виробників сиру України Тетяні Дядечко за партнерство, професійність, глибину й теплоту атмосфери. Попереду ще чимало цікавого, творімо майбутнє разом!

Опублікований: 09-05-2025
Читайте також:
Наука без кордонів

Викладачі кафедри харчової хімії, доценти Світлана Ковальова і Лариса Мазур разом із студенткою групи ТІ-2-2 Вікторією Коломієць взяли участь у роботі II International Scientific and Practical Conference "Science of the XXI Century: Problems and Prospects of Researches", організованої Науково-освітнім центром RS Global, що відбулася 18 січня 2018 р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наука без кордонів 03 лютого 2018

У акціях, які втілюють ідеї гастрономічного туризму в життя, беруть участь наші здобувачі освіти

Вивчення гастрономічного туризму – це не тільки лекції та вебінари. Це ще й участь у важливих акціях, які втілюють ідеї гастрономічного туризму в життя. Здобувачі 1 курсу спеціальності «Туризм» під час вивчення дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» долучилися до голосування за найкращий логотип до нової гастрономічної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У акціях, які втілюють ідеї гастрономічного туризму в життя, беруть участь наші здобувачі освіти 25 березня 2021

Продовжують готувати здобувачів до ЄВІ з англійської мови на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Високий бал на єдиному вступному іспиті (ЄВІ) з англійської мови – запорука вступу до магістратури і продовження здобуття вищої освіти в нашому університеті. Тому старші викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Світлана Бебко і Олена Варфоломєєва і у період карантину продовжують підготовку до іспиту студентів  спеціально...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують готувати здобувачів до ЄВІ з англійської мови на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 20 травня 2020

Інноватори та дослідники можуть отримати грант для проривних ідей – Україна долучилася до пілоту ЄС

Україна почала співпрацю з пілотним проєктом Євросоюзу для розвитку проривних технологій та інновацій – Європейською радою інновацій (EIC). Вона створена для підтримки інноваторів, підприємців, невеликих компаній і вчених із яскравими ідеями та бажанням вийти на міжнародний рівень. Загальний бюджет пілоту становить понад 2 млрд євро на 2019-2020 рр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноватори та дослідники можуть отримати грант для проривних ідей – Україна долучилася до пілоту ЄС 26 липня 2019