Н У Х Т

Штучний інтелект як нова реальність: викладачі підвищують цифрову грамотність

16 травня 2025

Штучний інтелект як нова реальність: викладачі підвищують цифрову грамотність

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко долучилися до семінару «Автономні агенти штучного інтелекту: кейси застосування», який провів засновник та CEO компаній «Learn To Earn Global» і «AI Sync Global», експерт у галузі штучного інтелекту й інвестицій Михайло Пацан.

Семінар став унікальною платформою для розкриття потенціалу автономних AI-агентів як інструменту майбутнього, що вже сьогодні трансформує бізнес-процеси, освітні моделі та повсякденне життя. Михайло Пацан представив практичні кейси застосування ШІ-агентів, демонструючи, як сучасні алгоритми можуть ефективно взаємодіяти з даними, приймати рішення та автономно виконувати завдання.

Під час заходу учасники дізналися: що таке AI-агенти і чим вони відрізняються від класичних моделей штучного інтелекту; як створювати власних AI-агентів – від ідеї до реалізації; як автономні агенти можуть бути інтегровані в освітні середовища, підприємницькі проєкти, цифрові сервіси й навіть особисту продуктивність. Окрему увагу було приділено тому, як AI-агенти змінюють уявлення про навчання, управління, аналіз і комунікацію, а також як правильно інвестувати в розвиток таких рішень у межах глобальних технологічних трендів.

Участь у семінарі стала важливою ланкою у підвищенні цифрової грамотності освітян, відкривши нові підходи до викладання, розроблення курсів і використання штучного інтелекту в педагогічній та науковій діяльності. Захід надихнув учасників на впровадження інноваційних підходів і став кроком до формування нової генерації AI-компетентних фахівців.

Учасники висловлюють щиру подяку Михайлу Пацану за змістовну аналітику, практичний фокус і системне бачення майбутнього у взаємодії людини з AI-системами.

Опублікований: 16-05-2025
Читайте також:
Практичні компетенції в реальних умовах закладів ресторанного господарства формують здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

За ініціативи завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран і старшої викладачки кафедри Аліни Ковтун виїзне заняття з дисципліни «Сучасні ресторанні технології» відбулося в умовах закладу ресторанного господарства. Знайомство з виробничими умовами розпочалося для здобувачів третього курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна спра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні компетенції в реальних умовах закладів ресторанного господарства формують здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 04 квітня 2024

Сучасна концепція й інноваційний підхід: на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів переглянули освітні програми

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбулося розширене засідання робочих груп для обговорення та проведення локального моніторингу освітніх програм. До перегляду були представлені програми підготовки здобувачів освітнього ступеня «Магістр» – освітньо-професійна програма (ОПП) «Технології зберігання консервування та переробки м'яса» за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасна концепція й інноваційний підхід: на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів переглянули освітні програми 29 січня 2025

Якщо зараз вас немає в соціальних мережах – вас не існує!

Доцентка кафедри гуманітарних дисциплін Людмила Приблуда виступила як запрошена спікерка у Вищій школі публічного управління, де під час виступу окреслила питання ділової комунікації в соціальних мережах. Також було порушено питання акцентного вибору мережі для представлення державної установи в соціумі загалом і діяльності публічного управлінця з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якщо зараз вас немає в соціальних мережах – вас не існує! 04 жовтня 2024

Приємно вразили Екзаменаційну комісію захисти кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності «Менеджмент»

10 та 12 червня 2020 року на кафедрі економіки праці та менеджменту відбулися захисти випускних кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 073 «Менеджмент»  освітньо-професійних спрямувань «Менеджмент». Не зважаючи на те,  що це відбувалося вперше дистанційно в режимі онлайн-конферецій на платформі Z...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Приємно вразили Екзаменаційну комісію захисти кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності «Менеджмент» 15 червня 2020