Н У Х Т

Штучний інтелект як інструмент для бізнесу

18 вересня 2025

Штучний інтелект як інструмент для бізнесу

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та здобувачі освітньо-професійних програм «Технології харчування», «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції», «Технології в ресторанному господарстві» взяли участь у онлайн-лекції «Штучний інтелект як інструмент для бізнесу», організованій Prometheus у межах проєкту Ukrainian Digital Bootcamp.

Спікер заходу – начальник служби даних та аналітики UKRSIBBANK BNP Paribas Group Євген Бухальський поділився практичними кейсами автоматизації бізнес-процесів за допомогою ШІ, продемонстрував, як інструменти машинного навчання дозволяють підвищувати прибутковість і масштабувати операції. Окрема увага була приділена трендам розвитку штучного інтелекту, які формуватимуть бізнес-середовище найближчими роками, та чек-листу «ШІ для бізнесу: 3 рішення, які можна впровадити вже зараз».

Участь у лекції надала можливість учасникам краще зрозуміти, як цифрові інновації інтегруються у сферу HoReCa, зокрема для оптимізації закупівель, прогнозування попиту, управління персоналізованим меню та покращення досвіду клієнтів. Це знання є важливим у контексті цифрової трансформації та післявоєнного відновлення ресторанного бізнесу України.

Опублікований: 18-09-2025
Читайте також:
Наші вчені запрошуються до участі у вебінарах щодо використання платформи Research4Life

З 11 травня до 20 липня 2022 року відбудуться шість безкоштовних вебінарів, під час яких науковці зможуть дізнатися про використання платформи Research4Life. Обговорюватимуться питання відкритої науки, грантового фінансування досліджень, процесу публікації результатів досліджень, пошуку та використання наукової літератури за допомогою платформи тощ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші вчені запрошуються до участі у вебінарах щодо використання платформи Research4Life 09 травня 2022

Студенти-електрики відвідали міжнародну спеціалізовану виставку «Енергетика в промисловості-2021»

19 жовтня здобувачі освіти групи ЕЛ-2-3 і викладачі кафедри електропостачання і енергоменеджменту, доцентка Юлія Куєвда та асистент Петро Зінькевич відвідали ХІХ міжнародну спеціалізовану виставку «Енергетика в промисловості-2021» – головну консолідуючу подію для конструктивного діалогу бізнесу і влади, виробничої кооперації промисловців і підприєм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-електрики відвідали міжнародну спеціалізовану виставку «Енергетика в промисловості-2021» 21 жовтня 2021

Своїми науковими наробками поділилися із зарубіжними колегами викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів

6 листопада 2020 року викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів узяли участь у 59-th Annual Science Conference of Ruse University New Industries, Digital Economy, Society – projections of the Future IIІ. – Silistra, Ruse, Razgrad, 2020, яка відбулась у форматі онлайн-конференції. Під час конференції викладачі мали можливість ознайом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Своїми науковими наробками поділилися із зарубіжними колегами викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів 11 листопада 2020

Бакалаври ознайомилися з виробництвом незбираномолочних продуктів на «Б.МК»

10 травня 2024 р. здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія», які навчаються на кафедрі технології молока і молочних продуктів, у супроводі доценток Тетяни Осьмак, Олени Онопрійчук, Ульяни Бандури і Оксани Басс відвідали найсучасніший в Україні завод із випуску продукції з незбираного мол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври ознайомилися з виробництвом незбираномолочних продуктів на «Б.МК» 13 травня 2024