Н У Х Т

Шляхи в майбутнє

21 березня 2024

Шляхи в майбутнє

Факультет біотехнології та екологічного контролю пишається тим, що пропонує лише актуальні освітньо-професійні програми, які будуть завжди затребувані. Цією «таємницею» вирішила поділитися деканка факультету Наталія Грегірчак і разом зі асистенткою кафедри біотехнології і мікробіології Іриною Ковшар та другокурсницею Анастасією Бондарук завітала до НВК «Еконад» №30.

Наталія Грегірчак розповіла не лише про унікальність професій, які пропонує факультет, а й про їх універсальність, адже диплом, що отримує випускник факультету поєднує щонайменше три освіти в одній. Факультет готує лідерів галузі, що підтверджують величезна кількість випускників, які займають керівні посади.

Також слухачі ознайомилися з можливостями для студентів і методами реалізації якісної освіти на факультеті, що випускає конкурентоспроможних, універсальних і стресостійких фахівців широкого профілю, які можуть себе реалізувати у величезній кількості галузей, отримуючи гарну заробітну платню.

Наприкінці зустрічі відбувся уже традиційний розіграш серед слухачів призів, наданих партнерами факультету. Учасники мали можливість стати власниками брендованих сувенірів від Корпорації «Артеріум», фармацевтичної фірми «Дарниця»», «Фармак», Юрії-Фарм та інших друзів факультету. Крім того, учні отримали  запрошення на весняні біотехнологічні студії, які відбудуться на цих весняних канікулах, з 25 по 29 березня.

Колектив факультету щиро вдячний адміністрації НВК «Еконад» №30 за активну співпрацю та допомогу в організації цього заходу й сподівається на розвиток співробітництва та наступні зустрічі.

Опублікований: 21-03-2024
Читайте також:
Викладацьку майстерність колеги оцінили на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося відкрите заняття доцента кафедри Юрія Булія з дисципліни «Технологія продуктів спиртового бродіння. Модуль 1. Технологія пива» для здобувачів-бакалаврів групи ТБ-3-8ск. Тема відкритої лекції – «Особливості технології різних типів солодів та їх призначення». На лекції був присутній...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладацьку майстерність колеги оцінили на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 14 жовтня 2022

Захоплююча подорож до Карпат першокурсників Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ

Кам’янець-Подільський коледж харчової промисловості нашого університету відомий як навчальний заклад, в якому студентам дають якісну та ґрунтовну загальноосвітню й фахову підготовку. Проте, тут не тільки навчання в пріоритеті. Колектив навчального закладу завжди дбає про студентське дозвілля, намагається зробити цікавими та змістовними роки навчанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захоплююча подорож до Карпат першокурсників Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ 24 вересня 2019

Практичне пізнання спеціальності на ТОВ «Люстдорф»

Чергова група студентів-фіналістів конкурсу на Кращу академічну групу НУХТ 2018 р. у якості винагороди за свої старання у навчанні та активну громадську діяльність, отримала можливість відвідати провідне молочне підприємство України – ТОВ «Люстдорф». Екскурсія розпочалася ще до приїзду на виробництво. Єльміра Джангірова, яка супроводжувала екскурс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне пізнання спеціальності на ТОВ «Люстдорф» 01 червня 2018

Фіналістка Міжнародного кулінарного конкурсу від Culinary Arts Academy (Швейцарія) – наша студентка

Під час дистанційного навчання, впровадженого у зв’язку із загальнонаціональним карантином і його суворими заходами, кафедра готельно-ресторанної справи активно співпрацювала зі своїм міжнародним освітнім партнером – Швейцарською освітньою групою (Swiss Education Group, SEG). Колектив кафедри був радий онлайн-зустрічі під час гостьового лекторію з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фіналістка Міжнародного кулінарного конкурсу від Culinary Arts Academy (Швейцарія) – наша студентка 16 червня 2020