Н У Х Т

Шляхи в майбутнє

21 березня 2024

Шляхи в майбутнє

Факультет біотехнології та екологічного контролю пишається тим, що пропонує лише актуальні освітньо-професійні програми, які будуть завжди затребувані. Цією «таємницею» вирішила поділитися деканка факультету Наталія Грегірчак і разом зі асистенткою кафедри біотехнології і мікробіології Іриною Ковшар та другокурсницею Анастасією Бондарук завітала до НВК «Еконад» №30.

Наталія Грегірчак розповіла не лише про унікальність професій, які пропонує факультет, а й про їх універсальність, адже диплом, що отримує випускник факультету поєднує щонайменше три освіти в одній. Факультет готує лідерів галузі, що підтверджують величезна кількість випускників, які займають керівні посади.

Також слухачі ознайомилися з можливостями для студентів і методами реалізації якісної освіти на факультеті, що випускає конкурентоспроможних, універсальних і стресостійких фахівців широкого профілю, які можуть себе реалізувати у величезній кількості галузей, отримуючи гарну заробітну платню.

Наприкінці зустрічі відбувся уже традиційний розіграш серед слухачів призів, наданих партнерами факультету. Учасники мали можливість стати власниками брендованих сувенірів від Корпорації «Артеріум», фармацевтичної фірми «Дарниця»», «Фармак», Юрії-Фарм та інших друзів факультету. Крім того, учні отримали  запрошення на весняні біотехнологічні студії, які відбудуться на цих весняних канікулах, з 25 по 29 березня.

Колектив факультету щиро вдячний адміністрації НВК «Еконад» №30 за активну співпрацю та допомогу в організації цього заходу й сподівається на розвиток співробітництва та наступні зустрічі.

Опублікований: 21-03-2024
Читайте також:
Міжнародний вебінар, як ефективне доповнення навчального процесу

27 жовтня 2022 р. викладачі й здобувачі освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка за сприяння журналу «Food Safety Magazine» відвідали міжнародний вебінар «Проєктування та впровадження систем управління безпечністю харчових продуктів» (Food Safety ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний вебінар, як ефективне доповнення навчального процесу 28 жовтня 2022

Продовжують популяризувати освітні програми підготовки бакалаврів і магістрів фахівці кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

Другий день виставки «Промисловий холод-2020» для фахівців кафедри теплоенергетики та холодильної техніки пройшов не менш плідно та цікаво, ніж попередній. Відвідувачі експозиції нашої кафедри активно цікавилися підготовкою і підвищенням кваліфікації спеціалістів для галузі, а також навчальною літературою, виданою викладачами НУХТ. Нагадаємо, що с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують популяризувати освітні програми підготовки бакалаврів і магістрів фахівці кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 24 вересня 2020

Школа педагогічної майстерності

27 січня 2022 року задля забезпечення зростання професійної майстерності педагогічних працівників, удосконалення вміння застосовувати сучасні освітні та педагогічні технології у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулось онлайн-засідання Школи педагогічної майстерності. Про педагогічну техніку викладача та особ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Школа педагогічної майстерності 31 січня 2022

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи завжди перебувають у режимі life-long learning

27-28 квітня 2021 р. викладачі кафедри готельно-ресторанної справи долучилися до дводенного онлайн-інтенсиву для HoReCa «Операційний маркетинг в готелях та ресторанах», організованого Дніпропетровською торгово-промисловою палатою в рамках ініціативи COVID-19 БІЗНЕС-КЛІНІКИ проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи завжди перебувають у режимі life-long learning 30 квітня 2021