Н У Х Т

Щодо сучасних трендів, інновацій та стратегічного партнерства у бізнес-освіті подискутували наші викладачки

26 листопада 2020

Щодо сучасних трендів, інновацій та стратегічного партнерства у бізнес-освіті подискутували наші викладачки

Викладачки Навчально-наукового інституту економіки і управління долучилися до роботи VІII міжнародного бізнес-форуму «Наука – Бізнес – Освіта: стратегічне партнерство», що відбувся 25 листопада в онлайн-режимі у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана. Форум був присвячений актуальним питанням взаємодії бізнесу та університету для покращення освітніх послуг.

Викладачка кафедри фінансів, доцентка Інна Дем’яненко взяла участь у панельній дискусії «Фінансова бізнес-освіта: сучасні тренди та інновації», де спікерами були  голова правління Української міжбанківської валютної біржі Анатолій Гулей, президент Асоціації українських банків Андрій Дубас, директор ТОВ «ПроФінКонсалтинг» Вадим Березовик та інші фахівці.

Розглядалися актуальні аспекти майбутніх змін фінансово-банківської сфери в умовах цифрової економіки, формування сучасних освітніх технологій підвищення фінансової грамотності та професійних компетенцій суб’єктів бізнесу.

Плідна дискусія сформувала нові погляди на те, яким має бути портрет сучасного фінансиста, банкіра, інвестиційного менеджера.

Доцентка кафедри обліку і аудиту Ірина Колос долучилися до обговорень в рамках двох панельних дискусій.

У ході панельної дискусії «Форми співпраці корпоративних та академічних університетів» (модератори – Вероніка Верба і Володимир Малічевський) розглядали глобальні й всеохоплюючі проблеми щодо новітніх трендів у процесах навчання і розвитку персоналу, майбутнього значення корпоративних і академічних університетів та учасників професійної освітньої екосистеми і форми їх співпраці. За результатами обговорення наголошено на важливості побудови кар’єрної траєкторії сучасного фахівця, який вміло трансформує теоретичні знання у практичні навики.

Під час панельної дискусії «Інноваційні моделі взаємодії університету з бізнесом» (модератори – Олександр Дима і Олексій Олексюк) відбулося обговорення використання ресурсів університету для задоволення бізнес-потреб, інноваційної моделі розвитку персоналу і значущості тест-центрів на базі університету. У ході конструктивного діалогу була акцентована увага на відкритій співпраці закладів вищої освіти і бізнесу.

Наші фахівчині вдячні колегам і представникам бізнесових кіл за колективну співпрацю і сподіваються на подальші не менш цікаві й корисні зустрічі.

Опублікований: 26-11-2020
Читайте також:
Учасники Еnglish speaking club обговорили традиції святкування Easter

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації провела чергове засідання  Еnglish speaking club традиційно за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів  Stuart Snuggs та викладача Наталії Божок. Темою засідання стали квітневі свята й особливо Easter, що святкували нещодавно на теренах України та США. На початку засідання студенти р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учасники Еnglish speaking club обговорили традиції святкування Easter 14 квітня 2018

Завершальне у цьому семестрі засідання Еnglish speaking club відбулося традиційно за участю гостя зі США

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної  комунікації провела завершальне у цьому семестрі засідання Еnglish speaking club традиційно за участю спеціального гостя із Сполучених Штатів Stuart Snuggs і викладача Наталії Божок. Засідання було присвячене цікавій темі – «Millionaires». Розпочалося все з презентації, представленої студентом Навчаль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершальне у цьому семестрі засідання Еnglish speaking club відбулося традиційно за участю гостя зі США 06 грудня 2019

Молодіжна організація AIESEC підтримує випускників кафедри маркетингу

Для здобувачів вищої освіти за спеціальностями «Маркетинг» і «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» відбулася онлайн-лекція «Як потрапити на професійне стажування за кордон під час пандемії» представниці глобальної молодіжної організації AIESEC (Association internationale des étudiants en sciences économiques et commerciales) Олени Яковлє...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молодіжна організація AIESEC підтримує випускників кафедри маркетингу 13 квітня 2021

Zoom-екскурсія до ПЛР-лабораторії біотехнологічної компанії «О.Д. Пролісок»

З приходом коронавірусної пандемії екрани телевізорів замайоріли різними сучасними лабораторіями, в яких проводили дослідження нового штаму вірусу. У повсякденність увійшла абревіатура «ПЛР» (полімеразна ланцюгова реакція). Здобувачі вищої освіти кафедри біотехнології і мікробіології неодноразово чули про етапи та суть даного методу, що дозволяє і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Zoom-екскурсія до ПЛР-лабораторії біотехнологічної компанії «О.Д. Пролісок» 13 листопада 2020