Н У Х Т

Ще два успішних захисти кандидатських дисертацій у спецраді Д 26.058.06

28 квітня 2021

Ще два успішних захисти кандидатських дисертацій у спецраді Д 26.058.06

26 квітня 2021 року на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 в онлайн-режимі відбулися захисти двох кандидатських дисертацій. Очолив роботу спеціалізованої ради її голова, завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса.

Дисертаційну роботу «Розроблення комплексних хлібопекарських поліпшувачів для уповільнення черствіння хлібобулочних виробів» захистила здобувачка Тетяна Васильченко. Наукова керівниця – доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик. Офіційними опонентками виступили завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу Одеської національної академії харчових технологій Тетяна Лебеденко та завідувачка кафедри технологій переробних і харчових виробництв Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка Тетяна Гавриш.

Також цього дня дисертаційну роботу захистила здобувачка Юлія Сорочинська, яку вона виконала під керівництвом професорки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Віри Дробот. Тема дисертаційної роботи – «Удосконалення технології безглютенового хліба з використанням борошна з зерна сорго». Офіційними опонентками стали завідувачка кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів Харківського державного університету харчування та торгівлі Ольга Самохвалова та професорка кафедри технологій переробних і харчових виробництв Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка Ольга Шаніна.

За результатами відкритих голосувань обом здобувачкам присвоїли науковий ступінь кандидата технічних наук. Колектив кафедри вітає науковиць та їх наукових керівниць, бажає нових наукових досягнень і успіхів у професійній діяльності!

Опублікований: 28-04-2021
Читайте також:
До уваги – черговий номер журналу «Наукові праці Національного університету харчових технологій»

Вийшов друком №3 24-го тому журналу «Наукові праці Національного університету харчових технологій». У номері опубліковані статті за результатами фундаментальних теоретичних розробок і прикладних досліджень у галузі автоматизації та інформаційних технологій, економіки і соціального розвитку, менеджменту і стратегічного управління, охорони праці і ц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До уваги – черговий номер журналу «Наукові праці Національного університету харчових технологій» 21 серпня 2018

Розпочався локальний моніторинг бакалаврської освітньої програми «Технології харчування»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 12 січня відбулося засідання робочої групи освітньо-професійної програми «Технології харчування» бакалаврського рівня у складі професора кафедри і гаранта освітньої програми Олега Кузьміна, доцентів Володимира Захарова, Ірини Корецької, Наталії Стукальської; зовнішніх стейкхолдерів – директо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочався локальний моніторинг бакалаврської освітньої програми «Технології харчування» 17 січня 2024

Кращі практики зі зменшення споживання солі, цукру, насичених і транс-жирів у харчовому раціоні обговорювали наші викладачі

9 листопада науково-педагогічні працівники університету, зокрема факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу та кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту харчових технологій взяли участь у круглому столі «Зменшення споживання солі, цукру, насичених і транс-жирів: тренди та перспективи», ор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі практики зі зменшення споживання солі, цукру, насичених і транс-жирів у харчовому раціоні обговорювали наші викладачі 10 листопада 2021

Кафедра туристичного та готельного бізнесу продовжує серію практикумів із партнерами

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулася вже друга лекція-практикум «PR подій» від практикуючої піарниці й спеціалістки з міжнародних комунікацій Тетяни Сугак. Лекторка поділилася зі здобувачами реальними кейсами та розповіла на прикладі конкретних проєктів про тонкощі роботи піарника в івент-індустрії. Серед основних тем обговорили...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра туристичного та готельного бізнесу продовжує серію практикумів із партнерами 30 березня 2023