Н У Х Т

Шана Герою

19 січня 2018

Шана Герою

18 січня 2018 року студенти та викладачі Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ зібралися на Реквієм Пам’яті загиблого на передовій АТО випускника коледжу Михайла Дімітрова.

З перших днів подій він добровольцем перебував на лінії вогню. Називав себе «Гайдамакою з Авдіївки». Із Донбасу прийшла страшна звістка: ворожий набій обірвав життя мужнього патріота України.

Перед присутніми, що застигли у повній трагічній мовчанці, виступили: голова комісії суспільних дисциплін В.Ф.Решетняк; однокласниця і викладач коледжу О.П.Подобна; активний учасник волонтерського руху коледжу О.М. Демченко. І виступаючі, і присутні не могли стримати сліз. Особливо, при перегляді останнього вітання з фронту: «Дорогі, земляки! Щиро вітаю вас із новорічними святами та Різдвом Христовим. Люба моя донечка, я тебе дуже люблю…».

Увечері цього ж дня студенти зустрічали тіло Героя.

Йому б жити і жити, і жити…

Опублікований: 19-01-2018
Читайте також:
Курс – на магістратуру

2 грудня 2021 року відбулась онлайн-зустріч «ЄВІ: підготовка та специфіка» зі здобувачами освіти 4 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Профорієнтаційний івент ініціювала гарантка освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» і в.о. деканки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віта Цирульнікова, як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Курс – на магістратуру 06 грудня 2021

Формувати «Навички 21 століття» навчилася викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування

Викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Надія Шерстюк відвідала 24th Annual National IATEFL Ukraine Conference, конференцію для викладачів англійської мови, яка щорічно організується IATEFL Ukraine – Українським відділенням Міжнародної організації викладачів англійської мови як іноземної, членом якого наш викладач є вже понад п’ять ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Формувати «Навички 21 століття» навчилася викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування 23 квітня 2019

Практичний досвід впровадження вимог ISO 9001:2015 на підприємствах харчової промисловості

2 листопада 2022 року в межах дисциплін «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 3. Системи менеджменту якості харчової продукції», «Системи менеджменту безпечності харчових продуктів» та «Методи оцінки відповідності вимогам клієнтів» відбулася гостьова лекція «Визначення контексту організації при впровадженні системи мен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід впровадження вимог ISO 9001:2015 на підприємствах харчової промисловості 02 листопада 2022