Н У Х Т

Серію занять разом із запрошеним гостем зі США провела викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

04 грудня 2020

Серію занять разом із запрошеним гостем зі США провела викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок провела серію занять онлайн з англійської мови разом із запрошеним гостем зі Сполучених Штатів Stuart Snuggs зі студентами 1 та 2 курсу спеціальностей «Реклама та зв’язки з громадськістю», «Економіка підприємництва», «Бухгалтерський облік» та «Міжнародна економіка» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ.

Студенти 1 курсу груп РЗ 1-12, ЕП 1-1, БО 1-11 здійснювали захоплюючу подорож Сполученими Штатами разом із викладачкою та іноземним гостем, під час якої вони узагальнювали свої знання щодо географічного положення, мінеральних ресурсів, економіки, сільського господарства, політичного устрою та видатних місць країни, мову якої вони вивчають. Заняття супроводжувалося креативними завданнями, інтелектуальним брейн-рингом, надзвичайно яскравими та цікавими індивідуальними презентаціями студентів.

Викладачка вдало долучала носія мови Stuart Snuggs до постійної інтеракції зі студентами англійською мовою, який з ентузіазмом ділився своїми знаннями про різні аспекти Америки.

На 2 курсі викладачі працювали зі студентами груп МЕ 2-8,  РЗ 2 (збірна) над темами «Business Trip» та «At the aiport». Зокрема,  Stuart Snuggs ділився своїм досвідом ділових поїздок та особливостями процедур реєстрації пасажирів у різних аеропортах світу. Крім того, студенти виконували різноманітні творчі завдання, розгадували кросворд за тематикою заняття та багато дискутували з викладачами про свій власний досвід перебування в аеропорту та ділові відрядження.

На фінальному етапі студенти представляли свої презентації про особливості процедур реєстрації в аеропорту, проходження митниці та специфіку подорожей літаком під час карантину, тощо.

Важливими аспектами таких занять з англійської мови є майстерність викладача та присутність носія мови, адже тільки так студенти підвищують мотивацію до вивчення іноземної мови, удосконалюють іншомовне спілкування, мають змогу «поринути» у справжні мандри країнами та розвивають свою крос-культурну обізнаність. 

Опублікований: 04-12-2020
Читайте також:
Вручення відзнак за сумлінну працю

Сьогодні на Раді Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Почесні грамоти від ректора університету за сумлінну працю та виконання посадових обов’язків і з нагоди 135-річчя Національного університету харчових технологій урочисто отримали доценти Ольга Ткаченко, Тетяна Луцька, Людмила Закревська, Наталія Жужукіна та старший викладач ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вручення відзнак за сумлінну працю 26 листопада 2019

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – учасниця міжнародного наукового проєкту «SWorld»

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко увійшла до складу експертної ради міжнародних наукових журналів, що входять до наукометричних баз IndexCopernicus та GoogleScholar – «Scientific look into the future» (Україна), «Modern engineering and innovative technologies» (Німеччина) і «SWorldJournal» (Болгарія)...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – учасниця міжнародного наукового проєкту «SWorld» 28 березня 2024

НУХТ – серед лідерів змін: підсумки першого модуля Програми професійного розвитку академічних менеджерів

Команда університету пройшла перший етап участі у Програмі професійного розвитку академічних менеджерів – успішно завершено Модуль 1, присвячений формуванню стратегічного профілю університету та ролі закладу в умовах суспільних трансформацій. Під час навчання учасники опрацювали сучасні підходи до стратегічного позиціювання університету, вивчили у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – серед лідерів змін: підсумки першого модуля Програми професійного розвитку академічних менеджерів 22 квітня 2025

Практичний досвід використання інструментів Lean

17 листопада 2022 року відбулася зустріч здобувачів міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Lean-виробництво харчової продукції» та учасників однойменної сертифікатної програми, що нині проводиться в університеті, з керівницею технології та виробництва підприємства Polven Foods OÜ (Estonia) Ксенією Науменко. Загальний інтерес і зацікавленість...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід використання інструментів Lean 21 листопада 2022