Н У Х Т

Рівень бакалаврських дипломних проектів очима виробничників

18 червня 2018

Рівень бакалаврських дипломних проектів очима виробничників

В університеті тривають захисти дипломних проектів бакалаврів та кваліфікаційних робіт магістрів-заочників. Актуальність обраних тем і вірність запропонованих технічних і технологічних рішень випускники доводять прискіпливим екзаменаційним комісіям, у складі яких і знані науковці, і представники підприємств-потенційних роботодавців, які вже зараз «прицінюються» до молодих фахівців.

Зокрема, начальник відділу технічної підтримки виробництва фармацевтичної фірми «Дарниця» Максим Захарчук взяв участь у засіданні екзаменаційної комісії із захисту бакалаврських дипломних проектів на кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв.

Спеціаліст звернув увагу на випускників, які самостійно виконали дипломні проекти, дали відповіді на питання членів комісії, швидко знаходили раціональні рішення щодо функціонування технологічного обладнання, і запросив їх на співбесіду для влаштування на цікаву, творчу і високооплачувану роботу на інженерних посадах провідного українського виробника фармацевтичної продукції.

Колектив кафедри цінує увагу українських підприємств до своїх випускників, і вдячний за допомогу, корисну критику і рекомендації щодо організації навчального процесу.

Опублікований: 18-06-2018
Читайте також:
Бакалаври-технологи харчування шукають баланс між безпечністю харчових продуктів і стійкістю

У межах вивчення дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства» (лектор – професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін) здобувачі четвертого курсу скороченої форми навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Технології харчування» взяли участь у міжнародному ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-технологи харчування шукають баланс між безпечністю харчових продуктів і стійкістю 07 лютого 2024

Кулінарний досвід країн Європи з експерткою з королівського етикету опановували наші першокурсники

Здобувачі вищої освіти першого курсу спеціальності «Туризм» під час практичної роботи з дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» слухали ефір про англійські кулінарні традиції у передачі «У Своїй Тарілці» на радіо «Культура». Спікерка, шеф-кухарка та експертка з королівського етикету, авторка книги «Англійське Різдво. Ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кулінарний досвід країн Європи з експерткою з королівського етикету опановували наші першокурсники 02 квітня 2021

Репозитарій Науково-технічної бібліотеки НУХТ – серед кращих в Україні і світі

За підсумками чергового рейтингу репозитаріїв – Transparent Ranking: Institutional Repositories by Google Scholar – інституційний репозитарій нашого університету (eNUFTIR) посів 129-те місце у світі серед 2764 учасників і 5 місце серед репозитаріїв України. У Міжнародному центрі ISSN (в рамках реалізації проекту ROAR за підтримки інформаційного се...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Репозитарій Науково-технічної бібліотеки НУХТ – серед кращих в Україні і світі 18 серпня 2021

Чергове засідання Movieclub про людей із особливими потребами

Усі люди – по-своєму особливі, і в наш час такі теми гостро обговорюються в суспільстві. Саме тому для чергового засідання Movieclub студенти групи ГС-1-10а разом із викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Вікторією Лебідь обрали фільм «1+1» ( «The intouchables»). В основу картини лягла реальна історія французького аристократа і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове засідання Movieclub про людей із особливими потребами 12 листопада 2021