Н У Х Т

До захисту курсових готуються магістранти першого року навчання

02 червня 2020

До захисту курсових готуються магістранти першого року навчання

2 червня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся попередній захист курсових робіт з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» магістрантами першого курсу навчання спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві».

Захід організований лектором дисципліни, завідувачкою кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професоркою Олександрою Нєміріч і відбувся в онлайн-режимі за допомогою відеоконференції ZOOM.

Магістранти презентували свої роботи дослідницького характеру, представили презентації та отримали поради для доопрацювання.

Захисти курсових робіт відбудуться також за допомогою сервісу ZOOM.

Бажаємо успіху магістрантам! 

Опублікований: 02-06-2020
Читайте також:
Над використанням доповненої реальності в освітньому процесі працює наша здобувачка освіти

Викладач комісії комп’ютерної інженерії Сумського фахового коледжу НУХТ Михайло Ніколаєнко та студентка групи 4-е-30 спеціальності «Комп’ютерна інженерія»  Діана Охріменко взяли участь у ІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Освітня робототехніка». У своєму виступі «Використання доповненої реальності в освітньому процесі» Діана Охрімен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Над використанням доповненої реальності в освітньому процесі працює наша здобувачка освіти 25 квітня 2022

Нагородження з нагоди Дня молоді

День молоді – свято, встановлене на підтримку ініціатив молодіжних організацій і об’єднань України. Водночас воно вважається святом усіх молодих українців. Кам’янець-Подільський – місто молодіжне з традиціями, ініціативами. І цьогоріч у Кам’янці запланований ряд заходів, зокрема Виконавчий комітет міської ради нагородив керівників навчальних закла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нагородження з нагоди Дня молоді 25 червня 2018

Учні гімназії №107 «Введенська» на Дні гостинності НУХТ

28 березня до нашого університету завітали учні 10 класу загальноосвітнього навчального закладу І-ІІІ ст. «Гімназія №107 «Введенська» Подільського району міста Києва у рамках днів гостинності, які проводяться цього тижня. Доцент Наталія Медвідь разом зі співробітниками кафедри фізики та методистом підготовчого відділення Центру моніторингу якості ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учні гімназії №107 «Введенська» на Дні гостинності НУХТ 29 березня 2019

Бренд-шеф поділився з нашими студентами знаннями, отриманими в школі високої кухні в Італії

Сумський коледж харчової промисловості НУХТ продовжує зустрічати гостей. Цього понеділка студенти спеціальності «Виробництво харчової продукції» чекали на бренд-шефа ресторанів «Simbiosi» та «Япі»Антона Федотова. Відомий шеф-кухар поділився своїми знаннями, які отримав в IFSE – інноваційній школі високої кухні і кондитерських виробів в Італії. Май...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бренд-шеф поділився з нашими студентами знаннями, отриманими в школі високої кухні в Італії 27 лютого 2018