Н У Х Т

Розширюємо горизонти внутрішньої академічної мобільності

29 січня 2025

Розширюємо горизонти внутрішньої академічної мобільності

Про різні можливості під час навчання, зокрема й про внутрішню академічну мобільність, яка дозволяє тимчасово навчатися в іншому закладі вищої освіти бакалаври-біотехнологи дізналися під час зустрічей з гаранткою освітньої програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» Світланою Старовойтвою.

Ідея одразу зацікавила здобувачку групи БТ-4-1 Олександру Савчук, адже це не лише шанс випробувати щось нове, а й можливість розширити свій професійний світогляд. Гарантка запропонувала їй на вибір кілька різних вищих закладів освіти, з якими університет має договори щодо реалізації програм академічної мобільності.

Олександра обрала дисципліну «Методи біоорганічного синтезу», що вивчається в Національному університеті «Львівська політехніка». Чому саме вона? Ця дисципліна відкриває двері до глибшого розуміння синтезу органічних сполук, які є основою для створення ліків, ферментів та інших біотехнологічних продуктів. Тут поєднуються як теоретичні знання, так і практичний іноземний досвід використання біоорганічного синтезу ліків.

Як зазначає студентка, навчання в іншому закладі виявилось цікавим досвідом. Вона познайомилася з новою платформою дистанційного навчання, методами оформлення лабораторних робіт. А знайомства з викладачами подарували не лише знання, а й цікаві професійні зв’язки. Їхня лояльність і доброзичливість зробили навчання комфортним та ефективним.

Після завершення цієї програми четвертокурсниця переконалася, що внутрішня академічна мобільність – неймовірний шанс для кожного студента. Це можливість вийти за межі свого звичного навчального середовища, здобути нові знання, а головне – натхнення для майбутнього. Олександра однозначно рекомендує всім долучатися до таких програм, адже вони не лише розширюють горизонти, а й допомагають побачити свій фах під новим кутом.

Опублікований: 29-01-2025
Читайте також:
Гуртківці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів досліджують використання нетрадиційної сировини

Відбулося засідання наукового гуртка, керівницею якого є професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Вікторія Дорохович. Засідання пройшло дистанційно в режимі конференції ZOOM. Його тема – «Використання насіння чіа в технології борошняних кондитерських виробів». Учасники гуртка мали завдання виготовити в домашніх умовах ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гуртківці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів досліджують використання нетрадиційної сировини 24 листопада 2020

Освітню програму підготовки бакалаврів зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» виконано!

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася атестація здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» заочної форми навчання у формі письмового комплексного державного іспиту зі спеціальності. Завідувач випускової кафедри і голова Екзаменаційної комісії, професор Віктор Доценко привітав студентів із головною подією бакалаврату, побажав їм успіху і в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітню програму підготовки бакалаврів зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» виконано! 19 лютого 2020

Навички soft skills у процесі

22 березня в умовах лабораторії кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів вперше відбулося лабораторне заняття з вибіркової дисципліни «Основи технології тортів і тістечок» для здобувачів другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навички soft skills у процесі 25 березня 2024

Екобіотехнологічні інновації та перспективи від BTU для студентів

До студентів-біотехнологів другого та третього курсу бакалаврату, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна», та магістрантів освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» завітали представниці компанії «BTU» – директорка з розвитку персоналу Ірин...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Екобіотехнологічні інновації та перспективи від BTU для студентів 05 червня 2024