Н У Х Т

Розширюємо горизонти внутрішньої академічної мобільності

29 січня 2025

Розширюємо горизонти внутрішньої академічної мобільності

Про різні можливості під час навчання, зокрема й про внутрішню академічну мобільність, яка дозволяє тимчасово навчатися в іншому закладі вищої освіти бакалаври-біотехнологи дізналися під час зустрічей з гаранткою освітньої програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» Світланою Старовойтвою.

Ідея одразу зацікавила здобувачку групи БТ-4-1 Олександру Савчук, адже це не лише шанс випробувати щось нове, а й можливість розширити свій професійний світогляд. Гарантка запропонувала їй на вибір кілька різних вищих закладів освіти, з якими університет має договори щодо реалізації програм академічної мобільності.

Олександра обрала дисципліну «Методи біоорганічного синтезу», що вивчається в Національному університеті «Львівська політехніка». Чому саме вона? Ця дисципліна відкриває двері до глибшого розуміння синтезу органічних сполук, які є основою для створення ліків, ферментів та інших біотехнологічних продуктів. Тут поєднуються як теоретичні знання, так і практичний іноземний досвід використання біоорганічного синтезу ліків.

Як зазначає студентка, навчання в іншому закладі виявилось цікавим досвідом. Вона познайомилася з новою платформою дистанційного навчання, методами оформлення лабораторних робіт. А знайомства з викладачами подарували не лише знання, а й цікаві професійні зв’язки. Їхня лояльність і доброзичливість зробили навчання комфортним та ефективним.

Після завершення цієї програми четвертокурсниця переконалася, що внутрішня академічна мобільність – неймовірний шанс для кожного студента. Це можливість вийти за межі свого звичного навчального середовища, здобути нові знання, а головне – натхнення для майбутнього. Олександра однозначно рекомендує всім долучатися до таких програм, адже вони не лише розширюють горизонти, а й допомагають побачити свій фах під новим кутом.

Опублікований: 29-01-2025
Читайте також:
На базі кафедри готельно-ресторанної справи відбувся ІІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Ресторанне обслуговування»

16-17 травня на базі кафедри готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу за організаційної підтримки Коледжу ресторанного господарства НУХТ відбувся ІІІ (національний) етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Ресторанне обслуговування» для студентів закладів освіти, що здійснюють підготов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На базі кафедри готельно-ресторанної справи відбувся ІІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Ресторанне обслуговування» 17 травня 2018

Підсумки та завдання: завершено SWOT-аналіз освітньої програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»

Відповідно до наказу по НУХТ №23 від 28.12.2022 р., робоча група освітньої магістерської програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» у складі доценток Ірини Гойко і Світлани Камінської, здобувача освіти Олександра Межубовського та гарантки, професорки Галини Сімахіної провела локальний моніторинг матеріалів п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки та завдання: завершено SWOT-аналіз освітньої програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» 06 лютого 2023

Про НУХТ старшокласникам Ярешківського НВК

Правильний вибір професії – це моральне задоволення й висока самооцінка. Водночас це й висока продуктивність праці, висока якість продукції. Вибір професії – точка, в якій сходяться інтереси особистості та суспільства, де можливе й необхідне поєднання особистих і загальних інтересів. 23 грудня, напередодні новорічних свят, викладачка кафедри інозе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про НУХТ старшокласникам Ярешківського НВК 23 грудня 2021

Усе про перспективи подальшого навчання студентам коледжів від викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Вікторія Дорохович відвідала Київський державний коледж туризму та готельного господарства, де зустрілася зі студентами, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». Насамперед Вікторія Дорохович розповіла про історію заснування Національного університету харчових тех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про перспективи подальшого навчання студентам коледжів від викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 28 листопада 2019