Н У Х Т

Розширює горизонти співпраці факультет біотехнології та екологічного контролю

02 лютого 2022

Розширює горизонти співпраці факультет біотехнології та екологічного контролю

Незважаючи на карантинні обмеження та решту викликів сучасності, профорієнтаційна команда факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) в цьому навчальному році ефективно стартувала ще у вересні і, не збавляючи обертів, провела у минулому семестрі справжній марафон різноманітних заходів щодо підвищення інформованості майбутніх абітурієнтів. Та і зима не може стати на заваді, коли окриляє благородна місія – допомогти обрати професійний шлях ще більшій кількості юнаків і дівчат. Тому, одразу після закінчення шкільних канікул, вже проведено чергову зустріч зі старшокласниками ще двох СНЗ Київщини. Але перед питаннями, де здобувати вищу освіту і ким же стати постають не лише школярі, а й майбутні випускники коледжів.

Кафедра біотехнології і мікробіології (БТМ) вже багато років працює над налагодженням ефективної профорієнтаційної співпраці з керівництвом різних медичних коледжів, адже саме ці заклади готують фахівців, що за професійною підготовкою знаходяться найближче до освітніх програм, за якими навчаються майбутні біотехнологи. Отож, сповнені бажання розширити межі такої співпраці, представники команди вирушили до Житомира, де знаходиться Житомирський базовий фармацевтичний фаховий коледж, із директоркою якого Іриною Бойчук підписаний договір про співпрацю між нашими закладами.

Директорка коледжу організувала зустріч із майбутніми випускниками коледжу, бакалаврами та молодшими бакалаврами. Спочатку виступила деканка факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак і зарядила всіх позитивними емоціями, а також розказала про перспективи продовження навчання в центрі столиці, у закладі вищої освіти ІV рівня акредитації з можливістю отримати професійний фах майбутнього та високооплачувану роботу.

Деканка акцентувала увагу молоді на перевагах одержання фаху, що дає крос-галузеві можливості, які так цінуються роботодавцями, а також поділилась успіхами випускників-біотехнологів.

Далі естафету прийняла доцентка кафедри БТМ Світлана Тетеріна, яка озвучила особливості вступу до нашого ЗВО на освітні програми факультету БТЕК, рівнів «бакалавр» і «магістр» у 2022 році.

Ірина Бойчук теж підтримала нашу команду і звернула увагу учнів на необхідності одержання вищої освіти в сучасних умовах конкуренції на ринку праці.

Завершили зустріч на позитивній ноті, проведенням вікторини, в результаті якої заслужену нагороду отримали найбільш уважні слухачі. Призами вікторини були екологічні сумки та зручні футболки з логотипами університету та факультету.

Після зустрічі з майбутніми абітурієнтами, на наших представників чекала детальна екскурсія навчальним корпусом коледжу: хороша лабораторна база, потужне навчально-методичне забезпечення освітніх програм коледжу та доброзичливі фахівці.

У ході конструктивного діалогу були окреслені стратегії майбутньої співпраці, зокрема, обговорили питання щодо можливості підвищення кваліфікації викладачів коледжу на базі кафедри БТМ, проведення лекцій для здобувачів коледжу науково-педагогічним персоналом кафедри та багато інших цікавих питань, що дозволяють ефективно розширювати горизонти співпраці.

Профорієнтаційна команда факультету БТЕК і кафедри БТМ щиро вдячна за гостинний прийом керівництву коледжу та сподівається на тривалу плідну співпрацю! А учням коледжу вже традиційно бажає успішного завершення навчання й має надію вже в наступному навчальному році побачити багатьох із них студентами свого факультету!

Опублікований: 02-02-2022
Читайте також:
Профілактичний захід із кібербезпеки у Вінницькому коледжі НУХТ

Ми живемо в епоху інформаційного суспільства, коли інформаційні технології та телекомунікаційні системи охоплюють усі сфери життєдіяльності  людини. Як наслідок,  за останні роки значно побільшало випадків кіберзлочинів і хакерських атак. Студенти відділення автоматизації та комп’ютерних технологій Вінницького коледжу нашого університету, як ніхто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профілактичний захід із кібербезпеки у Вінницькому коледжі НУХТ 30 травня 2019

Конкурс тематичних стінних газет відбувся на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

23 листопада на кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбувся конкурс стінних газет «Thanksgiving Day». На стінах кафедри з’явились помаранчеві гарбузи та веселі індички, привітання зі святом і безліч цікавої інформації про історію і традиції цього відомого американського свята.Участь взяли студенти перших курсів різних спеціальностей. На...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конкурс тематичних стінних газет відбувся на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 23 листопада 2018

Наукові проекти в межах програми «Горизонт 2020» дали значний науковий прогрес

 «Програма «Горизонт 2020» дає шанс нашим науковцям розкрити свій науковий потенціал саме в Україні. Що стосується впливу на економіку, суспільство та формування політики, то Європейська дослідницька рада встановила, що близько половини проектів уже вплинули на сфери науки та бізнесу. Більш того, майже три чверті з них мають середньостроковий та до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові проекти в межах програми «Горизонт 2020» дали значний науковий прогрес 18 липня 2018

Наші Герої

Щодня ворог завдає нам нового болю, вбиваючи найкращих українських Воїнів. Ще більше боляче, що серед тих, хто тепер захищає Україну у янгольському війську, й випускники нашого навчально-наукового комплексу. 29 липня у Києві попрощалися з випускником Коледжу ресторанного господарства НУХТ Максимом Вороб'єнком, який загинув 26 липня. Максим служив ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші Герої 01 серпня 2022