Н У Х Т

Наші викладачі долучаються до просування національного бренду «Українське вино»

02 вересня 2021

Наші викладачі долучаються до просування національного бренду «Українське вино»

Завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц і професорка кафедри Марина Білько взяли участь у відкритті нової сучасної дегустаційної зали у приміщенні Наукового Центру «Український Інститут Вина». Дегустаційна зала облаштована відповідно до сучасних норм і стандартів і, без сумніву, стане одним із основних професійно-галузевих просторів в Україні, який дозволить проводити дегустації виноробної продукції на найвищому рівні.

Захід урочисто відкрив перший заступник міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький, який наголосив на важливості популяризації українського вина, яке має шляхетну історію, традиції та культуру. Амбасадорка Аргентини в Україні Елена Літиція Мікусінські побажала натхнення, нових успіхів і процвітання українському вину та разом із представником французького посольства запевнила у підтримці стратегічного розвитку виноградно-виноробної галузі України.

Керівництво Наукового Центру «Український Інститут Вина» зі свого боку пообіцяло спільно з виноробами й науковцями також робити все можливе у напрямку розвитку вітчизняного виноробства та просування національного бренду «Українське вино».

Після відкриття у новій залі відбулося чергове засідання дегустаційної комісії НЦ «Український інститут вина», результати якого дали життя 23 зразкам вин тихих та ігристих, винних напоїв і бренді. Серед них – продукція ТОВ «ВИНА БЕССАРАБІЇ», «Фрумушика-Нова», ТОВ «ВКФ «БОРОДІНО-А», 46 Parallel Wine спільно з ТОВ «Винтрест», Cotnar Hills Vineyard, Миколаївського коньячного заводу, Національної горілчаної компанії, «Biologist». Виноробні новинки, які вдало витримали непросте випробування, скоро з’являться на магазинних полицях.

Опублікований: 02-09-2021
Читайте також:
З новинками в галузі здорового харчування ознайомилися першокурсники-технологи

Студенти групи ТІ-1-3 разом зі старшою наставницею, асистенткою кафедри технології оздоровчих продуктів Тетяною Федоренко відвідали виставку «ЗДОРОВ'Я і ДОВГОЛІТТЯ-2023», тематикою якої є методи природного оздоровлення організму людини та продукти здорового харчування. Репрезентовані на виставці продукти та послуги базуються на застосуванні сирови...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З новинками в галузі здорового харчування ознайомилися першокурсники-технологи 21 вересня 2023

Перше практичне заняття для слухачів сертифікатної програми «Косметологія»

На кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів розпочала роботу сертифікатна програма «Косметологія». 19 жовтня відбулося перше практичне заняття для слухачів сертифікатної програми. Слухачі програми опановували методи очищення шкіри різних типів шляхом застосування косметичних пінок, скрабів, скаток і дезинфікуючих однохвилинних м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше практичне заняття для слухачів сертифікатної програми «Косметологія» 22 жовтня 2018

Початок захистів кваліфікаційних робіт на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

На кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого 8 та 9 лютого 2022 р. відбулися перші захисти кваліфікаційних робіт на здобуття освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». У кваліфікаційних роботах були представлені перспективні технічні рішення, як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Початок захистів кваліфікаційних робіт на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування 10 лютого 2022

Очільники наукової роботи в НУХТ визначили перспективні напрямки розвитку Центру колективного користування науковим обладнанням

Проректор з наукової роботи, професор Олександр Шевченко разом із завідувачем Проблемної науково-дослідної лабораторії, старшим науковим співробітником Андрієм Мариніним обговорили перспективи розвитку й роботи на поточний навчальний рік Центру колективного користування науковим обладнанням «Лабораторія біобезпеки, якості харчової продукції та безп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Очільники наукової роботи в НУХТ визначили перспективні напрямки розвитку Центру колективного користування науковим обладнанням 08 жовтня 2020