Н У Х Т

Розпочала роботу VІІ Міжнародна конференція «Європейські виміри сталого розвитку»

06 травня 2025

Розпочала роботу VІІ Міжнародна конференція «Європейські виміри сталого розвитку»

5 травня 2025 року в онлайн-форматі стартувала VII Міжнародна конференція з Європейських вимірів сталого розвитку, організована нашим університетом у партнерстві з низкою європейських освітніх і наукових установ за підтримки програми ЄС Erasmus+ та Національного Еразмус+ офісу в Україні.

З вітальним словом до учасників звернувся ректор, професор Олександр Шевченко. Він наголосив на важливості проведення таких наукових форумів у непростий для України час, коли підтримка міжнародної академічної спільноти є надзвичайно цінною. Ректор підкреслив, що конференція вже стала авторитетним майданчиком для обговорення актуальних викликів сталого розвитку в європейському контексті. Конференція буде сприяти поглибленню академічної співпраці в Євроінтеграційному напрямку як між старими, так і між новими партнерами. Ми впевнені, що започатковані під час конференції ідеї знайдуть своє продовження у нових проєктах, дослідженнях і спільних ініціативах.

Цього року конференція зібрала понад 100 учасників із різних країн світу – серед них представники університетів Німеччини, Австрії, Швеції, Чехії, Польщі, Латвії, США, Бразилії, Австралії та, звісно, України.

У перший день роботи відбулося пленарне засідання, на якому з доповідями виступили провідні науковці з різних країн світу. Учасники пленарного засідання мали змогу ознайомитися з різноплановими підходами до розв’язання глобальних викликів сталого розвитку та обмінятися думками щодо ролі науки й освіти в цьому процесі.

Конференція триватиме до 7 травня та продовжує свою роботу по тематичних секціях. Тож запрошуємо усіх до подальшої участі. Попереду ще багато цікавих доповідей, жвавих дискусій і нових можливостей для наукового обміну.

Бажаємо всім плідної роботи та натхнення!

Опублікований: 06-05-2025
Читайте також:
Магістранти опановують інновації молокопереробної галузі разом із фахівцями-виробничниками

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбулася гостьова лекція, яку для магістрантів освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» прочитав головний технолог із очищення води ТОВ «Вінкар Сістемс», доктор технічних наук Юрій Змієвський. Лекція «Застосування мембранних процесів розділення у моло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти опановують інновації молокопереробної галузі разом із фахівцями-виробничниками 18 жовтня 2022

Наш університет у ТОП-100 Інтернет-рейтингу українських вишів

Webometrics Ranking of World's Universities опублікував традиційний рейтинг світових університетів за рівнем їх присутності в мережі. Результати досліджень Webometrics публікуються двічі на рік, у січні та липні. У процесі складання Webometrics Ranking of World's Universities враховується кількість проіндексованих пошуковими системами сторінок сай...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наш університет у ТОП-100 Інтернет-рейтингу українських вишів 05 серпня 2019

Докладно про статуси заяв вступників

До 1 серпня триває подання заяв вступниками до закладів вищої освіти на бакалавра. Як ми уже зазначали, весь шлях проходження своєї заяви вступники можуть відслідковувати через її статуси в е-кабінетах. Розкажемо докладніше про всі статуси, які можуть бути: - зареєстровано в ЄДЕБО –статус підтверджує подання заяви до обраного вступником закладу о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Докладно про статуси заяв вступників 28 липня 2025

Виробництво популярних ферментованих напоїв у закладах ресторанного господарства вивчають слухачі сертифікатної програми

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» під керівництвом доцентки кафедри готельно-ресторанної справи Ольги Дульки приготували в лабораторних умовах ферментовані напої. Вони ознайомились із технологічними особливостями виробництва традиційного українського напою – хлібного квасу та популярного напою – комбуча. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробництво популярних ферментованих напоїв у закладах ресторанного господарства вивчають слухачі сертифікатної програми 17 жовтня 2023