Н У Х Т

Розпочала роботу VІІ Міжнародна конференція «Європейські виміри сталого розвитку»

06 травня 2025

Розпочала роботу VІІ Міжнародна конференція «Європейські виміри сталого розвитку»

5 травня 2025 року в онлайн-форматі стартувала VII Міжнародна конференція з Європейських вимірів сталого розвитку, організована нашим університетом у партнерстві з низкою європейських освітніх і наукових установ за підтримки програми ЄС Erasmus+ та Національного Еразмус+ офісу в Україні.

З вітальним словом до учасників звернувся ректор, професор Олександр Шевченко. Він наголосив на важливості проведення таких наукових форумів у непростий для України час, коли підтримка міжнародної академічної спільноти є надзвичайно цінною. Ректор підкреслив, що конференція вже стала авторитетним майданчиком для обговорення актуальних викликів сталого розвитку в європейському контексті. Конференція буде сприяти поглибленню академічної співпраці в Євроінтеграційному напрямку як між старими, так і між новими партнерами. Ми впевнені, що започатковані під час конференції ідеї знайдуть своє продовження у нових проєктах, дослідженнях і спільних ініціативах.

Цього року конференція зібрала понад 100 учасників із різних країн світу – серед них представники університетів Німеччини, Австрії, Швеції, Чехії, Польщі, Латвії, США, Бразилії, Австралії та, звісно, України.

У перший день роботи відбулося пленарне засідання, на якому з доповідями виступили провідні науковці з різних країн світу. Учасники пленарного засідання мали змогу ознайомитися з різноплановими підходами до розв’язання глобальних викликів сталого розвитку та обмінятися думками щодо ролі науки й освіти в цьому процесі.

Конференція триватиме до 7 травня та продовжує свою роботу по тематичних секціях. Тож запрошуємо усіх до подальшої участі. Попереду ще багато цікавих доповідей, жвавих дискусій і нових можливостей для наукового обміну.

Бажаємо всім плідної роботи та натхнення!

Опублікований: 06-05-2025
Читайте також:
Принципи досліджень за допомогою «електронного носа» вивчали викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Інтелектуальна мультисенсорна система для вирішення задачі оцінки якості харчових продуктів» за участю асистента кафедри експертизи харчових продуктів Асі Калініченко. Під час семінару Ася Калініченко пояснила схему аналізу даних «електронного носа» на базі п’...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Принципи досліджень за допомогою «електронного носа» вивчали викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 28 листопада 2019

Ще одне стажування на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Юлія Ткачук пройшла стажування у Київському інституті гештальта та психодрами. Стажування тривало з 5 серпня 2023 року до 31 березня 2024 року і містило дев’ять дводенних зустрічей протягом зазначеного часу. Київський інститут гештальта та психодрами є навчальним закладом, що спеціалізуєтьс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одне стажування на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 02 квітня 2024

НУХТ – №1 серед винахідників!

Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент) підвело підсумки винахідницької діяльності за перший квартал 2020 року. У статистичному збірнику «Промислова власність у цифрах» представлені основні результати діяльності у сфері промислової власності, а також показники винахідницької активності національних заявник...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – №1 серед винахідників! 29 липня 2020

Пізнавальний майстер-клас від викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Профорієнтація стає ефективнішою, коли є не лише інформуванням, але набуває інтерактивних форм – тематичних лекторіїв, майстер-класів, вікторин тощо. Такий фаховий майстер-клас «Вимірюємо смак» провела доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Махинько для учнів 9-го класу Васильківської гімназії № 6 (м. Васильків,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пізнавальний майстер-клас від викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 07 жовтня 2025