Н У Х Т

Розпізнавати фейкові новини навчилися першокурсники спеціальності «Журналістика»

14 квітня 2021

Розпізнавати фейкові новини навчилися першокурсники спеціальності «Журналістика»

Відбулася відкрита лекція «Фейк як явище сучасного інформаційного суспільства» доцентки кафедри маркетингу Юлії Соловйової з дисципліни «Теорія масової комунікації та інформації» для здобувачів 1 курсу спеціальності 061 «Журналістика».

Викладачка розповіла про види та ознаки фейків у засобах масової комунікації, приділила особливу увагу процесу створення та поширення фейкової інформації у медіапросторі. На конкретних прикладах лекторка продемонструвала інструментарій розпізнавання фейкових новин у медійному середовищі, що є особливо важливим умінням для майбутніх працівників медіагалузі.

Знання, отримані під час лекції, дозволять здобувачам підвищувати власну медіаграмотність і завжди перевіряти інформацію, яку їм пропонують засоби масової комунікації. 

Опублікований: 14-04-2021
Читайте також:
Знання, які не отримаєш на парах: секрети управління внутрішньою документацією на фармацевтичному підприємстві від #Farmak_Lab

Упродовж року співробітники фармацевтичної компанії «Фармак» проводять зустрічі зі здобувачами освіти вищих навчальних закладів у рамках освітнього проєкту #Farmak_Lab. І студенти-біотехнологи кафедри біотехнології і мікробіології завжди беруть участь у цьому заході. Невід’ємно частиною будь-якого етапу життєвого циклу лікарського засобу є належна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знання, які не отримаєш на парах: секрети управління внутрішньою документацією на фармацевтичному підприємстві від #Farmak_Lab 24 грудня 2020

Старшокласники гімназії «Потенціал» ознайомилися зі спеціальностями факультету біотехнології та екологічного контролю

Студентки-біотехнологині першого курсу, групи БТ-1-1 Марія Каменна та Тетяна Тарасенко разом зі студентом другого курсу, головою профорієнтаційного сектору студентської ради факультету біотехнології та екологічного контролю Максимом Клименком завітали до гімназії «Потенціал» та запросили одинадцятикласників до сім'ї факультету БТЕК. Розповідь розп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старшокласники гімназії «Потенціал» ознайомилися зі спеціальностями факультету біотехнології та екологічного контролю 20 жовтня 2023

Рівень бакалаврських дипломних проектів очима виробничників

В університеті тривають захисти дипломних проектів бакалаврів та кваліфікаційних робіт магістрів-заочників. Актуальність обраних тем і вірність запропонованих технічних і технологічних рішень випускники доводять прискіпливим екзаменаційним комісіям, у складі яких і знані науковці, і представники підприємств-потенційних роботодавців, які вже зараз «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рівень бакалаврських дипломних проектів очима виробничників 18 червня 2018

У цікавих івентах від Кулінарної Академії беруть участь наші викладачі

Викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу знову на Zoom-конференції «CHEF NEWS» від Кулінарної Академії, яка відбулася 16 червня 2020 року. Під час конференції «М’ясо або риба?» своїми знаннями ділилися спікери: сомельє, бар-менеджер готелю «Inter Continental Kyiv» і мастер-коуч із проведення тренінгів по вину, спиртних напоях і сигарах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У цікавих івентах від Кулінарної Академії беруть участь наші викладачі 17 червня 2020