Н У Х Т

Радіодиктант національної єдності написав колектив Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

08 листопада 2019

Радіодиктант національної єдності написав колектив Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

Студенти та викладачі Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ взяли участь у традиційній патріотичній акції «Всеукраїнський радіодиктант національної єдності».

Мова – душа народу. Допоки народ спілкується рідною мовою, доти живе нація. Чим краще ми володіємо словом, знаємо правила правопису, спілкуємося українською у повсякденному житті, тим міцніша нація, могутніша держава.

Студенти і викладачі коледжу з повною відповідальністю за майбутнє свого народу, з розумінням, що в єдності сила, підтримали акцію і виявили достатній рівень знань з рідної мови за результатами радіодиктанту.

Опублікований: 08-11-2019
Читайте також:
Блискучі захисти бакалаврів-заочників на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти кваліфікаційних дипломних проектів і робіт бакалаврів заочної форм навчання. Студенти-випускники відповідно до майбутньої кваліфікації представили на публічний захист набуті теоретичні знання, продемонстрували вміння використовувати їх у практичній діяльності при вирішен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискучі захисти бакалаврів-заочників на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 13 лютого 2020

Scientia ad omnes!

Найперша, найважливіша і найскладніша складова частина будь-якої роботи – чи то курсової, чи кваліфікаційної – це пошук інформації. Саме дані з літературних джерел – фундамент і каркас роботи. Вимоги до таких робіт передбачають використання актуальних наукових публікацій. Але у сучасному світі, де інформація є в першу чергу цінним товаром, далеко н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Scientia ad omnes! 13 листопада 2024

Третьокурсники-хімтехнологи на АТ «Фармак»

За сприяння відділу працевлаштування випускників у супроводі гарантки освітньої програми Олени Подобій та доцентки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олесі Романової добувачі освіти 3 курсу спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» відвідали АТ «Фармак». Як відомо, компанія є лідером із ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсники-хімтехнологи на АТ «Фармак» 06 листопада 2023

Підготовка фахівців бакалаврського ступеня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технології харчування»

У нашому університеті здійснюється підготовка бакалаврів з харчових технологій за спеціальністю 181 «Харчові технології», галузі знань 18 «Виробництво та технології», за освітньо-професійною програмою «Технології харчування» на базі повної загальної середньої освіти; освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст»; ступенів «молодший бакалавр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підготовка фахівців бакалаврського ступеня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технології харчування» 27 березня 2023