Н У Х Т

Радіодиктант національної єдності написав колектив Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

08 листопада 2019

Радіодиктант національної єдності написав колектив Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

Студенти та викладачі Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ взяли участь у традиційній патріотичній акції «Всеукраїнський радіодиктант національної єдності».

Мова – душа народу. Допоки народ спілкується рідною мовою, доти живе нація. Чим краще ми володіємо словом, знаємо правила правопису, спілкуємося українською у повсякденному житті, тим міцніша нація, могутніша держава.

Студенти і викладачі коледжу з повною відповідальністю за майбутнє свого народу, з розумінням, що в єдності сила, підтримали акцію і виявили достатній рівень знань з рідної мови за результатами радіодиктанту.

Опублікований: 08-11-2019
Читайте також:
Випускники електромеханічного та комп'ютерно-технологічного відділень Полтавського коледжу НУХТ отримали дипломи

26 червня 2019 року у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся випускний вечір для студентів електромеханічного та комп'ютерно-технологічного відділень. З вітальним словом до всіх присутніх звернувся директор коледжу, кандидат технічних наук Анатолій Палаш. В урочистій обстановці він вручив випускникам дипломи. До Книги пошани були з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники електромеханічного та комп'ютерно-технологічного відділень Полтавського коледжу НУХТ отримали дипломи 27 червня 2019

Кафедра готельно-ресторанної справи активно співпрацює з Асоціацією Кулінарів України

До участі у роботі Асоціації Кулінарів України (АКУ) від кафедри готельно-ресторанної справи долучилась доцентка Асьят Абрамова. Випускова кафедра є дійсним членом АКУ з 2007 р. На черговому засіданні були заслухані звіти українських осередків (Волинського, Дніпровського, Житомирського, Київського, Миколаївського, Харківського, Черкаського) АКУ, а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра готельно-ресторанної справи активно співпрацює з Асоціацією Кулінарів України 24 березня 2021

Свою професійну майстерність підвищують студенти та викладачі кафедри технології цукру і підготовки води

Студенти та викладачі кафедри технології цукру і підготовки води відвідали Міжнародну виставку харчових продуктів та напоїв WorldFood Ukraine 2019. Вони поспілкувались із учасниками компаній з 15 країн світу, серед яких Damodara (напої, Литва), STS Development (питна вода, Албанія) та багато інших. Також студенти мали можливість відвідати майстер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свою професійну майстерність підвищують студенти та викладачі кафедри технології цукру і підготовки води 30 жовтня 2019

Визначені ключові події української науки у 2018 році

Перше засідання Національної ради з питань розвитку науки і технологій, атестація за новими правилами наукових установ і вищих навчальних закладів, затвердження Дорожньої карти інтеграції України до Європейського дослідницького простору – ці ключові події чекають на українську науку 2018-го, повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки. За р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені ключові події української науки у 2018 році 10 січня 2018