Н У Х Т

Проєкт HR Check у межах освітньої програми «Менеджмент персоналу» набирає обертів

03 листопада 2025

Проєкт HR Check у межах освітньої програми «Менеджмент персоналу» набирає обертів

Проєкт HR Check, що реалізується в межах освітньої програми Менеджмент персоналу», продовжує активно розвиватися та знайомити студентів із практикою роботи провідних українських компаній. Цього разу за ініціативи гарантки освітньої програми Олени Драган і викладачок кафедри Юлії Гринюк та Олени Безпалько 30 жовтня 2025 р. відбувся виїзний навчальний візит студентів першого, другого та третього курсів-бакалаврів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» до головного офісу компанії «Сільпо».

Сьогодні мережа «Сільпо» є однією з найбільших в Україні – понад 300 супермаркетів у 60 містах країни та чотири делікатес-маркети Le Silpo у Києві, Дніпрі, Харкові й Одесі.

Студентів гостинно зустріли HR-менеджери команди «Сільпо» Наталія, Катерина та Іван, які підготували змістовну програму, що поєднувала ознайомчу, практичну та інтерактивну частини – екскурсію офісом компанії та знайомство з корпоративним середовищем; презентацію від HR-фахівців про можливості професійного розвитку у «Сільпо»; командну роботу студентів, під час якої учасники виконували інтерактивне завдання щодо залучення кандидатів.

HR-навігатори команди «Сільпо» підготували дуже цікаві практичні кейси для учасників, яких було довільно поділено на п’ять команд. Спершу студенти розробляли ідеї залучення кандидатів (міленіалів і зумерів) на етапі рекрутингу та пропозиції щодо утримання персоналу, презентуючи результати у вигляді візуальних плакатів. Друге завдання мало максимально інтерактивний характер – студентам потрібно було за 45 хвилин створити відеорекламу, знявши короткий відеоролик про актуальні вакансії безпосередньо в реальних умовах супермаркету, розташованого у ТРЦ «Республіка». Формат виконання був довільним – інформаційний, креативний або гумористичний.

Студенти з великим захопленням поринули у творчий процес і з гідністю впоралися з усіма завданнями.

Після короткого брейку з піцою та соком команди презентували свої напрацювання, а найкращу команду було обрано шляхом незалежного голосування. Усі учасники отримали цінні подарунки від компанії.

У цілому захід став корисним практичним досвідом для майбутніх фахівців із менеджменту персоналу. Студенти отримали цінні знання про сучасні HR-підходи, внутрішні комунікації великої компанії та формування бренду роботодавця.

Кафедра економіки праці та менеджменту і студенти освітньої програми «Менеджмент персоналу» висловлюють щиру подяку команді «Сільпо» за гостинність, професійний супровід візиту та постійну підтримку студентських ініціатив.

Опублікований: 03-11-2025
Читайте також:
У добру путь, випускники!

26 січня 2018 року у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася урочиста педрада з вручення дипломів випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції». Більше сорока юнаків і дівчат, здобувши професійну освіту, поповнили ряди фахівців з технології приготування їжі. Привітати випускників прийшли батьки, викладачі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У добру путь, випускники! 29 січня 2018

Кафедра готельно-ресторанної справи постійно розширює співпрацю з професійними об’єднаннями індустрії гостинності

Кафедра готельно-ресторанної справи активно співпрацює з професійними об’єднаннями індустрії гостинності. Співпраця колективу кафедри з Національною ресторанною асоціацією України розпочалася ще восени 2021 р. із нетворкінг-зустрічей щодо перспектив і майбутніх планів співпраці – обговорення запитів і потреб під час взаємодії стейкхолдерів із закл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра готельно-ресторанної справи постійно розширює співпрацю з професійними об’єднаннями індустрії гостинності 29 листопада 2022

Незабутня зимова практика першокурсників спеціальності «Туризм»

Другий семестр для першокурсників спеціальності 242 «Туризм» розпочався із зимової практики з активного туризму, що традиційно проходить у Карпатах, у с. Верхній Студенний Закарпатської області, де їх тепло і по-дружньому зустріли досвідченні інструктори туристичного клубу «Время не ждет». Першого ж дня на здобувачів чекала екскурсія по місцевості...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Незабутня зимова практика першокурсників спеціальності «Туризм» 21 січня 2021

Наші фахівці долучилися до липневої дегустації у Науковому Центрі «Український Інститут Вина»

У Науковому Центрі «Український Інститут Вина» триває спекотний сезон літніх дегустацій. 14 липня відбулося нове засідання дегустаційної комісії, в якому взяли участь фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства нашого університету. Як зазначають наші дегустатори українські підприємства знову потішили своїми неповторними новинкам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші фахівці долучилися до липневої дегустації у Науковому Центрі «Український Інститут Вина» 19 липня 2021