Н У Х Т

Проходження практики, дуальна освіта й подальше співробітництво – спілкуємося з роботодавцями

01 серпня 2023

Проходження практики, дуальна освіта й подальше співробітництво – спілкуємося з роботодавцями

У ВСП «Сумський фаховий коледж НУХТ» відбулася онлайн-зустріч студентів груп А-103 і А-104 і викладачів спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» Олександра Зігунова, Володимира Заїки та Дмитра Стеценка з представниками ТОВ «Вінницька птахофабрика».

Зустріч відбулася за сприяння випускника коледжу Даниїла Юфрякова, який зараз обіймає посаду начальника служби з автоматизованих систем керування виробництвом, й мала на меті обговорення питань, пов’язаних із проходженням практики студентами, запровадженням дуальної освіти та можливостями подальшого співробітництва.

Фахівчиня з навчання, оцінювання та розвитку персоналу ТОВ «Вінницька птахофабрика» Марина Кушнір і Даниїл Юфряков надали студентам ґрунтовну інформацію про роботу птахофабрики, технології, які використовуються в галузі, та потенційні можливості для практики і подальшого працевлаштування.

Обговорення дуальної освіти виявилося особливо цікавим, оскільки цей підхід поєднує теоретичне навчання з практичним досвідом на реальних підприємствах. Це відкриває нові можливості для студентів отримувати необхідні навички та здібності в реальних умовах роботи.

Зустріч закінчилася обміном думками, ініціативами та планами на майбутнє співробітництво. Студенти та викладачі висловили свою вдячність фахівцям ТОВ «Вінницька птахофабрика» за можливість зустрічі, яка відкрила їм нові перспективи для розвитку та практичного застосування своїх знань, й обговорення таких важливих питань.

Опублікований: 01-08-2023
Читайте також:
Із новітніми досягненнями і трендами галузі знайомляться молоді викладачі

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко на запрошення засновниці та директорки проєктів Олени Сініціної відвідала церемонію нагородження VI незалежного професійного дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks та галузевої Премії Food Industry Solutions. Мета Favorite Food&Drinks – виявлення профе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із новітніми досягненнями і трендами галузі знайомляться молоді викладачі 28 жовтня 2024

Практико-орієнтована підготовка фахівців галузі 24 «Сфера обслуговування»: реалії та виклики

Викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка долучилися до Всеукраїнського освітнього нетворкінгу «Практико-орієнтована підготовка фахівців з галузі 24 «Сфера обслуговування»: реалії та виклики», організованого кафедрою готельно-ресторанної справи та туризму ННІ неперервної освіти і туризму Національн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практико-орієнтована підготовка фахівців галузі 24 «Сфера обслуговування»: реалії та виклики 15 листопада 2023

Удосконалюють професійні компетентності викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Старша викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Олена Гаркуша отримала сертифікат про успішне завершення курсу підвищення кваліфікації «Цифрові інструменти GOOGLE для освіти», організатором якого виступила Академія цифрового розвитку. У межах курсу директорка Академії цифрового розвитку Антоніна Букач детально розповіла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Удосконалюють професійні компетентності викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 04 липня 2023

32 кілометри шляху подолали першокурсники спеціальності «Туризм» під час літньої навчальної практики

З 18 по 24 червня в м. Коростишів Житомирської областівідбулася літня навчальна практика студентів 1 курсу спеціальності 242 «Туризм». Тижнева програма практики складалася з двох частин: наметового містечка, що розташовувалося у Коростишівському кар’єрі, та сплаву по річці Тетерів – загалом, студентами були подолані 32 кілометри шляху. Під час пра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

32 кілометри шляху подолали першокурсники спеціальності «Туризм» під час літньої навчальної практики 27 червня 2018