Н У Х Т

Проходження практики, дуальна освіта й подальше співробітництво – спілкуємося з роботодавцями

01 серпня 2023

Проходження практики, дуальна освіта й подальше співробітництво – спілкуємося з роботодавцями

У ВСП «Сумський фаховий коледж НУХТ» відбулася онлайн-зустріч студентів груп А-103 і А-104 і викладачів спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» Олександра Зігунова, Володимира Заїки та Дмитра Стеценка з представниками ТОВ «Вінницька птахофабрика».

Зустріч відбулася за сприяння випускника коледжу Даниїла Юфрякова, який зараз обіймає посаду начальника служби з автоматизованих систем керування виробництвом, й мала на меті обговорення питань, пов’язаних із проходженням практики студентами, запровадженням дуальної освіти та можливостями подальшого співробітництва.

Фахівчиня з навчання, оцінювання та розвитку персоналу ТОВ «Вінницька птахофабрика» Марина Кушнір і Даниїл Юфряков надали студентам ґрунтовну інформацію про роботу птахофабрики, технології, які використовуються в галузі, та потенційні можливості для практики і подальшого працевлаштування.

Обговорення дуальної освіти виявилося особливо цікавим, оскільки цей підхід поєднує теоретичне навчання з практичним досвідом на реальних підприємствах. Це відкриває нові можливості для студентів отримувати необхідні навички та здібності в реальних умовах роботи.

Зустріч закінчилася обміном думками, ініціативами та планами на майбутнє співробітництво. Студенти та викладачі висловили свою вдячність фахівцям ТОВ «Вінницька птахофабрика» за можливість зустрічі, яка відкрила їм нові перспективи для розвитку та практичного застосування своїх знань, й обговорення таких важливих питань.

Опублікований: 01-08-2023
Читайте також:
Практичні навички наукової комунікації

Здобувачі вищої освіти групи ТР-1-1М факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. проф. В. Ф. Доценка з викладачкою дисципліни «Іноземна мова: практичні навички наукової комунікації» Ганною Бойко відвідали семінар, організований науково-технічною бібліотекою НУХТ. Бібліотекарка Валентина Каленська ознайомила майбутніх фахівців сфер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні навички наукової комунікації 20 листопада 2024

Творчий смак молодих майстрів: дегустація авторських страв магістрантів

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася дегустація кулінарних виробів, розроблених здобувачами вищої освіти першого курсу магістратури. Захід став справжньою синергією науки і творчості, адже студенти не лише презентували авторські страви, але й глибоко занурилися у технологічні процеси їх створення. Майбутні фахівці ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Творчий смак молодих майстрів: дегустація авторських страв магістрантів 16 травня 2025

Викладачки кафедри експертизи харчових продуктів на Всеукраїнському з'їзді «Харчовий бізнес-2024»

Нещодавно викладачки кафедри експертизи харчових продуктів, доцентки Оксана Вашека і Світлана Усатюк долучились до ключової вітчизняної події осені у сфері безпечності харчових продуктів – ІV Всеукраїнського з'їзду «Харчовий бізнес-2024: конкурентоздатність та експортоорієнтованість». Професійна бізнес-зустріч була зосереджена на обговоренні євроі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачки кафедри експертизи харчових продуктів на Всеукраїнському з'їзді «Харчовий бізнес-2024» 07 жовтня 2024

Кіноклуб німецькою мовою

Під час чергового засідання кіноклубу студенти першого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій та другого курсу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка разом зі старшою викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганною Бойко познайомились з традиціями святкування Карнавалу в ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кіноклуб німецькою мовою 26 травня 2022