Н У Х Т

Провідні підприємства запрошують на роботу наших випускників

08 лютого 2017

Провідні підприємства запрошують на роботу наших випускників

7 лютого уже за традицією став для Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ днем зустрічі студентів-випускників із потенційними роботодавцями.

На зустріч до студентів 4-х курсів спеціальностей «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва», «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв», «Технологія обробки матеріалів на верстатах і автоматичних лініях» завітали головний механік, начальник виробництва та спеціаліст із підбору персоналу одного з провідних підприємств –   ТОВ «Разек Черкаси».

Діалог розпочала спеціаліст із підбору кадрів Наталія Миколаївна, яка зазначила, що компанія ТОВ «Разек Черкаси» є представництвом одного із лідерів в області виробництва торгового обладнання, всесвітньо відомого французького концерну Rasec International, й наголосила на тому, що основа успіху компанії - це люди, інвестиції та передові технології.

Головний механік виробництва Олександр Володимирович, який в минулому закінчив наш Смілянський коледж, провів віртуальну екскурсію підприємством, під час якої студенти на власні очі могли побачити саме виробництво та умови роботи.

А найголовнішим імпульсом зустрічі стало запрошення адміністрації ТОВ «Разек Черкаси» на роботу студентів-випускників.

У жвавій дискусії випускники отримали відповіді на питання стосовно можливих посад і подальшого кар’єрного росту, забезпечення соціального пакету, вимог сучасного роботодавця до потенційного працівника.

Сподіваємося, що зустріч стане доленосною для наших випускників, і вони знайдуть гідне застосування своїм знанням і розпочнуть успішну кар’єру у провідній компанії.

Опублікований: 08-02-2017
Читайте також:
Здобувачі опановують інформальну освіту щодо санітарних і гігієнічних вимог для закладів громадського харчування

На другому занятті інтенсиву «Внутрішній аудитор системи харчової безпеки НАССР/ХАССП» бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» і магістранти освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» опановували hard skills у межах теми «Санітарні і гігієнічні вимоги для закладів громадського харчування». Основн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі опановують інформальну освіту щодо санітарних і гігієнічних вимог для закладів громадського харчування 15 листопада 2023

Новітні форми організації навчального процесу застосовують наші фахівці

2 лютого 2018 року викладачі циклової комісії фахових дисциплін економічного циклу Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ Лариса Орленко та Марина Соколан провели відкрите бінарне заняття «Маркетингові дослідження з використанням анкет на основі інформаційних систем і технологій» з дисциплін «Ринкові дослідження» та «Інформаційні системи і т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новітні форми організації навчального процесу застосовують наші фахівці 02 лютого 2018

Біотехнологія у сучасному світі

Ми знаємо, що біотехнологія полягає у застосуванні біологічних організмів, систем і процесів, а її досягнення широко використовуються в багатьох сферах людської діяльності, включаючи медицину, ветеринарію, фармацевтичну та хімічну промисловості, виробництво харчових продуктів, сільське господарство, охорону навколишнього середовища від різноманітни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологія у сучасному світі 28 серпня 2023

Шанс для реалізації професійних здібностей надають нашим випускникам роботодавці

Для того, щоб дати поштовх в успішне майбутнє молодим спеціалістам спеціальності «Організація виробництва» 26 січня у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся захід, спрямований на успішне працевлаштування випускників. Були запрошені роботодавці, які зацікавлені у висококваліфікованих співробітниках – ТОВ «Бас Агро», Creditexpress Укр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шанс для реалізації професійних здібностей надають нашим випускникам роботодавці 26 січня 2018