Н У Х Т

Провідні компанії запрошують наших випускників до працевлаштування

27 січня 2017

Провідні компанії запрошують наших випускників до працевлаштування

У Смілянському коледжі харчових технологій нашого університету уже традиційно відбулася чергова зустріч майбутніх випускників із представниками провідного підприємства, метою якої була пропозиція ефективного працевлаштування та реалізація потенціалу молодих спеціалістів коледжу.

На зустрічі були присутні студенти 4-го курсу спеціальності «Обслуговування програмних систем і комплексів».

Під час зустрічі студенти мали можливість познайомитися з директором компанії «Карін» В’ячеславом Володимировичем, який розповів їм про діяльність компанії, перспективи роботи в ній, наголосив на перевагах, які надає підприємство для молодих спеціалістів, та найголовніше, запропонував студентам-випускникам робочі місця. Компанія «Карін» - провідна компанія, що займається розробленням програмного та рекламного забезпечення. Вона - візитна картка Черкаської області з відмінною репутацією.

Із метою реалізації та успішного працевлаштування, директор компанії  запропонував випускникам наступні посади:  web-програміст, web-розробник, графічний редактор. Саме висока базова підготовка студентів дає їм можливість займати запропоновані посади.

Наступним кроком у ході зустрічі було практичне ознайомлення студентів із діяльністю компанії. Для цього студентам були представлені проекти, які розробляє компанія, а також, ті, які уже знаходяться у використанні, що дало можливість випускникам оцінити рівень роботи компанії та зважити свої можливості.

Випускники скористалися можливістю отримати з перших вуст відповіді на питання професійного характеру, що свідчило про їх зацікавленість у співпраці.

Крім того, дана зустріч наглядно продемонструвала попит ринку праці у молодих спеціалістах у галузі ІТ-технологій.

Сподіваємося, що ця зустріч стане для наших випускників гарним початком успішної кар’єри.

 

Опублікований: 27-01-2017
Читайте також:
Розпочалася реєстрація електронних кабінетів вступників до бакалаврату

Шановні вступники до бакалаврату у 2024 році! З сьогоднішнього дня ви вже можете реєструвати свої електронні кабінети, для чого потрібно увійти на сторінку https://cabinet.edbo.gov.ua/login. Щоб зареєструвати електронний кабінет ви вказуєте адресу електронної пошти (далі вона буде логіном для входу до нього). ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Використовувати елек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалася реєстрація електронних кабінетів вступників до бакалаврату 01 липня 2024

Книжкові новинки від наших фахівців

Наші викладачі й науковці продовжують видавати сучасну навчальну літературу та оприлюднювати результати своїх досліджень. Одразу дві книжкові новинки презентують цього травня фахівці Інституту післядипломної освіти НУХТ. У видавництві ІНКОС вийшов друком навчальний посібник «Борошняні кондитерські вироби: технологія та устаткування». Авторський ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Книжкові новинки від наших фахівців 26 травня 2021

«Фавеа Інжиніринг Київ» – ще одна база для проходження технологічної практики студентів-біотехнологів

Ще одна студентка кафедри біотехнології і мікробіології Дар’я Кладовщикова обрала місцем для проходження технологічної практики компанію «Фавеа Інжиніринг Київ». «Фавеа» – провідна європейська компанія, що займається фармацевтичним проектуванням, реконструкцією і будівництвом фармацевтичних заводів, фабрик і виробництв. За свою двадцятирічну істор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Фавеа Інжиніринг Київ» – ще одна база для проходження технологічної практики студентів-біотехнологів 16 лютого 2018

Інноваційні ідеї магістрантів-заочників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вражають креативністю

З 19 лютого 2019 р. на кафедрі готельно-ресторанної справи розпочалися захисти дипломних магістерських проектів студентів заочної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельна і ресторанна справа». Екзаменаційна комісія у складі доцентів кафедри Тетяни Сильчук, В’ячеслава Губені і Олександра Люльки, оч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні ідеї магістрантів-заочників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вражають креативністю 20 лютого 2019