Н У Х Т

Пріоритетні напрямки та стратегічні орієнтири розвитку визначили на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

14 вересня 2018

Пріоритетні напрямки та стратегічні орієнтири розвитку визначили на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

13 вересня 2018 р. відбулися загальні збори трудового колективу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, на яких були присутні науково-педагогічні працівники і співробітники п’яти кафедр: технології ресторанної і аюрведичної продукції; готельно-ресторанної справи; туристичного та готельного бізнесу; безпеки життєдіяльності; іноземних мов професійного спрямування.

Важливим питанням порядку денного зборів були вибори до складу вченої ради, колегіального органу управління факультету. Відкрив збори делегований член організаційного комітету, проректор з наукової роботи, професор Олександр Шевченко. Були обрані голова, секретар зборів і лічильна комісія, представлені кандидатури від кафедр до вченої ради факультету.

Після голосування і обрання членів вченої ради про підсумки роботи колективу факультету за 2017/2018 навчальний рік доповів декан Віктор Доценко, зокрема про результати літньої вступної кампанії, висловивши подяку членам приймальної комісії і акцентувавши увагу колективу на активізації профорієнтаційної роботи для збереження контингенту студентів денної та заочної форм навчання. У своїй доповіді Віктор Федорович говорив про результативність навчальної, наукової, науково-методичної, профорієнтаційної та виховної роботи, зупинившись на питаннях міжнародної діяльності та закордонної практики студентів, публікаційної активності у виданнях Scopus і Web of Science, підготовки навчальної літератури і розроблення електронних навчальних курсів, самостійної роботи студентів.

До обговорення пріоритетних напрямів розвитку і завдань на новий навчальний рік долучилися завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу Дарія Басюк, заступник завідувача кафедри готельно-ресторанної справи Оксана Арпуль, виконуюча обов’язки завідувача кафедри безпеки життєдіяльності Наталія Володченкова, заступник завідувача кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віра Зуйко, виконуюча обов’язки завідувача кафедри іноземних мов професійного спрямування Олена Галинська.

Декан подякував колективу за плідну роботу, побажав творчої наснаги, найвищих професійних досягнень і особистих перемог, успіхів у реалізації нових наукових і професійних планів.

Підсумки року минулого підведені, і колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу визначився зі стратегічними орієнтирами розвитку на 2018-2019 навчальний рік і у довгостроковій перспективі. 

Опублікований: 14-09-2018
Читайте також:
Практичне заняття з основ гостинності для вступників на базі п’ятизіркового готелю «Fairmont Grand Hotel Kyiv» від кафедри готельно-ресторанної справи

Кафедра готельно-ресторанної справи організувала практичне заняття з основ гостинності для школярів. У рамках профорієнтаційної роботи старші викладачі кафедри Олена Блощинська та Олена Тищенко і доцент кафедри Тетяна Сильчук відвідали з учнями 11 класів гімназії №59 імені О.М. Бойченка 5* готель «Fairmont Grand Hotel Kyiv», розташований у центрі і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне заняття з основ гостинності для вступників на базі п’ятизіркового готелю «Fairmont Grand Hotel Kyiv» від кафедри готельно-ресторанної справи 25 лютого 2019

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка сприяє посиленню реалізації інтелектуального потенціалу викладачів у сфері науки та інновацій

Авторський колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка отримав сертифікати за участь у проєкті «КНИГА ВІД ВЧЕНОГО», в рамках якого презентовано підручник «Кулінарна етнологія» (за загальною редакцією професора Віктора Доценка). Колектив факультету гордий науковою працею, над якою автори натхненно і вм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка сприяє посиленню реалізації інтелектуального потенціалу викладачів у сфері науки та інновацій 22 березня 2023

Дієві заходи зі впровадження дуального навчання

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів у змішаному офлайн-онлайн форматі 4 листопада 2022 р. відбулася зустріч здобувачів освітнього ступеня «магістр» освітньо-професійних програм «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса» та «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» і здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дієві заходи зі впровадження дуального навчання 07 листопада 2022

За два місяці до захистів кваліфікаційних робіт: зустріч із бакалаврами-заочниками

Час летить дуже швидко – ще кілька місяців тому здобувачі освіти обирали теми майбутніх дипломів, а зараз наступає найвідповідальніший момент остаточної підготовки до захистів кваліфікаційних робіт. 9 грудня гарантка освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна», доцентка Світлана Старовойтова т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За два місяці до захистів кваліфікаційних робіт: зустріч із бакалаврами-заочниками 12 грудня 2023