Н У Х Т

Пріоритетні напрямки та стратегічні орієнтири розвитку визначили на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

14 вересня 2018

Пріоритетні напрямки та стратегічні орієнтири розвитку визначили на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

13 вересня 2018 р. відбулися загальні збори трудового колективу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, на яких були присутні науково-педагогічні працівники і співробітники п’яти кафедр: технології ресторанної і аюрведичної продукції; готельно-ресторанної справи; туристичного та готельного бізнесу; безпеки життєдіяльності; іноземних мов професійного спрямування.

Важливим питанням порядку денного зборів були вибори до складу вченої ради, колегіального органу управління факультету. Відкрив збори делегований член організаційного комітету, проректор з наукової роботи, професор Олександр Шевченко. Були обрані голова, секретар зборів і лічильна комісія, представлені кандидатури від кафедр до вченої ради факультету.

Після голосування і обрання членів вченої ради про підсумки роботи колективу факультету за 2017/2018 навчальний рік доповів декан Віктор Доценко, зокрема про результати літньої вступної кампанії, висловивши подяку членам приймальної комісії і акцентувавши увагу колективу на активізації профорієнтаційної роботи для збереження контингенту студентів денної та заочної форм навчання. У своїй доповіді Віктор Федорович говорив про результативність навчальної, наукової, науково-методичної, профорієнтаційної та виховної роботи, зупинившись на питаннях міжнародної діяльності та закордонної практики студентів, публікаційної активності у виданнях Scopus і Web of Science, підготовки навчальної літератури і розроблення електронних навчальних курсів, самостійної роботи студентів.

До обговорення пріоритетних напрямів розвитку і завдань на новий навчальний рік долучилися завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу Дарія Басюк, заступник завідувача кафедри готельно-ресторанної справи Оксана Арпуль, виконуюча обов’язки завідувача кафедри безпеки життєдіяльності Наталія Володченкова, заступник завідувача кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віра Зуйко, виконуюча обов’язки завідувача кафедри іноземних мов професійного спрямування Олена Галинська.

Декан подякував колективу за плідну роботу, побажав творчої наснаги, найвищих професійних досягнень і особистих перемог, успіхів у реалізації нових наукових і професійних планів.

Підсумки року минулого підведені, і колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу визначився зі стратегічними орієнтирами розвитку на 2018-2019 навчальний рік і у довгостроковій перспективі. 

Опублікований: 14-09-2018
Читайте також:
Q&A session із заступником міністра освіти і науки

7 листопада до університету завітали заступник міністра освіти та науки Єгор Стадний і голова підкомітету з питань професійно-технічної та фахової передвищої освіти Комітету з питань освіти, науки та інновацій Верховної Ради України Ольга Коваль. Вони зустрілися зі студентами, викладачами та співробітниками й поспілкувалися стосовно стану і перспек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Q&A session із заступником міністра освіти і науки 08 листопада 2019

Викладачі продовжують знайомство з крафтовими виробництвами Київщини

29 липня доцентка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, гарантка міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» Оксана Топчій відвідала медоварню «Медовий Спас», ТМ «Сікера» у Броварах. Поїздка на унікальне підприємство, де виробляються плодово-ягідні вина з додаванням меду, дала можли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі продовжують знайомство з крафтовими виробництвами Київщини 02 серпня 2023

Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві від міжнародного експерта

Днями викладачі та здобувачі освіти кафедр технології ресторанної і аюрведичної продукції та готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка взяли участь у онлайн-семінарі «Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві», організованому кафедрою готельно-ресторанного бізнесу Одеськ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві від міжнародного експерта 24 березня 2025

Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу увійшла до складу Всеукраїнської асоціації гідів

Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва з цього року стала членкинею Громадської організації «Всеукраїнська асоціація гідів» (ВАГ). Це стало можливим після того, як вона пройшла у 2021 році курс добровільних помічників сфери туризму та гостинності міста Києва в межах проєкту «Академія гостинності», організованого ВАГ с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу увійшла до складу Всеукраїнської асоціації гідів 28 січня 2022