Н У Х Т

Прогулянка столицею першокурсників освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукцїі»

20 жовтня 2021

Прогулянка столицею першокурсників освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукцїі»

Не зважаючи на примхливу осінню погоду, здобувачі групи ХЕ-1-12 разом зі своєю наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Шульгою прогулялися центром української столиці.

Першою зупинкою став Маріїнський палац – домінант палацово-паркового ансамблю на Печерських пагорбах. Далі шлях пролягав повз стадіон «Динамо», де спостерігали, яким чином здійснюють підготовку трав’яного газону. Далі попрямували через міст «Кохання» і дійшли до ще однієї столичної пам’ятки – Арки дружби народів, яка у 2018 р. зазнала змін (з’явилася тріщина, як відповідь на соціально-політичні події в країні). Звісно відвідали новинку серед пам’яток столиці України – «Скляний міст», відкритий 25 травня 2019 року. Завдяки карантинин обмеженням і робочому дню, проблем із фотографуванням не виникло. Завершили прогулянку в центрі Києва, на Майдані Незалежності. На жаль, сезон фонтанів уже завершився, тому помилуватися ними не вдалося. 

Опублікований: 20-10-2021
Читайте також:
Сучасні корпоративні соціальні ініціативи українських компаній

Координаторка розвитку відділу Support Functions, що поєднує функції HR, розвитку бізнесу, адміністрування офісу, ІТ та фінансів Юлія Запрудська прочитала лекцію для здобувачів освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу»,  у ході якої розповіла про діяльність компанії Mazars у сфері корпоративної со...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні корпоративні соціальні ініціативи українських компаній 07 березня 2023

Вітаємо нового доктора технічних наук кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування!

Сьогодні на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.02 відбувся успішний захист дисертації «Науково-практичні засади інтенсифікації гідродинамічних процесів у струминних апаратах харчових виробництв» на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо нового доктора технічних наук кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування! 25 червня 2025

В акредитованій лабораторії ДП «Укрметртестстандарт» провели лабораторне заняття викладачі кафедри експертизи харчових продуктів

У межах навчальної дисципліни «Вступ до харчових технологій» старші викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна та Есма Халікова провели виїзне лабораторне заняття для студентів групи ХЕ 1-7 спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів» в акредитованій лабораторії ДП «Укрметртестстандарт». ДП «Укрметртес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В акредитованій лабораторії ДП «Укрметртестстандарт» провели лабораторне заняття викладачі кафедри експертизи харчових продуктів 05 грудня 2019

Викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів працюють у складі екзаменаційних комісій у філіях НУХТ

8-9 лютого 2024 року у Кам’янець-Подільській філії НУХТ відбулися захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт здобувачів вищої освіти заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр», які навчалися за спеціальністю 181 «Харчові технології». До складу екзаменаційної комісії увійшли доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських вир...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів працюють у складі екзаменаційних комісій у філіях НУХТ 12 лютого 2024