Н У Х Т

Профорієнтація відчиняє університет вступникам

24 січня 2020

Профорієнтація відчиняє університет вступникам

Колектив кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління велику увагу приділяє пошуку найкращих випускників загальноосвітніх навчальних закладів для залучення їх до вступу на навчання в наш університет. На кафедрі використовують різноманітні форми профорієнтаційної роботи, і одна з них – зустрічі зі старшокласниками, як безпосередньо в університеті, так і «на їх території», у школах, гімназіях, ліцеях.

Професор кафедри Вячеслав Іващук зустрівся з учнями 10-11 класів середньої загальноосвітньої школи №42 «Відродження» та спеціалізованої школи №31 міста Києва з поглибленим вивченням предметів природничо-математичного циклу. Він докладно розповів їм про наш університет, його високий статус серед закладів вищої освіти країни, широкий спектр спеціальностей, за якими в НУХТ здійснюється підготовка для високотехнологічних галузей, про перспективи працевлаштування наших випускників, цікаве й насичене життя наших студентів.

Майбутні вступники цікавилися наявністю бюджетних місць, умовами вступу і навчання, переліком ЗНО, необхідних для вступу на спеціальності університету. Неабияк зацікавила їх інформація про наявність власного великого спорткомплексу з басейном, користування якими абсолютно безкоштовне для студентів, й до якого від навчальних корпусів університету легко і зручно доїхати.

Учні були запрошені на Дні відкритих дверей університету, найближчий із яких відбудеться вже завтра, 25 січня й зацікавилися можливістю відвідати майстер-класи, що в його рамках проводитимуть наші кафедри.

Опублікований: 24-01-2020
Читайте також:
Профорієнтаційний івент кафедри готельно-ресторанної справи для здобувачів освіти фахового коледжу

8 грудня 2021 року за ініціативи в.о. завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран відбулася профорієнтаційна зустріч зі здобувачами освіти фахового коледжу. Гості кафедри в онлайні – студенти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа (освітні програми «Готельне обслуговування» і «Ресторанне обслуговування») відокремленого струк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний івент кафедри готельно-ресторанної справи для здобувачів освіти фахового коледжу 08 грудня 2021

Нова можливість для наших науковців вийти на глобальні ринки

Міністерство освіти і науки України спільно з американським технологічним інкубатором Business Incubators запускають інноваційну програму підтримки українських науковців і розробників. Її мета – допомогти українським інноваціям вийти на глобальні технологічні ринки. Учасники програми отримують: підтримку у створенні інноваційних бізнесів на основі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нова можливість для наших науковців вийти на глобальні ринки 31 липня 2024

Високим рівнем досліджень, актуальністю і практичною цінністю вирізняються роботи магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів здобувачі денної форми навчання, що навчалися за освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», захистили кваліфікаційні магістерські роботи. Роботу Екзаменаційної комісії очолив голова  Об’єднання «Укрхлібпром»  Олександр Васи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високим рівнем досліджень, актуальністю і практичною цінністю вирізняються роботи магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 22 лютого 2021

Успішний старт магістрантів-біотехнологів

На кафедрі біотехнології і мікробіології розпочалася одна з найважливіших подій академічного року – захист магістерських кваліфікаційних робіт. Зважаючи на складну ситуацію в країні, захисти відбуваються у онлайн-режимі. Цьогоріч до складу екзаменаційної комісії увійшли викладачі кафедри біотехнології і мікробіології – д.т.н., професор, завідувач ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний старт магістрантів-біотехнологів 09 грудня 2024