Н У Х Т

Профорієнтація відчиняє університет вступникам

24 січня 2020

Профорієнтація відчиняє університет вступникам

Колектив кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління велику увагу приділяє пошуку найкращих випускників загальноосвітніх навчальних закладів для залучення їх до вступу на навчання в наш університет. На кафедрі використовують різноманітні форми профорієнтаційної роботи, і одна з них – зустрічі зі старшокласниками, як безпосередньо в університеті, так і «на їх території», у школах, гімназіях, ліцеях.

Професор кафедри Вячеслав Іващук зустрівся з учнями 10-11 класів середньої загальноосвітньої школи №42 «Відродження» та спеціалізованої школи №31 міста Києва з поглибленим вивченням предметів природничо-математичного циклу. Він докладно розповів їм про наш університет, його високий статус серед закладів вищої освіти країни, широкий спектр спеціальностей, за якими в НУХТ здійснюється підготовка для високотехнологічних галузей, про перспективи працевлаштування наших випускників, цікаве й насичене життя наших студентів.

Майбутні вступники цікавилися наявністю бюджетних місць, умовами вступу і навчання, переліком ЗНО, необхідних для вступу на спеціальності університету. Неабияк зацікавила їх інформація про наявність власного великого спорткомплексу з басейном, користування якими абсолютно безкоштовне для студентів, й до якого від навчальних корпусів університету легко і зручно доїхати.

Учні були запрошені на Дні відкритих дверей університету, найближчий із яких відбудеться вже завтра, 25 січня й зацікавилися можливістю відвідати майстер-класи, що в його рамках проводитимуть наші кафедри.

Опублікований: 24-01-2020
Читайте також:
Перша гостьова лекція в новому навчальному році для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів навчальний рік для здобувачів освітнього ступеню «Магістр», що навчаються за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів», розпочався з гостьової лекції з дисципліни «Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів». Із особливостями органічного виробництва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша гостьова лекція в новому навчальному році для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 03 вересня 2021

Найголовніше про обмін речовин від досвідченого фахівця

17 травня 2018 року на кафедрі харчової хімії відбулася відкрита лекція «Обмін речовин» професора, кандидата технічних наук Анатолія Салюка з дисципліни «Харчова хімія. Модуль 5. Основи біохімії» для студентів першого курсу спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій. На лекції бул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найголовніше про обмін речовин від досвідченого фахівця 18 травня 2018

Студенти Вінницького фахового коледжу НУХТ у гостях на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

У форматі ZOOM-конференції відбулася зустріч завідувачки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамари Носенко зі студентами Вінницького фахового коледжу НУХТ, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології», та викладачами коледжу. Зустріч була організована старшою викладачкою коледжу Лесею Крот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Вінницького фахового коледжу НУХТ у гостях на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 01 грудня 2020

Свій науковий досвід збагачують викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

18 квітня старший викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Ольга Никитенко стала учасником грандіозної події для вчителів і викладачів англійської мови – «TEACHERtalks conference» у Києві, яка була організована та проведена видавництвом «National Geographic Learning» і компанією «Лінгвіст». У програмі конференції відбулис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свій науковий досвід збагачують викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 20 квітня 2019