Н У Х Т

Профорієнтація відчиняє університет вступникам

24 січня 2020

Профорієнтація відчиняє університет вступникам

Колектив кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління велику увагу приділяє пошуку найкращих випускників загальноосвітніх навчальних закладів для залучення їх до вступу на навчання в наш університет. На кафедрі використовують різноманітні форми профорієнтаційної роботи, і одна з них – зустрічі зі старшокласниками, як безпосередньо в університеті, так і «на їх території», у школах, гімназіях, ліцеях.

Професор кафедри Вячеслав Іващук зустрівся з учнями 10-11 класів середньої загальноосвітньої школи №42 «Відродження» та спеціалізованої школи №31 міста Києва з поглибленим вивченням предметів природничо-математичного циклу. Він докладно розповів їм про наш університет, його високий статус серед закладів вищої освіти країни, широкий спектр спеціальностей, за якими в НУХТ здійснюється підготовка для високотехнологічних галузей, про перспективи працевлаштування наших випускників, цікаве й насичене життя наших студентів.

Майбутні вступники цікавилися наявністю бюджетних місць, умовами вступу і навчання, переліком ЗНО, необхідних для вступу на спеціальності університету. Неабияк зацікавила їх інформація про наявність власного великого спорткомплексу з басейном, користування якими абсолютно безкоштовне для студентів, й до якого від навчальних корпусів університету легко і зручно доїхати.

Учні були запрошені на Дні відкритих дверей університету, найближчий із яких відбудеться вже завтра, 25 січня й зацікавилися можливістю відвідати майстер-класи, що в його рамках проводитимуть наші кафедри.

Опублікований: 24-01-2020
Читайте також:
Осіннє свято науки

Як і попередні три роки, нинішня осінь принесла всім адептам здорового харчування очікуване свято – IV Міжнародну науково-практичну конференцію «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід, стан та перспективи». Наукова спільнота України була представлена визначними фахівцями в галузі медицини, біотехнології, харчових технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Осіннє свято науки 28 жовтня 2024

Визначена переможниця конкурсу щодо участі у програмі Еразмус+ (KA1 – індивідуальна мобільність) у 2021-2022  н. р.

Еразмус+ – це програма ЄС, що підтримує проєкти, партнерства, заходи і мобільність у сфері освіти, підготовки, молоді і спорту. Саме завдяки цій програмі заклади вищої освіти України мають можливість створювати партнерства з вишами держав-членів ЄС та інших країн, запроваджувати міжнародний обмін студентами та викладачами, модернізувати навчальні п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначена переможниця конкурсу щодо участі у програмі Еразмус+ (KA1 – індивідуальна мобільність) у 2021-2022 н. р. 26 травня 2021

Демонстрація педагогічної майстерності на відкритій лекції доцентки кафедри харчової хімії

Доцентка Тетяна Петренко 15 листопада 2023 року провела відкрите лекційне заняття з дисципліни «Хімія в харчових технологіях. Модуль 5. Фізична та колоїдна хімія» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології». Тема лекції – «Загальна характеристика дисперсних систем, їх класифікація, властивості, методи одержан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Демонстрація педагогічної майстерності на відкритій лекції доцентки кафедри харчової хімії 16 листопада 2023

Завершується приймання заяв до магістратури

Сьогодні о 18:00 наші відбіркові комісії завершать приймання заяв на бюджет і контракт від вступників до магістратури на основі диплома бакалавра, спеціаліста, магістра. Далі ми зможемо добирати студентів лише на контракт. Ця можливість буде відкрита до 30 листопада. Бюджетні місця розподілятимуться за алгоритмом адресного розміщення державного і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершується приймання заяв до магістратури 21 серпня 2023