Н У Х Т

Профорієнтація у першій Альма матер від студентів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

15 жовтня 2019

Профорієнтація у першій Альма матер від студентів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів значна увага приділяється майбутнім вступникам, як тим, що навчаються у коледжах нашого університету, так і випускникам коледжів і технікумів за спорідненим напрямом підготовки. До профорієнтаційної роботи зі студентами таких навчальних закладів традиційно залучаються їх випускники, а нині – студенти нашого університету.

Ось і студентка групи МЯ-3ск Ірина Артюх відвідала Полтавський коледж харчових технологій НУХТ і зустрілася зі студентами IV курсу спеціальності 181 «Харчові технології». А студент цієї ж групи Віталій Федосов провів профорієнтаційну роботу у Мирогощанському аграрному коледжі серед випускників спеціалізації «Виробництво і переробка продукції тваринництва».

Майбутні випускники отримали вичерпні відповіді щодо умов вступу до університету за денною та заочною формами навчання. Студенти мали можливість переглянути відеоматеріал, який надає достатньо інформації про наш навчальний заклад. У цьому відео вони побачили навчальні лабораторії та кабінети, ознайомилися зі спортивними та культурними заходами, умовами проживання в гуртожитках. Зацікавлення випускників коледжів викликали інформаційні буклети, принесені на зустріч, і різноманітне дозвілля наших студентів.

Для отримання більш повної поточної інформації про НУХТ присутнім рекомендували заходити на сайт університету і надали контакти відповідального за профорієнтаційну роботу, доцента кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігоря Страшинського.

Опублікований: 15-10-2019
Читайте також:
Тижневий обмін досвідом із колегами на кафедрі економіки і права

Доценти кафедри економіки і права прочитали відкриті лекції і поділилися професійними навичками та інструментами комунікації із здобувачами в режимі онлайн. Доцентка Тетяна Луцька відкрила тижневий обмін досвідом із колегами лекцією «Внутрішня організація та управління органів державної влади» для здобувачів 2 курсу спеціальності 051 «Економіка», ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тижневий обмін досвідом із колегами на кафедрі економіки і права 30 березня 2023

Доповнена реальність – майбутнє поруч!

Доповнена реальність в автоматизації – тема цікавої й насиченої активним спілкуванням гостьової лекції доцента кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка Володимира Полупана у Смілянському технологічному коледжі нашого університету. Лектор розглянув основні принципи технологій доповненої реальності т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доповнена реальність – майбутнє поруч! 03 березня 2025

Студент Навчально-наукового інституту економіки і управління – переможець міжнародного турніру

З 28 травня по 2 червня у бельгійському місті Шарлеруа відбувся тенісний турнір Міжнародної федерації тенісу першої категорії, участь у якому взяв студент першого курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Навчально-наукового інституту економіки і управління Павло Шумейко. Приємно відзначити, що Павло зайняв перше місце в парн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студент Навчально-наукового інституту економіки і управління – переможець міжнародного турніру 12 червня 2018

Успішний захист кваліфікаційних робіт бакалаврами-заочниками освітньої програми «Технології харчування»

14 лютого 2024 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачами 5 курсу заочної форми навчання освітньої програми «Технології харчування» на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». Були представлені актуальні й ґрунтовні дослідження: Світлани Пенцак «Удосконалення технології салатів для...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний захист кваліфікаційних робіт бакалаврами-заочниками освітньої програми «Технології харчування» 15 лютого 2024