На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів значна увага приділяється майбутнім вступникам, як тим, що навчаються у коледжах нашого університету, так і випускникам коледжів і технікумів за спорідненим напрямом підготовки. До профорієнтаційної роботи зі студентами таких навчальних закладів традиційно залучаються їх випускники, а нині – студенти нашого університету.
Ось і студентка групи МЯ-3ск Ірина Артюх відвідала Полтавський коледж харчових технологій НУХТ і зустрілася зі студентами IV курсу спеціальності 181 «Харчові технології». А студент цієї ж групи Віталій Федосов провів профорієнтаційну роботу у Мирогощанському аграрному коледжі серед випускників спеціалізації «Виробництво і переробка продукції тваринництва».
Майбутні випускники отримали вичерпні відповіді щодо умов вступу до університету за денною та заочною формами навчання. Студенти мали можливість переглянути відеоматеріал, який надає достатньо інформації про наш навчальний заклад. У цьому відео вони побачили навчальні лабораторії та кабінети, ознайомилися зі спортивними та культурними заходами, умовами проживання в гуртожитках. Зацікавлення випускників коледжів викликали інформаційні буклети, принесені на зустріч, і різноманітне дозвілля наших студентів.
Для отримання більш повної поточної інформації про НУХТ присутнім рекомендували заходити на сайт університету і надали контакти відповідального за профорієнтаційну роботу, доцента кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігоря Страшинського.