Н У Х Т

Профорієнтаційний візит завідувачки Підготовчого відділення до Кучаківського ліцею

18 вересня 2023

Профорієнтаційний візит завідувачки Підготовчого відділення до Кучаківського ліцею

15 вересня 2023 р. завідувачка Підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Валентина Кудіна зустрілась з директоркою Кучаківського ліцею імені гетьмана Івана Сулими Бориспільської міської ради Київської області Ларисою Кравцовою.

Зустріч відбулася в рамках укладеного договору про навчання та підготовку слухачів до національного мультипредметного тесту в Українському  центрі оцінювання якості освіти згідно зі змістом програм загальноосвітніх предметів, що відповідають програмам загальноосвітніх навчальних закладів, та професійної орієнтації. Також обговорили пункт договору щодо підготовки учнів до участі в роботі МАН.

Далі Валентина Кудіна зустрілася зі школярами 10-11-х класів.

Мета зустрічей – надати випускникам ліцею ґрунтовну інформацію про спеціальності, за якими готують фахівців в нашому університеті, специфіку та унікальність освітніх програм НУХТ, конкуренті переваги наших випускників на ринку праці. Це допоможе зробити правильний вибір майбутньої професії, який задовольняв би  амбіції випускників. А першою сходинкою до вступу в університет є підготовчі курси, на які і були запрошені школярі.

Наприкінці зустрічі учням були роздані рекламні матеріали, а також завідувачка Підготовчого відділення запросила їх на День відкритих дверей університету, який планується на 7 жовтня 2023 року, пообіцявши про остаточну дату повідомити додатково.

Опублікований: 18-09-2023
Читайте також:
До розширення асортименту популярних борошняних виробів із покращеними споживчими характеристиками долучаються наші молоді науковці

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Дослідження впливу порошку топінамбура на вміст цукрів та функціональні властивості хліба житнього заварного» аспірантки Наталії Пашової. Науковий керівник – доцент, кандидат технічних наук Галина Волощук. Заварний житній хліб – незмінний харчовий продукт укра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До розширення асортименту популярних борошняних виробів із покращеними споживчими характеристиками долучаються наші молоді науковці 30 липня 2019

Вступникам на замітку: видання НУХТ входять до переліку наукових фахових видань України

Вступники, що вже зараз задумуються не лише про вибір спеціальності, але й про своє можливе наукове майбутнє, безперечно звернуть увагу на наявність у закладі вищої освіти власних фахових наукових видань та їх статус. У нашому університеті від самого свого створення одним із пріоритетних напрямків був і залишається розвиток наукових досліджень. А ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам на замітку: видання НУХТ входять до переліку наукових фахових видань України 13 серпня 2020

Хакатон Farmak Science Start: вітаємо переможців!

Магістранти кафедри біотехнології і мікробіології вирішили спробувати свої сили у цікавому та незвичайному заході – Хакатоні Farmak Science Start, який організувала фармацевтична компанія «Фармак». Захід відбувався в онлайн-режимі упродовж 28-29 жовтня. Хакатон дав їм чудовий шанс відчути себе спеціалістом-біотехнологом, який має максимально швидк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хакатон Farmak Science Start: вітаємо переможців! 03 листопада 2020

Таємниці аптечної справи: біотехнологи занурюються в історію фармацевтики

Аптекарі завжди були на передовій наукових і медичних інновацій. Проте, не завжди аптекарська справа була такою, як ми її знаємо зараз. Щоб детальніше дізнатися про особливості роботи фармацевтів, починаючи з 13 століття, здобувачка освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» кафедри біотехнології і мікробіології Ірина Ковшар вирішила відвідати а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Таємниці аптечної справи: біотехнологи занурюються в історію фармацевтики 10 вересня 2024