Н У Х Т

Професійне самовдосконалення викладачки кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

01 листопада 2022

Професійне самовдосконалення викладачки кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Викладачка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки к.т.н., доцентка Анастасія Деренівська успішно завершила позапланове підвищення кваліфікації – повний курс «Цифрові інструменти Google для освіти» за базовим, середнім і поглибленим рівнями від ТОВ «Академія цифрового розвитку», яке тривало з 3 по 30 жовтня 2022 року.

Метою програми було формування цифрової компетентності науково-педагогічних працівників вищої освіти щодо використання можливостей цифрових інструментів Google у професійній діяльності, опрацювання переваг Google Workspace for Education, організація персонального інформаційного середовища викладача закладу освіти та застосування цифрових інструментів для організації ефективної взаємодії учасників освітнього процесу (у т.ч. для дистанційного навчання).

Основні завдання програми: розвиток здатності до набуття спеціалізованих концептуальних знань на рівні новітніх досягнень; поглиблення навичок використання інформаційно-комунікаційних технологій, опанування нових цифрових інструментів і додатків; формуванняи знань щодо понять «цифрові інструменти Google», «версії Google Workspace for Education», «налаштування облікового запису», «налаштування доступу до об’єкта Google Диска», «формування посилання на об’єкт», «організація онлайн-взаємодії між користувачами»; удосконалення навичок роботи в додатках Google Клас, Google Meet, Google Календар, Google Диск, Google Документи, Google Таблиці, Google Форми, Google Презентації, Google Keep, Google Сайти, Google Jamboard, Доповнення до об'єктів Google Диска, Google Chrome, ОС Chrome, Google Довідка, Google Центр безпеки, можливості Google Workspace for Education, матеріали навчальної платформи Skillshop для організації ефективної взаємодії учасників освітнього процесу; сприяння розвитку мотивації до професійного самовдосконалення педагогічних працівників.

Результати позапланового підвищення кваліфікації (стажування) будуть використані під час підготовки здобувачів освіти, науково-дослідної роботи зі студентами, а також представлені на методичному семінарі для ознайомлення викладачів кафедри з можливостями цифрових інструментів Google.

Опублікований: 01-11-2022
Читайте також:
Усе про інноваційні інгредієнти для харчової промисловості дізналися здобувачі кафедри технології молока і молочних продуктів

16 березня у межах підготовки бакалаврів, магістрів і докторів філософії, які навчаються за освітніми програмами спеціальності 181 «Харчові технології», кафедрою технології молока і молочних продуктів була організована гостьова лекція, яку прочитав технолог ТОВ «Даніско Україна», випускник нашого університету Анатолій Бабій. Здобувачі освіти ознай...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про інноваційні інгредієнти для харчової промисловості дізналися здобувачі кафедри технології молока і молочних продуктів 17 березня 2021

Кафедра експертизи харчових продуктів систематично оновлює методичні рекомендації відповідно до вимог сьогодення

10 березня 2023 р. на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся методичний семінар «Особливості виконання кваліфікаційної роботи здобувачами освітнього ступеня «Бакалавр» у 2022-2023 навчальному році», на якому були розглянуті оновлені вимоги до виконання кваліфікаційної роботи, представлені до уваги колег колективом авторів у складі гарантки ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра експертизи харчових продуктів систематично оновлює методичні рекомендації відповідно до вимог сьогодення 13 березня 2023

Carlsberg Ukraine долучилася до відновлення пошкоджених будівель університету

PJSC Carlsberg Ukraine долучилася до відновлення гуртожитків і навчального корпусу фізичного виховання нашого університету, які зазнали руйнувань унаслідок нічної атаки дронів-камікадзе 30 травня. Carlsberg Ukraine – давній друг і партнер університету. Фахівці компанії читають гостьові лекції здобувачам спеціальності 181 «Харчові технології», бака...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Carlsberg Ukraine долучилася до відновлення пошкоджених будівель університету 20 липня 2023

Третьокурсники спеціальності «Туризм» отримали практичні поради від гендиректора чеського туристичного оператора

Студенти 3 курсу спеціальності «Туризм» обговорили можливі варіанти закордонної подорожі з генеральним директором дочірнього підприємства чеського туроператора «Максіматур» Валерієм Гавриленком. Підкріплення теоретичних знань практичними навичками – обов'язкова умова успішного навчання спеціальності. Участь у формуванні туру, обговорення особливос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсники спеціальності «Туризм» отримали практичні поради від гендиректора чеського туристичного оператора 16 жовтня 2018