Н У Х Т

Професійне самовдосконалення викладачки кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

01 листопада 2022

Професійне самовдосконалення викладачки кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Викладачка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки к.т.н., доцентка Анастасія Деренівська успішно завершила позапланове підвищення кваліфікації – повний курс «Цифрові інструменти Google для освіти» за базовим, середнім і поглибленим рівнями від ТОВ «Академія цифрового розвитку», яке тривало з 3 по 30 жовтня 2022 року.

Метою програми було формування цифрової компетентності науково-педагогічних працівників вищої освіти щодо використання можливостей цифрових інструментів Google у професійній діяльності, опрацювання переваг Google Workspace for Education, організація персонального інформаційного середовища викладача закладу освіти та застосування цифрових інструментів для організації ефективної взаємодії учасників освітнього процесу (у т.ч. для дистанційного навчання).

Основні завдання програми: розвиток здатності до набуття спеціалізованих концептуальних знань на рівні новітніх досягнень; поглиблення навичок використання інформаційно-комунікаційних технологій, опанування нових цифрових інструментів і додатків; формуванняи знань щодо понять «цифрові інструменти Google», «версії Google Workspace for Education», «налаштування облікового запису», «налаштування доступу до об’єкта Google Диска», «формування посилання на об’єкт», «організація онлайн-взаємодії між користувачами»; удосконалення навичок роботи в додатках Google Клас, Google Meet, Google Календар, Google Диск, Google Документи, Google Таблиці, Google Форми, Google Презентації, Google Keep, Google Сайти, Google Jamboard, Доповнення до об'єктів Google Диска, Google Chrome, ОС Chrome, Google Довідка, Google Центр безпеки, можливості Google Workspace for Education, матеріали навчальної платформи Skillshop для організації ефективної взаємодії учасників освітнього процесу; сприяння розвитку мотивації до професійного самовдосконалення педагогічних працівників.

Результати позапланового підвищення кваліфікації (стажування) будуть використані під час підготовки здобувачів освіти, науково-дослідної роботи зі студентами, а також представлені на методичному семінарі для ознайомлення викладачів кафедри з можливостями цифрових інструментів Google.

Опублікований: 01-11-2022
Читайте також:
Триває знайомство першокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з вітчизняним готельним господарством

Кураторські години кафедри готельно-ресторанної справи – це цікаві виїзні екскурсії підприємствами гостинності. Здобувачі освіти академічних груп ГС-1-5 і ГС-1-6 разом зі своїми наставницями, доценткою Ларисою Шаран і старшою викладачкою Аліною Ковтун відвідали готельне підприємство VitaPark «Борисфен». Познайомила з готельною мережею та закладом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває знайомство першокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з вітчизняним готельним господарством 20 жовтня 2023

На кафедрі технології молока і молочних продуктів підвели підсумки виробничої практики четвертокурсників

Кафедра технології молока і молочних продуктів щороку проводить підсумкові конференції за результатами проходження студентами практичної підготовки. Цей рік не став виключенням, і відповідальна за практичну підготовку студентів, доцент Олена Онопрійчук організувала конференцію за участю студентів 4-го курсу. Студенти продемонстрували цікаві допові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології молока і молочних продуктів підвели підсумки виробничої практики четвертокурсників 17 жовтня 2018

Перше знайомство

15 січня 2018 року відповідно до графіка навчального процесу на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів студенти освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми навчання другого курсу груп ТІ-2-7 та ТІ-2-8 розпочали ознайомлювально-виробничу практику. Цього ж дня відбулися організаційні збори, інструктаж з охо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше знайомство 17 січня 2018

Ще одна наукова висота підкорена!

21 грудня на засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.058.011 відбувся захист дисертації «Удосконалення технології сирів м’яких з козиного молока з прянощами» аспірантки Ірини Корольчук на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю «Харчові технології». Наукова керівниця – доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одна наукова висота підкорена! 23 грудня 2021