Н У Х Т

Професійна орієнтація триває

18 липня 2023

Професійна орієнтація триває

Кафедра технології ресторанної і аювердичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка регулярно здійснює профорієнтаційну роботу з потенційними вступниками. При цьому значна увага приділяється взаємодії з іншими структурними підрозділами НУХТ, що дозволяє забезпечити наскрізний процес навчання здобувачів.

Доцентка кафедри Людмила Мамченко у дистанційному форматі провела для здобувачів другого курсу Волинського фахового коледжу НУХТ комплексний профорієнтаційний захід.

До молодіжної аудиторії  у доступному та наочному вигляді були доведені переваги продовження навчання в університеті, перспективи здобуття освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Також акцентована увага на  можливості реалізації творчого потенціалу здобувачів та проведення  науково-дослідної роботи, в тому числі у лабораторіях  кафедри.  Доцентка окремо зупинилась на практичній спрямованості освітньо-професійних програм НУХТ, налагодженості плідної взаємодії з роботодавцями та стейкхолдерами.

Під час другої частини профорієнтаційного заходу увазі здобувачів була запропонована гостьова лекція «Меню – візитна картка  закладу ресторанного господарства».  У такий спосіб були продемонстровані високі стандарти, яких дотримується професорсько-викладацький склад НУХТ під час проведення навчальних занять, важливість опанування інноваційних методів маркетингу, обов’язковість вимогливого ставлення до процесу просування продукції та послуг закладів ресторанного господарства.

Опублікований: 18-07-2023
Читайте також:
Викладачі надихаються на вдосконалення викладання

Доценти Оксана Топчій, Ольга Чернюшок і Роман Мукоїд, задіяні в реалізації міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі», яка передбачає інтеграцію сучасних підходів до виробництва харчових продуктів та напоїв, зокрема в крафтовому секторі, взяли участь у ХIII Форумі пивоварів, дистиляторів і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі надихаються на вдосконалення викладання 30 вересня 2024

Можливість зазирнути у професійне майбутнє дає переддипломна практика

Практика закріплює теорію. З такими напутніми словами підійшли студенти-магістранти 2-го року навчання кафедри біотехнології і мікробіології до проходження практики на ПрАТ «Індар». ПрАТ «Індар» – одне з найбільших фармацевтичних підприємств України, що отримало «Національний сертифікат GMP», а це в свою чергу свідчить про високу якість виготовлен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Можливість зазирнути у професійне майбутнє дає переддипломна практика 19 жовтня 2020

Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства підсумувала цей нелегкий навчальний рік

В умовах війни нашим викладачам – мирному населенню України надзвичайно важливо підтримувати почуття стабільності і впевненості для подальшої праці та заохочення молодого покоління для вступу до університету, щоб після перемоги над супостатом розбудовувати нашу промисловість. Тож, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства працює, налаг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства підсумувала цей нелегкий навчальний рік 28 червня 2022

Нові ідеї та виклики зернової науки

7 квітня відбулося засідання секції «Технологія зберігання і переробки зерна» в рамках 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішення проблем харчування людства у ХХІ столітті». На секції свої наукові здобутки представляли здобувачі різних освітніх ступенів: від уже досвідчених здоб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові ідеї та виклики зернової науки 11 квітня 2025