Н У Х Т

Професійна орієнтація триває

18 липня 2023

Професійна орієнтація триває

Кафедра технології ресторанної і аювердичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка регулярно здійснює профорієнтаційну роботу з потенційними вступниками. При цьому значна увага приділяється взаємодії з іншими структурними підрозділами НУХТ, що дозволяє забезпечити наскрізний процес навчання здобувачів.

Доцентка кафедри Людмила Мамченко у дистанційному форматі провела для здобувачів другого курсу Волинського фахового коледжу НУХТ комплексний профорієнтаційний захід.

До молодіжної аудиторії  у доступному та наочному вигляді були доведені переваги продовження навчання в університеті, перспективи здобуття освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Також акцентована увага на  можливості реалізації творчого потенціалу здобувачів та проведення  науково-дослідної роботи, в тому числі у лабораторіях  кафедри.  Доцентка окремо зупинилась на практичній спрямованості освітньо-професійних програм НУХТ, налагодженості плідної взаємодії з роботодавцями та стейкхолдерами.

Під час другої частини профорієнтаційного заходу увазі здобувачів була запропонована гостьова лекція «Меню – візитна картка  закладу ресторанного господарства».  У такий спосіб були продемонстровані високі стандарти, яких дотримується професорсько-викладацький склад НУХТ під час проведення навчальних занять, важливість опанування інноваційних методів маркетингу, обов’язковість вимогливого ставлення до процесу просування продукції та послуг закладів ресторанного господарства.

Опублікований: 18-07-2023
Читайте також:
Звітно-виборча профспілкова конференція факультету біотехнології та екологічного контролю НУХТ: підсумки, плани та перспективи

На факультеті біотехнології та екологічного контролю відбулася звітно-виборча конференція, що стала частиною виборчої кампанії профспілкової організації університету. 29 жовтня 2024 року на заході були присутні 10 делегатів, обраних від профспілкових груп, які представляли чотири кафедри факультету. Від профкому університету була присутня Лариса Ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Звітно-виборча профспілкова конференція факультету біотехнології та екологічного контролю НУХТ: підсумки, плани та перспективи 29 жовтня 2024

Викладач кафедри теплоенергетики та холодильної техніки - учасник міжнародного проекту GEF-UNIDO

11 квітня 2018 року у м. Києві відбувся семінар з енергозбереження, організований у рамках міжнародного проекту GEF-UNIDO «Підвищення енергоефективності та стимулювання використання відновлюваної енергії в агро-харчових та інших малих та середніх підприємствах (МСП) України». Доповідачі окреслювали різні аспекти впровадження енергозбережних технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладач кафедри теплоенергетики та холодильної техніки - учасник міжнародного проекту GEF-UNIDO 13 квітня 2018

Розвивається співпраця з академічними установами

Активно розвивається співпраця нашого університету з науковими установами Національної академії наук України. За ініціативи завідувачки кафедри економіки праці та менеджменту, професорки Тамари Березянко і професора кафедри Ігоря Галиці між нашим університетом і Державною установою «Інститут ринку та економіко-екологічних  досліджень НАН України» ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвивається співпраця з академічними установами 19 травня 2025

Практичні і теоретичні аспекти технологій м'ясопереробної галузі першокурсникам-бакалаврам

Згідно з планом проведення відкритих занять на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 21 січня 2025 року відбулася відкрита лекція з дисципліни «Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 5» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» першого року навчання, які здобувають освіту за освітніми програмами «Харчові техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні і теоретичні аспекти технологій м'ясопереробної галузі першокурсникам-бакалаврам 24 січня 2025