Н У Х Т

Продовжується марафон лекторіїв для здобувачів коледжів України

24 листопада 2021

Продовжується марафон лекторіїв для здобувачів коледжів України

23 листопада в рамках марафону освітніх лекторіїв від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу для здобувачів структурних підрозділів НУХТ відбулася зустріч у Полтавському фаховому коледжі.

Доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віра Зуйко висвітлювала актуальні і гострі питання сфери ресторанного бізнесу для тих, хто буде представляти цей сегмент індустрії гостинності зовсім згодом – для майбутніх випускників спеціальності 181 «Харчові  технології», освітньої програми «Виробництво харчової продукції». Лекторка представила слухачам  аналітику трендів у ресторанному бізнесі з огляду на глобальні та сучасні тенденції на прикладах вітчизняного та світового ринків продукції і послуг.

Наші викладачі не мають сумнівів у результативності такої співпраці між факультетом і навчальним закладом й сподіваються на подальшу інтеграцію сучасних можливостей у навчальний процес та висловлюють щиру вдячність колективу Полтавського фахового коледжу НУХТ, зокрема Олені Дарюзі за сприяння в організації зустрічі. Колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу очікує здобувачів-полтавчан на Днях відкритих дверей університету та факультету, а також зовсім згодом серед своїх здобувачів скороченої форми навчання та серед інфлюенсерів у вітчизняному ресторанному бізнесі! 

Опублікований: 24-11-2021
Читайте також:
Відбулася звітно-виборча конференція профбюро адміністративно-господарської частини

Триває підготовка до звітно-виборчої конференції профкому співробітників університету. 6 листопада відбулася звітно-виборча конференція профбюро адміністративно-господарської частини НУХТ, на якій також була присутня представниця профкому Лариса Карташова. Під час конференції було заслухано та затверджено звіт про роботу голови профбюро адміністра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася звітно-виборча конференція профбюро адміністративно-господарської частини 06 листопада 2024

Керівництво та викладачі університету – респонденти мережі ресторанів веганського харчування «Loving Hut»

До нашого університету завітали представники міжнародної мережі ресторанів веганського харчування «Loving Hut». Ректор, доктор технічних наук, професор Олександр Шевченко розповів історію становлення та про місце Національного університету харчових технологій, як потужного навчально-наукового комплексу, в системі національної освіти, колектив яког...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Керівництво та викладачі університету – респонденти мережі ресторанів веганського харчування «Loving Hut» 06 березня 2025

Кафедра готельно-ресторанної справи готується до Великодня разом із фахівчинею міжнародної компанії LESAFFRE

24 квітня 2024 р. у ракурсі дисципліни «Сучасні ресторанні технології» для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся гостьовий лекторій, присвячений Великодній випічці на тему «Здобні вироби на заквасках. Готуємося до Великодня разом з Lesaffre». На запрошення лекторки дисципліни і завідувачки кафедри Лариси Шаран д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра готельно-ресторанної справи готується до Великодня разом із фахівчинею міжнародної компанії LESAFFRE 26 квітня 2024

Дозвілля під час воєнного стану

Нині Україна переживає найскладніший період в своїй новітній історії. Дякуючи ЗСУ, колективи закладів вищої освіти мають можливість продовжувати навчально-виховний процес. Зосереджувати свою увагу лише на новинах з фронту психологи не рекомендують, потрібні періоди відпочинку. Саме прогулянки, відвідування музеїв, театрів сприяють відпочинку нервов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дозвілля під час воєнного стану 22 листопада 2022