Н У Х Т

Продовжується марафон лекторіїв для здобувачів коледжів України

24 листопада 2021

Продовжується марафон лекторіїв для здобувачів коледжів України

23 листопада в рамках марафону освітніх лекторіїв від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу для здобувачів структурних підрозділів НУХТ відбулася зустріч у Полтавському фаховому коледжі.

Доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віра Зуйко висвітлювала актуальні і гострі питання сфери ресторанного бізнесу для тих, хто буде представляти цей сегмент індустрії гостинності зовсім згодом – для майбутніх випускників спеціальності 181 «Харчові  технології», освітньої програми «Виробництво харчової продукції». Лекторка представила слухачам  аналітику трендів у ресторанному бізнесі з огляду на глобальні та сучасні тенденції на прикладах вітчизняного та світового ринків продукції і послуг.

Наші викладачі не мають сумнівів у результативності такої співпраці між факультетом і навчальним закладом й сподіваються на подальшу інтеграцію сучасних можливостей у навчальний процес та висловлюють щиру вдячність колективу Полтавського фахового коледжу НУХТ, зокрема Олені Дарюзі за сприяння в організації зустрічі. Колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу очікує здобувачів-полтавчан на Днях відкритих дверей університету та факультету, а також зовсім згодом серед своїх здобувачів скороченої форми навчання та серед інфлюенсерів у вітчизняному ресторанному бізнесі! 

Опублікований: 24-11-2021
Читайте також:
Захистилися магістри освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів». На кафедрі вже не перший рік здійснюється підготовка фахівців за цією програмою. Зростання популярності виробництва органічних продуктів у світі та в ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захистилися магістри освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів» 15 лютого 2021

Чергове поповнення книжкової полички науковців

Визначальним елементом повноцінного харчування є білок. Його кількість і якість є фундаментальним чинником нормального функціонування організму людини та збереження її здоров’я протягом усього життя. Тому питанням встановлення рекомендованих і мінімальних норм споживання білка, а також методам оцінювання його якості присвячено багато наукових праць...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове поповнення книжкової полички науковців 24 травня 2024

Про особливості національних традицій святкування Великодня в Україні студентам Кам’янець-Подільського коледжу НУХТ

Писанку нині вважають зразком декоративно-прикладного мистецтва. Традиція розмальовувати писанки є практично у всіх народів. Українська писанка – найунікальніший витвір української культури. Вона є символом Великодня – свята, коли воскресає природа, коли відроджується все живе для продовження життя на землі. 24 квітня мешканці гуртожитку Кам’янець...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості національних традицій святкування Великодня в Україні студентам Кам’янець-Подільського коледжу НУХТ 25 квітня 2019