Н У Х Т

Проблеми управління та економіки підприємств в сучасних умовах обговорили в університеті

24 квітня 2019

Проблеми управління та економіки підприємств в сучасних умовах обговорили в університеті

23-24 квітня в університеті працювала ХV Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління та економіки підприємств в сучасних умовах», організована кафедрою економіки праці та менеджменту.

У центрі уваги учасників наукового заходу були управління розвитком суб’єктів господарювання в умовах забезпечення продовольчої безпеки, управління стратегічним розвитком підприємств в умовах глобалізації економіки, новітні технології в управлінні персоналом підприємств.

Відкриваючи пленарне засідання, завідувач кафедри економіки праці та менеджменту Тамара Березянко тепло привітала науковців й наголосила на важливості й необхідності проведення подібних заходів, де визнані корифеї науки презентують результати своїх досліджень, а молодь, у свою чергу, ділиться своїм баченням вирішення нагальних проблем, що стоять перед економікою України, й світових викликів.

Про інноваційні технології в АПК йшлося у ґрунтовній і цікавій доповіді професора, доктора технічних наук, заслуженого винахідника України Юрія Кузнєцова.

Головний спеціаліст департаменту продовольства Міністерства аграрної політики та продовольства України Тетяна Стародуб розповіла про поточний стан і перспективи харчової промисловості України.

Директор Органу сертифікації персоналу Української асоціації якості Юрій Кабаков зосередив увагу присутніх на важливості навчання та акредитованої сертифікації персоналу у сфері систем менеджменту.

Завершилося пленарне засідання виступом професора кафедри економіки праці та менеджменту Віктора Ємцеві, який доповів про зовнішньоекономічну діяльність України й фактори її розвитку.

Далі науковці працювали у секціях «Управління розвитком суб’єктів господарювання в умовах забезпечення продовольчої безпеки», «Управління стратегічним розвитком підприємств в умовах глобалізації економіки» та «Новітні технології в управлінні персоналом підприємств».

Опублікований: 24-04-2019
Читайте також:
Вступ до магістратури у 2024-му: бакалаври дізнаються всі нюанси

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції за сприяння завідувачки кафедри, професорки Олександри Нєміріч відбулася зустріч здобувачів 4 курсу спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» з членом приймальної комісії, уповноваженою особою консультаційного центру абітурієнтів НУХТ Артем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступ до магістратури у 2024-му: бакалаври дізнаються всі нюанси 15 квітня 2024

Фахівець університету - у журі з визначення кращих виробників пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод

2-3 серпня завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц був запрошений до участі у засіданні міжнародного журі XXІ Міжнародного конкурсу пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод. Конкурс проводиться Українською галузевою компанією по виробництву пива, безалкогольних напоїв та мінерал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівець університету - у журі з визначення кращих виробників пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод 06 серпня 2018

Онлайн-програма для здобувачів освіти «Startup 0 – 1»

Здобувачі освіти нашого університету запрошуються на двотижневу онлайн-програму «Startup 0 – 1», спрямовану на розвиток інноваційних проєктів і підприємницьких навичок серед молоді. Учасниками можуть бути всі, хто ще не має інноваційних ідей, але бажає розвиватися в цьому напрямі, а також ті, хто вже має команду, але тільки на старті розвитку інно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-програма для здобувачів освіти «Startup 0 – 1» 25 липня 2025

На старті виборчого процесу

11 лютого відбулося перше засідання Організаційного комітету з виборів ректора університету. У порядку денному були сім питань: обрання голови Оргкомітету, обрання заступників голови Оргкомітету, обрання секретаря Оргкомітету, обговорення наказу по університету про організацію виборів ректора, формування пакету положень, що стосуються виборчого про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На старті виборчого процесу 11 лютого 2020