Н У Х Т

Проблеми управління та економіки підприємств в сучасних умовах обговорили в університеті

24 april 2019

Проблеми управління та економіки підприємств в сучасних умовах обговорили в університеті

23-24 квітня в університеті працювала ХV Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління та економіки підприємств в сучасних умовах», організована кафедрою економіки праці та менеджменту.

У центрі уваги учасників наукового заходу були управління розвитком суб’єктів господарювання в умовах забезпечення продовольчої безпеки, управління стратегічним розвитком підприємств в умовах глобалізації економіки, новітні технології в управлінні персоналом підприємств.

Відкриваючи пленарне засідання, завідувач кафедри економіки праці та менеджменту Тамара Березянко тепло привітала науковців й наголосила на важливості й необхідності проведення подібних заходів, де визнані корифеї науки презентують результати своїх досліджень, а молодь, у свою чергу, ділиться своїм баченням вирішення нагальних проблем, що стоять перед економікою України, й світових викликів.

Про інноваційні технології в АПК йшлося у ґрунтовній і цікавій доповіді професора, доктора технічних наук, заслуженого винахідника України Юрія Кузнєцова.

Головний спеціаліст департаменту продовольства Міністерства аграрної політики та продовольства України Тетяна Стародуб розповіла про поточний стан і перспективи харчової промисловості України.

Директор Органу сертифікації персоналу Української асоціації якості Юрій Кабаков зосередив увагу присутніх на важливості навчання та акредитованої сертифікації персоналу у сфері систем менеджменту.

Завершилося пленарне засідання виступом професора кафедри економіки праці та менеджменту Віктора Ємцеві, який доповів про зовнішньоекономічну діяльність України й фактори її розвитку.

Далі науковці працювали у секціях «Управління розвитком суб’єктів господарювання в умовах забезпечення продовольчої безпеки», «Управління стратегічним розвитком підприємств в умовах глобалізації економіки» та «Новітні технології в управлінні персоналом підприємств».

Published on: 24-04-2019
Read also:
Технології міні-виробництв в умовах пекарні вивчають студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

1-2 квітня студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» і 181 «Харчові технології» взяли участь у майстер-класі від ТОВ «Сільпо-ФУД» зі сучасних технологій французької випічки у виробничих умовах. Разом зі студентами відвідали міні-пекарню асистент кафедри готельно-ресторанної спр...

READ YOURSELF

Технології міні-виробництв в умовах пекарні вивчають студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 03 april 2019

На гостину до своїх випускників

Колектив кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства і виноробства підтримує тісні зв’язки зі своїми випускниками. Днями відбулося виїзне засідання кафедри на підприємстві з виробництва комбучі «Spraga Ukraine», де більшість працівників – випускники нашого університету і, зокрема кафедри. Директор по виробництву Євген Хромець провів змі...

READ YOURSELF

На гостину до своїх випускників 19 october 2023

Студрада факультету ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка у реабілітаційному центрі для поранених ветеранів

Студентська рада факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка реалізувала благодійну ініціативу – виготовлення медово-імбирного печива з національно-патріотичним оформленням для наших воїнів. У приготуванні і декоруванні виробів брали участь голова студентської ради Поліна Ляхович і голова інформаційного сектор...

READ YOURSELF

Студрада факультету ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка у реабілітаційному центрі для поранених ветеранів 25 november 2024

Університет відзвітував у МОН щодо наукової та науково-технічної діяльності

У Міністерстві освіти і науки України відбулася звітна конференція щодо підсумків наукової та науково-технічної діяльності закладів вищої освіти та наукових установ за 2019 рік. Звіт університету у МОН представив проректор з наукової роботи Олександр Шевченко. Він ґрунтовно висвітлив усі аспекти організації й здійснення наукової роботи у НУХТ. Нав...

READ YOURSELF

Університет відзвітував у МОН щодо наукової та науково-технічної діяльності 14 february 2020