Н У Х Т

Проблеми управління та економіки підприємств в сучасних умовах обговорили в університеті

24 april 2019

Проблеми управління та економіки підприємств в сучасних умовах обговорили в університеті

23-24 квітня в університеті працювала ХV Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління та економіки підприємств в сучасних умовах», організована кафедрою економіки праці та менеджменту.

У центрі уваги учасників наукового заходу були управління розвитком суб’єктів господарювання в умовах забезпечення продовольчої безпеки, управління стратегічним розвитком підприємств в умовах глобалізації економіки, новітні технології в управлінні персоналом підприємств.

Відкриваючи пленарне засідання, завідувач кафедри економіки праці та менеджменту Тамара Березянко тепло привітала науковців й наголосила на важливості й необхідності проведення подібних заходів, де визнані корифеї науки презентують результати своїх досліджень, а молодь, у свою чергу, ділиться своїм баченням вирішення нагальних проблем, що стоять перед економікою України, й світових викликів.

Про інноваційні технології в АПК йшлося у ґрунтовній і цікавій доповіді професора, доктора технічних наук, заслуженого винахідника України Юрія Кузнєцова.

Головний спеціаліст департаменту продовольства Міністерства аграрної політики та продовольства України Тетяна Стародуб розповіла про поточний стан і перспективи харчової промисловості України.

Директор Органу сертифікації персоналу Української асоціації якості Юрій Кабаков зосередив увагу присутніх на важливості навчання та акредитованої сертифікації персоналу у сфері систем менеджменту.

Завершилося пленарне засідання виступом професора кафедри економіки праці та менеджменту Віктора Ємцеві, який доповів про зовнішньоекономічну діяльність України й фактори її розвитку.

Далі науковці працювали у секціях «Управління розвитком суб’єктів господарювання в умовах забезпечення продовольчої безпеки», «Управління стратегічним розвитком підприємств в умовах глобалізації економіки» та «Новітні технології в управлінні персоналом підприємств».

Published on: 24-04-2019
Read also:
Бронзовими призерами Чемпіонату України зі спортивного водного та велосипедного туризму стали наші студенти

16-20 травня студенти спеціальності 242 «Туризм» взяли участь у Чемпіонаті України серед студентів і школярів зі спортивного водного та велосипедного туризму, що проводився за сприяння Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та Федерації спортивного туризму України. У змаганнях взяли участь 12 команд, серед яки...

READ YOURSELF

Бронзовими призерами Чемпіонату України зі спортивного водного та велосипедного туризму стали наші студенти 21 may 2019

10 магістерських програм університету успішно пройшли акредитацію!

З 4 по 21 жовтня 2021 року в університеті працювали експертні групи Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти з акредитації 10 освітніх програм підготовки за освітнім ступенем «Магістр». Експерти ознайомилися з документацією та матеріально-технічною базою університету, із використанням технічних засобів відеозв’язку провели інтер...

READ YOURSELF

10 магістерських програм університету успішно пройшли акредитацію! 22 december 2021

Вчена рада-2020: перші рішення

6 лютого відбулося перше у 2020 році засідання вченої ради університету. Позапланово вченій раді довелося зібратися, щоб розглянути питання про оголошення конкурсу на заміщення посади ректора університету. Та спершу, традиційно, присутні привітали колег, що відсвяткували дні народження між засіданнями. Щодо першого питання порядку денного доповіли...

READ YOURSELF

Вчена рада-2020: перші рішення 06 february 2020

Студії естрадного співу НУХТ присвоєне звання Народного аматорського колективу!

Студії естрадного співу Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку нашого університету (керівник – Андрій Бут) присвоєне звання Народного аматорського колективу! Нагадаємо, під час останнього загальноуніверситетського конкурсу української пісні в університеті працювала Атестаційна комісія у складі заступниці директора Киї...

READ YOURSELF

Студії естрадного співу НУХТ присвоєне звання Народного аматорського колективу! 26 may 2021