Н У Х Т

Проаналізували ринок органічної продукції доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

21 вересня 2020

Проаналізували ринок органічної продукції доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш та Інна Зінченко відвідали ХІІ Всеукраїнський ярмарок органічних продуктів, який відбувся у м. Києві на території  Національного комплексу «Експоцентр України» 19 вересня 2020 року.

Захід був організований Федерацією органічного руху України за  підтримки Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Він має також міжнародну підтримку в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія) та проекту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства».

На ярмарку була представлена сертифікована продукція операторів органічного ринку зі всієї України. Наші викладачі мали змогу поспілкуватися з виробниками вітчизняної органічної продукції, проаналізувати ринок органічної продукції України та провести дегустацію. Отримана інформація буде використана при викладанні фахових дисциплін та виконанні наукової роботи.  

Опублікований: 21-09-2020
Читайте також:
Фахівці «Retail Group Ukraine» відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулося чотири засідання із захистів дипломних проектів і дипломних робіт випускників-бакалаврів денної форми навчання за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» та одне засідання із захистів дипломних проектів бакалаврів заочної форми навчання за спеціальністю «Харчові технології». Екзаме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці «Retail Group Ukraine» відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології оздоровчих продуктів 21 червня 2019

Освітній ступінь «бакалавр» здобули заочники кафедри технології молока і молочних продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся захист дипломних робіт студентів заочної форми навчання на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» та 181 «Харчові технології», професійного спрямування «Технології зберігання, консервування та переробки молока». Екзаменаційн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітній ступінь «бакалавр» здобули заочники кафедри технології молока і молочних продуктів 28 лютого 2019

Високий рівень педагогічної майстерності продемонструвала в.о. завідувача кафедри харчової хімії

20 березня 2018 року на кафедрі харчової хімії відбулася відкрита лекція «Алкалоїди. Протоалкалоїди» професора, доктора хімічних наук, в.о. завідувача кафедри Світлани Бондаренко з дисципліни «Хімія природних сполук» для студентів другого курсу спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» денної форми навчання факультету біотехнології та еко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий рівень педагогічної майстерності продемонструвала в.о. завідувача кафедри харчової хімії 20 березня 2018

Перше студентське свято для нового поповнення студентської родини Навчально-наукового інституту економіки і управління

Традиційно, перш ніж сповна зануритися у студентське життя й розпочати «гризти граніт науки», першокурсники проходять урочисту церемонію посвяти до лав студентства. У навчально-наукових інститутах та на факультетах нашого університету це свято завжди відбувається по-сімейному тепло й щиро. Не виключення й Навчально-науковий інститут економіки і упр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше студентське свято для нового поповнення студентської родини Навчально-наукового інституту економіки і управління 30 серпня 2018