Н У Х Т

Про впровадження й експлуатацію роботів на виробництві на Технічному дні автоматизації-2020

03 грудня 2020

Про впровадження й експлуатацію роботів на виробництві на Технічному дні автоматизації-2020

28 листопада у онлайн-режимі відбулася неформальна просвітницька конференція «Технічний день автоматизації» (ТДА20-1). Її тема – «Робо-сфера». Цей захід регулярно проводиться на базі нашого університету кафедрою автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління спільно з партнерами з компанії «ABB».

Мета ТДА20-1 – підвищення обізнаності спеціалістів галузі промислової автоматизації та виробничників щодо впровадження й експлуатації роботів на виробництві та в інших діяльностях людини.

На конференції виступили колеги з Білорусі (БрГТУ, «Савушкін продукт») та з України («Інфоком», «Кведо-Роботікс»).

Спікери говорили про життєвий цикл створення роботехнічних систем, штучний інтелект у робототехніці, досвід інтеграції і експлуатації коллаборативних роботів на фасуванні харчових продуктів, досвід розроблення мобільних роботів, інтеграцію систем машинного зору з промисловими роботами тощо.

Виступи були дуже цікавими та інформативними. Конференція хоч і була неформальною, але регламент був збережений, що дало можливість використати запланований час ефективно.

Опублікований: 03-12-2020
Читайте також:
Передові тенденції світового ринку на міжнародному саміті NEW FOOD SUMMIT-2025

Старший викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Артем Ущаповський взяв участь у ключовій події харчової індустрії – NEW FOOD SUMMIT-2025, який об’єднав провідних експертів, підприємців, науковців і представників технологічних компаній для обговорення сучасних тенденцій, викликів та інновацій у сфері виробництва, дистрибуції ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Передові тенденції світового ринку на міжнародному саміті NEW FOOD SUMMIT-2025 28 жовтня 2025

Першокурсниця Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ – срібний призер Чемпіонату України

Днями в СК «Будівельник» відбулося урочисте відкриття Чемпіонату України зі стрільби з лука в приміщенні серед кадетів 1999-2001 року народження і 2002 року народження і молодших, в якому брали участь 173 спортсмени з 10 областей. Переможці Чемпіонату у квітні-червні братимуть участь в міжнародних змаганнях – Кубку Європи серед юніорів (до 20 рокі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсниця Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ – срібний призер Чемпіонату України 21 лютого 2017

Завідувач кафедри жирів та парфумерно-косметичних продуктів долучилася до обговорення якості харчових продуктів, що споживають українці

Завідувач кафедри жирів та парфумерно-косметичних продуктів, доктор технічних наук, доцент Тамара Носенко взяла участь у роботі круглого столу «Успішним курсом за якістю українського продукту», організованого Асоціацією українських виробників «Морозиво і   заморожені   продукти». Під час заходу провідні експерти з якості та безпечності харчових пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач кафедри жирів та парфумерно-косметичних продуктів долучилася до обговорення якості харчових продуктів, що споживають українці 05 липня 2018

Міжнародне стажування викладачок

Викладачі Волинського фахового коледжу НУХТ Леся Стешенко та Вікторія Кавара в рамках проєкту ERASMUS+ пройшли стажування та підвищення професійного рівня. Насичена програма включала в себе лекції, майстер-класи, заняття в симуляційних лабораторіях та інфо-центрах Коледжу готельного бізнесу HOTEL SCHOOL (м. Рига). Зокрема, голова Ради коледжу, дир...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародне стажування викладачок 03 січня 2023