Н У Х Т

Про вимоги до органічних харчових продуктів від фахівчині зі сертифікації та якості

26 листопада 2021

Про вимоги до органічних харчових продуктів від фахівчині зі сертифікації та якості

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова онлайн-лекція для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів», з дисципліни «Нормативно-правова база виробництва органічних харчових продуктів», яку прочитала провідна фахівчиня зі сертифікації та якості Сертифікаційного органу ТОВ «Органік Стандарт» Олена Манзюк. Тема лекції – «Вимоги до органічних харчових продуктів».

Спікерка акцентувала увагу на сертифікації органічного виробництва, підготовці необхідних документів для її проходження. Особлива увага була приділена принципам органічного виробництва харчових продуктів, їх рецептурному складу, використанню харчових добавок, дозволених Переліком речовин, які дозволяється використовувати у процесі органічного виробництва та які дозволені до використання у гранично допустимих кількостях; їх зберіганню та простежуваності на всіх етапах виробництва та реалізації. Лекторка також розповіла про особливості пакування, маркування та транспортування органічної продукції.

Під час проведеного заходу присутні мали змогу поставити запитання, на які лекторка дала ґрунтовні відповіді. Колектив кафедри вдячний Олені Манзюк за насичену, змістовну лекцію та сподівається на подальшу співпрацю. 

Опублікований: 26-11-2021
Читайте також:
Бінарна лекція на кафедрі обліку і аудиту

26 листопада 2020 р. на кафедрі обліку і аудиту відбулася бінарна лекція «Науковий погляд: бухгалтерський облік в системі економічних відносин», яку для здобувачів першого курсу бакалаврського рівня спеціальності 071 «Облік і оподаткування» прочитали доцентка кафедри Ірина Колос і запрошена лекторка, наша випускниця, а нині бухгалтер у компанії ТОВ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бінарна лекція на кафедрі обліку і аудиту 27 листопада 2020

Дистанційна профорієнтація від біотехнологів

І у нинішніх, карантинних, реаліях профорієнтаційний сектор факультету біотехнології та екологічного контролю спільно з викладачами кафедри біотехнології і мікробіології розробляє нові методи заохочення майбутніх студентів до вступу на спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія» – спеціальність майбутнього. Голова сектору Ганна Ярова та її з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дистанційна профорієнтація від біотехнологів 29 квітня 2020

Стажування під час навчання: відкриті горизонти та можливості

Стажування – це не лише можливість отримати цінний досвід, але й шанс відкрити для себе шлях до власного професійного та особистісного розвитку. Здобувачка бакалаврату спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Олександра Васильєва проходила стажування у АТ «Київмедпрепарат» Корпорації «Артеріум» в рамках програми Arterium Intern Camp. Arte...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стажування під час навчання: відкриті горизонти та можливості 12 березня 2024