Н У Х Т

Про вимоги до органічних харчових продуктів від фахівчині зі сертифікації та якості

26 листопада 2021

Про вимоги до органічних харчових продуктів від фахівчині зі сертифікації та якості

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова онлайн-лекція для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів», з дисципліни «Нормативно-правова база виробництва органічних харчових продуктів», яку прочитала провідна фахівчиня зі сертифікації та якості Сертифікаційного органу ТОВ «Органік Стандарт» Олена Манзюк. Тема лекції – «Вимоги до органічних харчових продуктів».

Спікерка акцентувала увагу на сертифікації органічного виробництва, підготовці необхідних документів для її проходження. Особлива увага була приділена принципам органічного виробництва харчових продуктів, їх рецептурному складу, використанню харчових добавок, дозволених Переліком речовин, які дозволяється використовувати у процесі органічного виробництва та які дозволені до використання у гранично допустимих кількостях; їх зберіганню та простежуваності на всіх етапах виробництва та реалізації. Лекторка також розповіла про особливості пакування, маркування та транспортування органічної продукції.

Під час проведеного заходу присутні мали змогу поставити запитання, на які лекторка дала ґрунтовні відповіді. Колектив кафедри вдячний Олені Манзюк за насичену, змістовну лекцію та сподівається на подальшу співпрацю. 

Опублікований: 26-11-2021
Читайте також:
Ще одне актуальне дослідження готове до захисту

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося розширене засідання, де заслухали звіт щодо результатів дисертаційної роботи «Удосконалення технологій пряно-жирових сумішей з сировини рослинного та тваринного походження» здобувачки наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології» Альони Очеретної. На...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одне актуальне дослідження готове до захисту 18 вересня 2023

Кафедра гуманітарних дисциплін відсвяткувала Всесвітній день вишиванки

16 травня 2019 р. українці всього світу відзначали Всесвітній день вишиванки. Для популяризації етнічної культури та інформування студентської молоді кафедра гуманітарних дисциплін Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого протягом цього тижня проводить низку заходів. Комплекс заходів, присвячених Всесвітньому дню в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра гуманітарних дисциплін відсвяткувала Всесвітній день вишиванки 17 травня 2019

Цікаві факти з історії України та секрети майстерності відкривали для себе студенти та викладачі

1 листопада на запрошення кафедри іноземних мов професійного спрямування з гостьовою лекцією до університету завітала Наталія Кокоєва. Пані Наталія – вчителька історії за фахом та екскурсоводка за покликанням (фірма «Драйвовий равлик») прочитала для викладачів кафедри та здобувачів освіти міні-лекцію про відому родину меценатів і землевласників Те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві факти з історії України та секрети майстерності відкривали для себе студенти та викладачі 04 листопада 2024

Практичну допомогу промисловості надають фахівці кафедри технології зберігання і переробки зерна

Професор кафедри технології зберігання і переробки зерна Ігор Гапонюк виступив із двома доповідями – «Особливості режимів та способів управління закордонними сушарками» та «Інноваційні технології зберігання зерна експортного призначення в металевих ємностях» перед керівниками підрозділів агрохолдингу «Астарта». Загальна тривалість виступу була близ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичну допомогу промисловості надають фахівці кафедри технології зберігання і переробки зерна 02 квітня 2019