Н У Х Т

Про унікальні можливості продовження навчання в університеті дізналися старшокурсники Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

22 лютого 2019

Про унікальні можливості продовження навчання в університеті дізналися старшокурсники Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

Випускники коледжів, що входять до навчального комплексу НУХТ, мають унікальну нагоду продовжити навчання для здобуття освітнього ступеня «бакалавр», залишаючись у рідних стінах. А для тих, хто забажає вступити до базового університету – зробити це буде значно простіше. Саме з цього почав свою зустріч із майбутніми випускниками Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професор Володимир Ковбаса.

Він нагадав, що на базі коледжу вже багато років діє Сумська філія НУХТ, тож у студентів є всі можливості для продовження навчання без відриву від рідних домівок і улюблених викладачів. А переваги дистанційного навчання із залученням провідних фахівців кафедри забезпечать високу якість підготовки і сприятимуть майбутньому успішному працевлаштуванню.

Розповівши про історію і сучасність кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ, навчання і дозвілля студентів, Володимир Ковбаса наголосив на важливості одержання повної вищої освіти і можливостях, які надає для цього наш університет. Барвисті буклети сприяли кращому сприйняттю інформації, а жваве спілкування і обмін думками залишаться у студентській пам’яті на довгий час, спонукуючи вже зараз замислюватися про своє майбутнє. Сподіваємося, воно і надалі буде пов’язане з нашим університетом!

Опублікований: 22-02-2019
Читайте також:
Наукова ідея в реальних умовах

16 листопада кафедра технології оздоровчих продуктів організувала та провела ІХ Міжнародну науково-практичну конференцію «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: якість, безпека, ефективність». Інтерес до тематики конференції постійно зростає, відповідно до того, як на світовому ринку зростають обсяги виробництва та реалізації продуктів озд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова ідея в реальних умовах 18 листопада 2022

Лекція аспірантки для менеджерів персоналу

6 травня 2024 року у рамках проходження педагогічної практики аспірантка Анастасія Рудова прочитала лекцію «Кадрові ризики та заходи їх попередження» з дисципліни «Менеджмент персоналу для здобувачів третього курсу групи МП3-8 освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» та груп МН3-7, МН3-6 освітньо-професійної програми «Менеджмент». Анас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція аспірантки для менеджерів персоналу 07 травня 2024

Кафедра фінансів попрощалася зі своїми цьогорічними випускниками-бакалаврами

Швидко промайнули чотири роки навчання бакалаврів. І ось уже вручення дипломів. Випускників привітала завідувачка кафедри фінансів, професорка Лада Шірінян. У своїй урочистій промові вона подякувала випускникам та їх батькам, що обрали наш університет. Зазначила, що нинішні випускники стали університетськими дітьми викладачів, а тепер ще й колегам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра фінансів попрощалася зі своїми цьогорічними випускниками-бакалаврами 01 липня 2024

Відкрита лекція англійською мовою викладача кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Старший викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Дейниченко прочитала відкриту лекцію «Caucasian cuisine» із використанням інноваційних технологій навчання з дисципліни «Culinary ethnology» для студентів напряму підготовки 242 «Туризм».  Лекція була присвячена кухні країн Кавказу та Закавказзя. Протягом заняття була ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція англійською мовою викладача кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 22 листопада 2018