Н У Х Т

Про українські IT-продукти для сфери HoReCa дізналися здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

27 жовтня 2022

Про українські IT-продукти для сфери HoReCa дізналися здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

24 жовтня 2022 року в рамках дисципліни «Моделювання діяльності закладів готельно-ресторанного господарства» для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся гостьовий лекторій «Програмне забезпечення для управління сферою гостинності» від головного виконавчого директора компанії «Expert Solution» Ігоря Гречка.

Лектор у межах виступу окреслив історію успіху компанії «Expert Solution»; зробив експертний огляд ринку програмного забезпечення для готелів України та світу; зупинився на поширених типах програмного забезпечення для готелів, виокремив їхні сильні та слабкі сторони; розповів про основні критерії вибору програмного забезпечення для підприємств сфери гостинності; охарактеризував єдине інформаційне поле системи управління готелем; продемонстрував можливості системи управління готелем на прикладі HMS Servio; навів приклади додатків для мобільних пристроїв та ботів, що набувають все більшої популярності; охарактеризував інструменти для управління та формування системи лояльності гостей.

На завершення студенти мали змогу задати експерту-практику актуальні питання щодо ІТ-продуктів сфери HoReCa.

Зустріч була організована в межах договору співпраці між НУХТ та «Expert Solution» за сприяння завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран і доцента кафедри, лектора дисципліни Олександра Люльки.

Колектив кафедри висловлює подяку Ігорю Гречкові, що у такий непростий час знайшов час і можливість поспілкуватися зі студентами та поділитися цікавою й актуальною інформацією.

Тримаємо інформаційний фронт. Разом до Перемоги!

Опублікований: 27-10-2022
Читайте також:
Чергове підвищення кваліфікації на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Не зважаючи на всі труднощі воєнного періоду, викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування продовжують підвищувати свої професійні компетенції. Викладачка кафедри Юлія Ткачук пройшла підвищення кваліфікації на базі своєї Alma Mater – Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Підвищення кваліфікації тривалістю 60 акад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове підвищення кваліфікації на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 26 січня 2023

Про цифровізацію харчової промисловості на Digital Food Forum-2024

5 квітня відбувся Digital Food Forum-2024, який зібрав ключових гравців харчової промисловості та інноваційних технологій для обміну досвідом, ідеями та кращими практиками у галузі цифровізації харчової промисловості. До активностей заходу долучилися здобувачі освітньої програми «Технології харчування» разом із викладачами кафедри технології ресто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про цифровізацію харчової промисловості на Digital Food Forum-2024 09 квітня 2024

Усі нюанси івент-індустрії дізналися здобувачі спеціальності «Туризм» від фахівця-практика

12 квітня 2021 року у рамках вивчення дисципліни «Івент-менеджмент», а також проведення кураторської години для здобувачів 1 і 3 курсів спеціальності 242 «Туризм» за ініціативи старшої викладачки кафедри туристичного та готельного бізнесу Уляни Ситайло відбувся онлайн-лекторій ведучого приватних і корпоративних івентів Юрія Ситайло. Багатий профес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі нюанси івент-індустрії дізналися здобувачі спеціальності «Туризм» від фахівця-практика 13 квітня 2021

Найкращі поради від всесвітньо відомого експерта

Старший викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Ольга Ковальчук взяла участь у науково-методичному семінарі, організованому компанією Dinternal Ukraine. На початку учасники мали нагоду послухати декілька творів у виконанні Національного президентського оркестру. Спікером заходу став всесвітньо відомий експерт, викладач, автор підру...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найкращі поради від всесвітньо відомого експерта 13 лютого 2018