Н У Х Т

Про українські IT-продукти для сфери HoReCa дізналися здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

27 жовтня 2022

Про українські IT-продукти для сфери HoReCa дізналися здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

24 жовтня 2022 року в рамках дисципліни «Моделювання діяльності закладів готельно-ресторанного господарства» для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся гостьовий лекторій «Програмне забезпечення для управління сферою гостинності» від головного виконавчого директора компанії «Expert Solution» Ігоря Гречка.

Лектор у межах виступу окреслив історію успіху компанії «Expert Solution»; зробив експертний огляд ринку програмного забезпечення для готелів України та світу; зупинився на поширених типах програмного забезпечення для готелів, виокремив їхні сильні та слабкі сторони; розповів про основні критерії вибору програмного забезпечення для підприємств сфери гостинності; охарактеризував єдине інформаційне поле системи управління готелем; продемонстрував можливості системи управління готелем на прикладі HMS Servio; навів приклади додатків для мобільних пристроїв та ботів, що набувають все більшої популярності; охарактеризував інструменти для управління та формування системи лояльності гостей.

На завершення студенти мали змогу задати експерту-практику актуальні питання щодо ІТ-продуктів сфери HoReCa.

Зустріч була організована в межах договору співпраці між НУХТ та «Expert Solution» за сприяння завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран і доцента кафедри, лектора дисципліни Олександра Люльки.

Колектив кафедри висловлює подяку Ігорю Гречкові, що у такий непростий час знайшов час і можливість поспілкуватися зі студентами та поділитися цікавою й актуальною інформацією.

Тримаємо інформаційний фронт. Разом до Перемоги!

Опублікований: 27-10-2022
Читайте також:
Студенти-ейчари отримали інструкцію зі зваблення роботодавців

Стандартні схеми пошуку роботи вже не працюють. Студенти-управлінці персоналом переконались у цьому на зустрічі із Юлією Кескін, HR Business partner сервісної компанії Ezetech, що спеціалізується на розробленні проектів для американських стратапів у сфері FinTech/E-commerce/Social/Media індустрій. До того ж, Юлія – координатор спільноти iOS/Swift і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-ейчари отримали інструкцію зі зваблення роботодавців 27 грудня 2017

Завершився моніторинг освітніх програм «Прикладна механіка» та «Робототехнічні комплекси пакувальних виробництв»

7 лютого на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки були підведені підсумки моніторингу та обговорення освітньо-професійних програм «Прикладна механіка» та «Робототехнічні комплекси пакувальних виробництв». У зустрічі взяли участь: гаранти освітніх програм – бакалаврської «Робототехнічні комплекси пакувальних виробництв» д.т.н., професорка Людм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершився моніторинг освітніх програм «Прикладна механіка» та «Робототехнічні комплекси пакувальних виробництв» 10 лютого 2025

Святкові заходи в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

З нагоди святкування Дня працівників харчової промисловості та 135-річниці заснування Національного університету харчових технологій в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулося свято «Смаколика». Учасники свята запропонували студентам і працівникам коледжу широкий асортимент кондитерських виробів, солодощів, десерті...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святкові заходи в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 22 жовтня 2019

Весняний хімічний лекторій на кафедрі харчової хімії

Наші майбутні студенти – учні випускових класів, вже неодноразово мали змогу поєднати підготовку до ЗНО з цікавими лекціями з хімічних дисциплін на кафедрі харчової хімії. Про це свідчить неабияка популярність зимових хімічних лекторіїв, де майбутні вступники розглядали складні завдання, знайомилися з новітніми харчовими технологіями, куштували сма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Весняний хімічний лекторій на кафедрі харчової хімії 12 квітня 2019