Н У Х Т

Про підвищення наглядності та рецензування наукової статті: лайфхаки від американських колег

27 травня 2022

Про підвищення наглядності та рецензування наукової статті: лайфхаки від американських колег

Доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ігор Устименко прослухав веб-семінари від представників наукових журналів американської асоціації молочних наук «Journal of Dairy Science» та «JDS Communications».

Із семінару «Графічні реферати для підвищення наглядності вашої статті» (спікер – головний редактор «JDS Communications» Matt Lucy,) викладач дізнався про: графічні реферати як ефективний спосіб передати суть статті в спосіб, що привертає увагу та доступний для поширення в соціальних мережах; графічні зображення основних висновків зі статті, що допомагають іншим науковцям і читачам швидко визначити цікаву для них науку, збільшити кількість переглядів і завантажень статті, а також допомагають авторам ефективно просувати свої статті в соціальних мережах; створення ефективної графічної анотації для статті в журналі.

Семінар «Як рецензувати наукову статтю» (спікер – головний редактор «Journal of Dairy Science» Paul Kononoff) дав змогу ще глибше розібратися в наступних питаннях: оціночний лист; опис корисних коментарів для автора; опис відповідних коментарів редактору.

Онлайн-заходи дозволили доценту кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ігорю Устименку запозичити досвід американських колег щодо графічного оформлення та рецензування наукових статей.

Опублікований: 27-05-2022
Читайте також:
Презентація компанії «Дельта Вільмар» на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Здобувачі освіти та викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів зустрілись із представниками компанії «Дельта Вільмар». Прес-секретарка компанії Ірина Семенова презентувала історію створення компанії, її виробничу політику та кращі практики, програми стажування та соціальну політику.  Вона розпов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація компанії «Дельта Вільмар» на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 10 квітня 2023

Другокурсники познайомилися з можливостями лабораторної бази університету

Зусиллями доцента кафедри харчової хімії Олександра Макаренка для здобувачів-біотехнологів 2 курсу в рамках дисципліни «Основи хімії ксенобіотиків» була проведена відеоекскурсія, яка могла б зацікавити будь-яку людину у сфері біотехнологій, хімії чи харчової промисловості, оскільки були презентовані технічні новинки і лабораторна апаратура, що є св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники познайомилися з можливостями лабораторної бази університету 13 лютого 2023

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції готується до Днів гостинності

25 жовтня доцент Ірина Силка та асистент Ганна Березова відвідали Київський державний коледж туризму та готельного господарства. Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції ознайомили  студентів коледжу з особливостями підготовки фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Моло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції готується до Днів гостинності 28 жовтня 2019

Відкрите практичне заняття в.о. завідувача кафедри іноземних мов професійного спрямування

25 жовтня доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування, в.о. завідувача кафедри Олена Галинська провела відкрите практичне заняття «Dealing with complaints (Розглядання скарг)» з дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» у групі 1 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» (ГС-1-7). На занятті були присутні викладач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите практичне заняття в.о. завідувача кафедри іноземних мов професійного спрямування 27 жовтня 2021