Н У Х Т

Цінності екотуризму і тренд збереження туристичної унікальності України обговорювали наші викладачі і здобувачі освіти

10 грудня 2020

Цінності екотуризму і тренд збереження туристичної унікальності України обговорювали наші викладачі і здобувачі освіти

9 грудня 2020 р. екологічно свідомі здобувачі та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу долучилися до обговорення цінностей екотуризму і тренду збереження туристичної унікальності нашої країни на форумі «Екотуризм в Україні та ЄС – тренд наступного десятиліття».

Захід організований Центром інформаційної підтримки бізнесу у м. Хмельницькому, заснованим на базі ГО «Нова економічна політика» у рамках ініціативи ЄС #EU4Business за підтримки ЄБРР.

Презентації на актуальні теми викликали жваву дискусію і обговорення, серед яких, зокрема: «Пандемія COVID-19 та її наслідки в Україні: оновлення дорожньої карти туризму» (спікер – Денис Торхов); «Український туризм 2021: виклики та можливості» (спікерка – Мар’яна Олеськів); «Результати програм Українського культурного фонду у 2020 році, які підтримують культурно-пізнавальний (внутрішній) туризм, та можливості підтримки проєктів у наступному році» (спікерка – Наталія Керницька); «Екотуризм в ЄС та Україні: пошуки відповідей на ключові проблеми» (спікерка – Ольга Гайдамащук); «Огляд нішевих туристичних продуктів та інфраструктури екотуристичних дестинацій України» (спікер – Сергій Підмогильний); «Глемпінг – сучасне рішення проблеми розміщення гостей та інвестиція в екотуризм» (спікер – Андрій Родкін).

Опублікований: 10-12-2020
Читайте також:
Футзалістки НУХТ – срібні призерки Кубку України

Наприкінці березня на базі Олімпійського фахового коледжу імені Івана Піддубного НУФВСУ відбулися змагання Кубку України з футзалу серед жіночих студентських команд закладів вищої освіти 2021 року. Участь у турнірі взяли 8 команд закладів вищої освіти, що представляли Одеську, Черкаську, Сумську, Харківську області України та м. Київ. Спочатку ді...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Футзалістки НУХТ – срібні призерки Кубку України 02 квітня 2021

Молодь вражає науковим потенціалом: засідання секції «Технологія ресторанної продукції»

4 квітня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка у рамках 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» працювала секція «Технологія ресторан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молодь вражає науковим потенціалом: засідання секції «Технологія ресторанної продукції» 06 квітня 2023

«Десерт» від маркетологів: інновації та незвичні ресторани

Нещодавно відбувся заключний етап засідання студентського гуртка кафедри маркетингу «Інтелектуал» за темою «Маркетингові прийоми в ресторанному бізнесі». На «десерт» так хочеться чогось незвичайного, і майбутні маркетологи правильно спрогнозували бажання. «Інновації та незвичні ресторани» – саме таким напрямом досліджень наші здобувачі завершили те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Десерт» від маркетологів: інновації та незвичні ресторани 13 квітня 2023

Переведення на вакантні місця бюджету триватиме до 9 серпня

Переведення вступників до вишів на вакантні місця бюджету триватиме до 9 серпня. Це будуть ті місця, правом вступу на які не скористаються рекомендовані на них вступники. Подати документи, що підтверджують право на переведення, вступник має не пізніше 6 серпня. За всіма спеціальностями право на переведення мають ті вступники, в кого є передбачені...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переведення на вакантні місця бюджету триватиме до 9 серпня 31 липня 2019