Н У Х Т

Цінності екотуризму і тренд збереження туристичної унікальності України обговорювали наші викладачі і здобувачі освіти

10 грудня 2020

Цінності екотуризму і тренд збереження туристичної унікальності України обговорювали наші викладачі і здобувачі освіти

9 грудня 2020 р. екологічно свідомі здобувачі та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу долучилися до обговорення цінностей екотуризму і тренду збереження туристичної унікальності нашої країни на форумі «Екотуризм в Україні та ЄС – тренд наступного десятиліття».

Захід організований Центром інформаційної підтримки бізнесу у м. Хмельницькому, заснованим на базі ГО «Нова економічна політика» у рамках ініціативи ЄС #EU4Business за підтримки ЄБРР.

Презентації на актуальні теми викликали жваву дискусію і обговорення, серед яких, зокрема: «Пандемія COVID-19 та її наслідки в Україні: оновлення дорожньої карти туризму» (спікер – Денис Торхов); «Український туризм 2021: виклики та можливості» (спікерка – Мар’яна Олеськів); «Результати програм Українського культурного фонду у 2020 році, які підтримують культурно-пізнавальний (внутрішній) туризм, та можливості підтримки проєктів у наступному році» (спікерка – Наталія Керницька); «Екотуризм в ЄС та Україні: пошуки відповідей на ключові проблеми» (спікерка – Ольга Гайдамащук); «Огляд нішевих туристичних продуктів та інфраструктури екотуристичних дестинацій України» (спікер – Сергій Підмогильний); «Глемпінг – сучасне рішення проблеми розміщення гостей та інвестиція в екотуризм» (спікер – Андрій Родкін).

Опублікований: 10-12-2020
Читайте також:
32 кілометри шляху подолали першокурсники спеціальності «Туризм» під час літньої навчальної практики

З 18 по 24 червня в м. Коростишів Житомирської областівідбулася літня навчальна практика студентів 1 курсу спеціальності 242 «Туризм». Тижнева програма практики складалася з двох частин: наметового містечка, що розташовувалося у Коростишівському кар’єрі, та сплаву по річці Тетерів – загалом, студентами були подолані 32 кілометри шляху. Під час пра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

32 кілометри шляху подолали першокурсники спеціальності «Туризм» під час літньої навчальної практики 27 червня 2018

Триває плідна співпраця Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ із фахівцями SES (Німеччина)

До Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ приїхав старший експерт SES (Senior Experen Servise) з Німечини Gunter Pomp. Він поділився зі студентами спеціальності «Виробництво харчової продукції» секретами приготування страв німецької та європейської кухонь, зокрема котлет із твердим сиром, котлет зі соленими огірка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває плідна співпраця Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ із фахівцями SES (Німеччина) 16 жовтня 2019

Карантин, як мотиватор самостійного вивчення дисциплін

Студенти групи БТ-4-1, які вже майже є випускниками-бакалаврами, закінчили вивчати надзвичайно цікавий та, беззаперечно, важливий предмет «Технологія пробіотиків та вакцин». Як зазначають самі здобувачі, настільки захопливим вивчення предмету дистанційно ще не було! Цікавим для них було все – від складання презентації по індивідуальному препарату ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Карантин, як мотиватор самостійного вивчення дисциплін 14 травня 2020

Продовжується співпраця з науковцями Інституту овочівництва і баштанництва НААН

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжує плідну співпрацю з Національною академією аграрних наук України відповідно до Меморандуму про співробітництво №43/22 у галузі науки і освіти. Днями науковці кафедри отримали від партнерів – академіка Володимира Хареби і професорки Олени Хареби дослідні зразки гарбуза сортів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжується співпраця з науковцями Інституту овочівництва і баштанництва НААН 21 листопада 2022