29 листопада 2019 року доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін провів профорієнтаційні заходи у школі № 84 І-ІІІ ступенів (м. Київ).
У ході зустрічі зі школярами викладач розповів про підготовку кафедрою конкурентоспроможних і висококваліфікованих фахівців у сфері гостинності за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійними програмами «Технології харчування», «Технології в ресторанному господарстві», «Технології аюрведичних харчових продуктів».
Молодь була запрошена на День відкритих дверей НУХТ, який відбудеться 30 листопада 2019 року.
Кафедра вдячна за співпрацю директору школи № 84 І-ІІІ ступенів Василю Шевченку за дружній прийом.