Н У Х Т

Про особливості дегустації вин дізналися слухачі сертифікатної програми «Технології в ресторанному господарстві»

30 листопада 2020

Про особливості дегустації вин дізналися слухачі сертифікатної програми «Технології в ресторанному господарстві»

Тривають заняття сертифікатної освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві».

Про особливості дегустації вин і професію сомельє слухачі дізналися від професорки і професійної дегустаторки Марини Білько.

Лекція «Технологія вин та алкогольних напоїв. Професія сомельє» включала питання: історія виноробства в Європі та країнах Нового світу, особливості класифікації вин і міцного алкоголю, технологія вин різних типів, техніка дегустації та асортимент винних келихів, культура споживання вина та алкогольних напоїв із основами еногастрономії.

Теоретична частина лекційного заняття була доповнена практичною компонентою – дегустаційним аналізом тихих вин і коньяків, серед яких унікальні зразки хересу міцного та португальського червоного восьмирічного портвейну. Учасники навчилися правильно здійснювати процес дегустації та покроково оцінювати основні органолептичні показники якості вин і коньяку.

Слухачі сертифікатної програми змогли зануритися у складний світ вина і набути компетентностей професійного дегустатора.

Вони вдячні модератору програми, професорці кафедри готельно-ресторанної справи Тетяні Сильчук за організацію цікавих і пізнавальних модулів!

Опублікований: 30-11-2020
Читайте також:
Фахівці кафедри біотехнології і мікробіології і влітку знайомлять школярів із перевагами професії біотехнолога

Колектив кафедри біотехнології і мікробіології і в період літніх канікул та відпусток не припиняє свій профорієнтаційний марафон. Викладачі кафедри, закохані у біотехнологію, прагнуть познайомити з нею якомога більшу кількість молодих людей. 12 липня такою нагодою скористалася доцент кафедри Вікторія Красінько, яка відвідала літню зміну денного та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри біотехнології і мікробіології і влітку знайомлять школярів із перевагами професії біотехнолога 13 липня 2018

Наші фахівці допомагають виробничникам впроваджувати системи менеджменту безпечності та якості харчових продуктів

В Одеському інституті післядипломної освіти НУХТ відбувся семінар-тренінг із питань впровадження та актуалізації систем менеджменту безпечності та якості харчових продуктів. На семінарі навчались 20 працівників із 10 підприємств та організацій олійножирової, м’ясопереробної та хлібопекарної галузей. Категорії учасників семінару - від заступників д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші фахівці допомагають виробничникам впроваджувати системи менеджменту безпечності та якості харчових продуктів 11 січня 2019

На високому рівні виконали й захистили кваліфікаційні роботи магістранти кафедри біохімії та екологічного контролю

У зв’язку із загостренням екологічних проблем на території нашої держави, на виробництві все гостріше постає питання про пошук висококваліфікованого спеціаліста-еколога. Тож не дарма, з року в рік на кафедрі біохімії та екологічного контролю відбувається випуск магістрів-екологів, які своєю діяльністю можуть перешкодити утворенню шкідливих токсичн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На високому рівні виконали й захистили кваліфікаційні роботи магістранти кафедри біохімії та екологічного контролю 20 лютого 2017

Корисне з приємним поєднала завідувач кафедри іноземних мов професійного спрямування у ЗСШ №111 ім. С.А.Ковпака

Із ЗСШ №111 ім. С.А.Ковпака, що в Дарницькому районі м. Києва, вже тривалий час існує як тісна співпраця кафедри іноземних мов професійного спрямування нашого університету, так і  гарні  взаємостосунки. Завдяки директору школи Валентині Юрченко в.о. завідувача кафедри Олену Галинську привітно зустрічають у навчальному закладі. Завжди є можливість ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисне з приємним поєднала завідувач кафедри іноземних мов професійного спрямування у ЗСШ №111 ім. С.А.Ковпака 13 листопада 2018