Н У Х Т

Про особливості дегустації вин дізналися слухачі сертифікатної програми «Технології в ресторанному господарстві»

30 листопада 2020

Про особливості дегустації вин дізналися слухачі сертифікатної програми «Технології в ресторанному господарстві»

Тривають заняття сертифікатної освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві».

Про особливості дегустації вин і професію сомельє слухачі дізналися від професорки і професійної дегустаторки Марини Білько.

Лекція «Технологія вин та алкогольних напоїв. Професія сомельє» включала питання: історія виноробства в Європі та країнах Нового світу, особливості класифікації вин і міцного алкоголю, технологія вин різних типів, техніка дегустації та асортимент винних келихів, культура споживання вина та алкогольних напоїв із основами еногастрономії.

Теоретична частина лекційного заняття була доповнена практичною компонентою – дегустаційним аналізом тихих вин і коньяків, серед яких унікальні зразки хересу міцного та португальського червоного восьмирічного портвейну. Учасники навчилися правильно здійснювати процес дегустації та покроково оцінювати основні органолептичні показники якості вин і коньяку.

Слухачі сертифікатної програми змогли зануритися у складний світ вина і набути компетентностей професійного дегустатора.

Вони вдячні модератору програми, професорці кафедри готельно-ресторанної справи Тетяні Сильчук за організацію цікавих і пізнавальних модулів!

Опублікований: 30-11-2020
Читайте також:
Колектив Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ передав естафету флешмобу 22 Pushup Challenge Свалявському технічному коледжу НУХТ

22 Pushup Challenge – флешмоб, започаткований 2016 року в США, який набув значної популярності в різних країнах світу, в тому числі в Україні. Він має за мету підтримання учасників бойових дій із посттравматичним синдромом, підтримання воїнів та загартування тіла. Учасники флешмобу протягом 22 днів віджимаються від підлоги 22 рази перед відеокамеро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ передав естафету флешмобу 22 Pushup Challenge Свалявському технічному коледжу НУХТ 24 лютого 2017

Укладено Декларацію про співробітництво з Університетом Сорбонна (Франція)

Вперше в історії наукової співпраці України з Францією 13 листопада в Університеті Сорбонна (м. Париж) відбувся науково-практичний семінар «Ukraine. Vigne et vin en résistance  (Україна. Вино і лоза в опорі)», організований Університетом Сорбонна спільно з Українською корпорацією по виноградарству та виноробній промисловості «Укрвинпром» і нашим ун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Укладено Декларацію про співробітництво з Університетом Сорбонна (Франція) 14 листопада 2023

На кафедрі харчової хімії визначили переможців І етапу хімічної олімпіади

Проведення студентських олімпіад підвищує статус навчального закладу, а участь в олімпіадах – статус самих студентів, майбутніх фахівців і вчених. Тому студенти і викладачі завжди з нетерпінням чекають часу проведення олімпіад, як із фундаментальних дисциплін, так і за профілем обраної спеціальності. 28 лютого 2018 року на кафедрі харчової хімії в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі харчової хімії визначили переможців І етапу хімічної олімпіади 01 березня 2018

В університеті відбулися планові навчання з протипожежної безпеки за участю рятувальників Головного управління ДСНС України у м. Києві

20 липня в нашому університеті відбулися планові навчання з протипожежної безпеки, участь у яких взяли особовий склад і техніка Головного управління ДСНС України у м. Києві. Рятувальники мали за мету навчити наш персонал правильно діяти в екстремальних умовах і користуватися первинними засобами пожежегасіння, як врятувати себе і допомогти ближнім....

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відбулися планові навчання з протипожежної безпеки за участю рятувальників Головного управління ДСНС України у м. Києві 20 липня 2018