Н У Х Т

Про особливості дегустації вин дізналися слухачі сертифікатної програми «Технології в ресторанному господарстві»

30 листопада 2020

Про особливості дегустації вин дізналися слухачі сертифікатної програми «Технології в ресторанному господарстві»

Тривають заняття сертифікатної освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві».

Про особливості дегустації вин і професію сомельє слухачі дізналися від професорки і професійної дегустаторки Марини Білько.

Лекція «Технологія вин та алкогольних напоїв. Професія сомельє» включала питання: історія виноробства в Європі та країнах Нового світу, особливості класифікації вин і міцного алкоголю, технологія вин різних типів, техніка дегустації та асортимент винних келихів, культура споживання вина та алкогольних напоїв із основами еногастрономії.

Теоретична частина лекційного заняття була доповнена практичною компонентою – дегустаційним аналізом тихих вин і коньяків, серед яких унікальні зразки хересу міцного та португальського червоного восьмирічного портвейну. Учасники навчилися правильно здійснювати процес дегустації та покроково оцінювати основні органолептичні показники якості вин і коньяку.

Слухачі сертифікатної програми змогли зануритися у складний світ вина і набути компетентностей професійного дегустатора.

Вони вдячні модератору програми, професорці кафедри готельно-ресторанної справи Тетяні Сильчук за організацію цікавих і пізнавальних модулів!

Опублікований: 30-11-2020
Читайте також:
Розширення сприйняття харчових продуктів шляхом розкриття їх ароматичних складових

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції тісно співпрацює з колегами із закладів вищої освіти України. На запрошення професорки Наталії Фролової доцентка кафедри харчових технологій Полтавського державного аграрного  університету Галина Дубова прочитала гостьову лекцію « Нові аспекти застосування рослинних ферментів в природн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширення сприйняття харчових продуктів шляхом розкриття їх ароматичних складових 01 квітня 2024

Змінюємо життя шляхом навчання

Сьогодні через запровадження карантину для багатьох відкриваються можливості дистанційної освіти, яку пропонують провідні університети світу, зокрема для тих, хто володіє англійською і бажає її удосконалювати. Кафедра іноземних мов професійного спрямування створює умови, щоб забезпечити студентам нашого університету можливість навчатися дистанційн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Змінюємо життя шляхом навчання 30 березня 2020

Тонкощі розроблення пробіотиків від представниці академічної спільноти з багаторічним досвідом

Здобувачі четвертого курсу освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» в рамках вибіркової дисципліни «Технологія пробіотиків і вакцин» прослухали гостьову лекцію представниці академічної спільноти, фахівчині-практика, докторки біологічних наук, провідної наукової співробітниці відділу проблем ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тонкощі розроблення пробіотиків від представниці академічної спільноти з багаторічним досвідом 22 квітня 2024

У бібліотеці університету відбувся науково-практичний семінар для фахівців у галузі хімії

14 березня у науковому читальному залі бібліотеки університету відбувся науково-практичний семінар для фахівців у галузі хімії «Пошук науково-технічної інформації на прикладі ресурсної бази Chemical Abstracts Service», який провела регіональний менеджер Chemical Abstracts Service (CAS) в Україні, Молдові та Грузії Тетяна Хрістова. Доступ до бази д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У бібліотеці університету відбувся науково-практичний семінар для фахівців у галузі хімії 15 березня 2018