Н У Х Т

Про особливості дегустації вин дізналися слухачі сертифікатної програми «Технології в ресторанному господарстві»

30 листопада 2020

Про особливості дегустації вин дізналися слухачі сертифікатної програми «Технології в ресторанному господарстві»

Тривають заняття сертифікатної освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві».

Про особливості дегустації вин і професію сомельє слухачі дізналися від професорки і професійної дегустаторки Марини Білько.

Лекція «Технологія вин та алкогольних напоїв. Професія сомельє» включала питання: історія виноробства в Європі та країнах Нового світу, особливості класифікації вин і міцного алкоголю, технологія вин різних типів, техніка дегустації та асортимент винних келихів, культура споживання вина та алкогольних напоїв із основами еногастрономії.

Теоретична частина лекційного заняття була доповнена практичною компонентою – дегустаційним аналізом тихих вин і коньяків, серед яких унікальні зразки хересу міцного та португальського червоного восьмирічного портвейну. Учасники навчилися правильно здійснювати процес дегустації та покроково оцінювати основні органолептичні показники якості вин і коньяку.

Слухачі сертифікатної програми змогли зануритися у складний світ вина і набути компетентностей професійного дегустатора.

Вони вдячні модератору програми, професорці кафедри готельно-ресторанної справи Тетяні Сильчук за організацію цікавих і пізнавальних модулів!

Опублікований: 30-11-2020
Читайте також:
НУХТ-2 перемагає та піднімається на третю сходинку Першої ліги столиці

У п’ятому турі Першої ліги столиці з футзалу серед студентських команд ЗВО в спортивному комплексі нашого університету наша збірна команда НУХТ-2 приймала колектив ІКВС. До цього матчу в чотирьох турах обидві команди здобули по сім очок, і переможець цієї зустрічі мав нагоду наблизитись до лідерів Першості. З перших хвилин гра була рівною, але в ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ-2 перемагає та піднімається на третю сходинку Першої ліги столиці 05 грудня 2018

Вікторина до Дня Соборності України на факультеті біотехнології та екологічного контролю

День Соборності України –  свято на честь проголошення першої Незалежності та Акту Злуки Української Народної Республіки (УНР) та Західноукраїнської Народної Республіки (ЗУНР). 22 січня 1918 року незалежність була проголошена IV Універсалом Української Центральної Ради, а через рік, у 1919 році, в цей же день на Софійській площі у Києві відбулося о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вікторина до Дня Соборності України на факультеті біотехнології та екологічного контролю 26 січня 2024

Практичний досвід у навчальний процес активно впроваджують у Навчально-науковому інституті харчових технологій

Директор Навчально-наукового інституту харчових технологій (ННІ ХТ) Оксана Кочубей-Литвиненко, заступники директора Георгій Гончаров та Анастасія Пухляк, а також доценти кафедри технології молока і молочних продуктів Олена Грек, Тетяна Осьмак і Олена Красуля відвідали одне з найсучасніших та потужних молокопереробних підприємств України – ПрАТ «Вім...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід у навчальний процес активно впроваджують у Навчально-науковому інституті харчових технологій 27 квітня 2018

Як підготуватись до співбесіди англійською дізналися студенти від носія мови

«Ви не заперечуєте, якщо співбесіда буде англійською?». Таке питання може багатьох загнати у глухий кут і стати причиною затяжної мовчанки та невпевненості у собі. «Як підготуватись до співбесіди англійською» - такою була сьогодні тема лекції з носієм мови Іфомою Саймон (Ifeoma Simon), викладачем компанії «Speak Up». Лекцію для усіх бажаючих студе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як підготуватись до співбесіди англійською дізналися студенти від носія мови 14 листопада 2019