Н У Х Т

Про НУХТ старшокласникам Ярешківського НВК

23 грудня 2021

Про НУХТ старшокласникам Ярешківського НВК

Правильний вибір професії – це моральне задоволення й висока самооцінка. Водночас це й висока продуктивність праці, висока якість продукції. Вибір професії – точка, в якій сходяться інтереси особистості та суспільства, де можливе й необхідне поєднання особистих і загальних інтересів.

23 грудня, напередодні новорічних свят, викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Вікторія Лебідь провела онлайн-зустріч зі старшокласниками Ярешківського НВК (с. Ярешки, Київської області).

Розпочали знайомство із загальної інформації про факультети та інститути, матеріально-технічну базу та дозвілля нашого університету. Далі викладачка детально презентувала інформацію про факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Учні познайомилися з активним життям здобувачів, переглянули світлини майстер-класів, тренінгів. Дізналися також про сфери майбутнього працевлаштування.

Наприкінці зустрічі дійшли логічного висновку, що навчання в НУХТ розширить горизонти і допоможе зробити усвідомлений вибір майбутньої професії.

Опублікований: 23-12-2021
Читайте також:
Від теорії до практики: третьокурсники презентують інновації в біотехнології

Днями на кафедрі біотехнології та мікробіології відбувся захист курсових робіт з дисципліни «Загальна мікробіологія і вірусологія» студентами третього курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». Керівницею проєктів була асистентка кафедри Ірина Ковшар, яка надала здобувачам освіти підтримку на всіх етапах виконання їхніх досліджень – в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від теорії до практики: третьокурсники презентують інновації в біотехнології 25 листопада 2024

Як БТЕКівці світ врятували

1 листопада своїм виступом феєричний загальноуніверситетський марафон «День факультету/інституту» розпочав факультет біотехнології та екологічного контролю. Місію факультетські митці обрали не просту – ні багато, ні мало – врятувати світ від невідомого вірусу. А почалося все аж у 2047 році, коли людство стоїть на межі кінця світу. Тим часом у наш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як БТЕКівці світ врятували 01 листопада 2018

Студенти кафедри хімічної технології та фізичної і колоїдної хімії опікуються розвитком своєї спеціальності

На кафедрі хімічної технології та фізичної і колоїдної хімії  приділяється велика увага профорієнтаційній роботі за випусковою спеціальністю «Хімічна технологія та інженерія» в розрізі майбутньої спеціалізації «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» та пропаганді переваг навчання у нашому ВНЗ. Проводяться постійні зустрічі викл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри хімічної технології та фізичної і колоїдної хімії опікуються розвитком своєї спеціальності 21 лютого 2017

У Департаменті навчання та розвитку персоналу мережі «Сільпо» захищали свої кваліфікаційні роботи кращі магістранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

У рамках співпраці між ТОВ «Сільпо-Фуд» та Навчально-науковим інститутом харчових технологій НУХТ, 20 лютого 2019 року відбувся захист магістерських робіт у Департаменті навчання та розвитку персоналу мережі «Сільпо». Кращі студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, які навчалися за освітньою програмою «Технології зберігання, консервув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Департаменті навчання та розвитку персоналу мережі «Сільпо» захищали свої кваліфікаційні роботи кращі магістранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 22 лютого 2019