Відбулася зустріч здобувачів фахової передвищої освіти 4-го курсу спеціальності 181 «Харчові технології», спеціалізації «Виробництво хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчових концентратів» відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості» НУХТ із завідувачем кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолієм Куцом і доцентками кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлією Бондаренко та Ларисою Михонік.
Під час зустрічі, яка пройшла у форматі Zoom-конференції, майбутніх вступників ознайомили з правилами вступу до Національного університету харчових технологій на навчання за скороченою формою. Здобувачі дізналися про організацію навчального процесу та дозвілля, практичну підготовку в університеті, діяльність студентської ради. Наприкінці зустрічі вони отримали відповіді на свої запитання.