Н У Х Т

НУХТ – чемпіон ФАСК з футзалу 2024 року!

22 квітня 2024

НУХТ – чемпіон ФАСК з футзалу 2024 року!

Днями відбувся довгоочікуваний фінал ХХІ Чемпіонату м. Києва з футзалу серед студентських команд закладів вищої освіти. Найкращі команди – нашого університету та Національного університету фізичного виховання і спорту України (НУФВСУ) зустрілися у фіналі на майданчику НУФВСУ, щоб виявити переможця. Нашу збірну підтримував з трибун проректор Микола Копера.

Честь НУХТ у турнірі захищали Андрій Пашко, Дмитро Ніколаєць, Віталій Ткачьов, Артем Щур, Олексій Кіриченко, Гліб Андрусенко, Даніїл Заносій, Володимир Кондрашин, Богдан Зінгель, Артем Рибенко, Владислав Корнєв. Помічник тренера – викладач кафедри фізичного виховання Дмитро Кульгук, головний тренер команди – старший викладач кафедри фізичного виховання Вадим Степанюк.

Поєдинок розпочався з повної ігрової ініціативи наших спортсменів, але пропущений м’яч наприкінці першого тайму надломив наших хлопців, і на перерву вони пішли з мінімальною поразкою. Другий тайм наші футзалісти розпочали з гострих атак, але прикре вилучення і пропущений м’яч за 15 хвилин до фінального свистка поставили під питання перемогу в цьому матчі. Та наші гравці зібралися і під кінець матчу спочатку відквитали один м’яч, а потім і зрівняли рахунок – Владислав Корнєв і Андрій Пашко «розписалися» у воротах суперника.

Післяматчеві пенальті розпочали успішно наші студенти, раз по раз влучно пробиваючи шестиметрові удари, і на восьмому ударі наш голкіпер Олексій Кириченко парирував удар суперника, що і принесло нашим студентам перемогу.

Після матчу відбулася церемонія нагородження призерів, яких привітали президент Футбольної асоціації студентів Києва (ФАСК) Вадим Місюра, голова Київського відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Сергій Бобровник, президент Асоціації футболу міста Києва Ігор Кочетов, проректорка Національного університету фізичного виховання та спорту України Ольга Борисова, заступник голови Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Трофименко, голова Федерації футзалу м. Києва Руслан Хоботов.

Наш Андрій Пашко, здобувач освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, другий рік поспіль був визнаний кращим гравцем Чемпіонату, а у номінації «Кращий тренер» переможцем став тренер збірної НУХТ Вадим Степанюк.

Вітаємо нашу збірну та її тренерів із золотими медалями Чемпіонату м. Києва! Дякуємо нашим захисникам і захисницям за те, що це спортивне свято відбулося! Найголовніша наша перемога ще попереду!

Опублікований: 22-04-2024
Читайте також:
Магістранти захищають кваліфікаційні роботи, виконані під час міжнародних стажувань

На кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв відбулася значна подія – захист магістранткою Марією Аліпатовою кваліфікаційної роботи «Обґрунтування структури та фізико-механічних властивостей розтягувальної полімерної плівки із добавками вторинної сировини для скріплення тарних вантажів на піддоні», виконаної під час річного ста...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти захищають кваліфікаційні роботи, виконані під час міжнародних стажувань 17 лютого 2023

21 травня 2022 року – День відкритих дверей НУХТ!

Шановні абітурієнти-2022, учні, студенти коледжів, випускники бакалаврату! Національний університет харчових технологій запрошує Вас на День відкритих дверей, що відбудеться у суботу, 21 травня 2022 р. у форматі онлайн. Захід проводитиметься у форматі відеоконференцій за допомогою програми Zoom. Підключитися до конференції Zoom: https://zoom.us/...

ЧИТАТИ ДАЛІ

21 травня 2022 року – День відкритих дверей НУХТ! 13 травня 2022

Презентацію проекту «СТОП Фальсифікат» відвідали викладачі кафедри експертизи харчових продуктів…

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів, доценти Оксана Мельник і Оксана Шульга та старший викладач Анастасія Чорна 14 листопада 2019 року відвідали прес-конференцію проекту «СТОП Фальсифікат» в Укрінформі. Питання безпечності та якості харчових продуктів має важливе значення для кожного громадянина. Діючий мараторій на перевірки підприємс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентацію проекту «СТОП Фальсифікат» відвідали викладачі кафедри експертизи харчових продуктів… 15 листопада 2019

Презентація програми 2D від польського ЗВО для здобувачів НУХТ

За сприяння відділу міжнародних зв’язків 15 листопада 2023 року відбулася онлайн-зустріч спеціалістки  з питань міжнародної співпраці Вищої школи управління охороною праці у Катовіцах (WSZOP, Польща) Олени Кощенко зі здобувачами НУХТ. Тематикою презентації була програма двох дипломів (2D) для магістрантів. З привітальним словом виступили проректор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація програми 2D від польського ЗВО для здобувачів НУХТ 16 листопада 2023