Н У Х Т

Про контроль якості сировини і готової продукції в молочній галузі розповів другокурсникам фахівець-практик

02 грудня 2022

Про контроль якості сировини і готової продукції в молочній галузі розповів другокурсникам фахівець-практик

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся вебінар «Контроль якості та безпечності сировини і готової продукції в молочній галузі», спікером якого виступив випускник кафедри, аудитор ТзОВ «Гранд Серт Україна» Артур Михалевич.

Онлайн-захід проходив у рамках навчальної дисципліни «Контроль якості та безпечності харчових продуктів. Модуль 4. Технології зберігання, консервування та переробки молока» для здобувачів другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій спеціальності 181 «Харчові технології».

Метою заходу є формування у здобувачів цілісного сприйняття про об’єкти та види контролю якості, чинники, що впливають на формування якості продукції протягом виробничого циклу, порядок здійснення контролю якості та безпечності продукції галузі. А за допомогою застосованих кейсів, спікер долучив здобувачів до колективної роботи, що сприяло кращому розумінню предметної області та професійної діяльності.

Колектив кафедри вдячний експерту за долучення до навчального процесу! Отриманні здобувачами знання знадобляться для кращого розуміння основних концепцій, теоретичних і практичних проблем у галузі харчових технологій.

Опублікований: 02-12-2022
Читайте також:
Як працювати з головою: власний кейс барбера на шляху до бренда

Студент другого курсу освітньої програми «Маркетинг», власник барбершопу KFC Barber Володимир Свіщ 29 квітня прочитав гостьову лекцію для своїх одногрупників, де поділився власною історією створення і розвитку бізнесу – чесною, живою і справжньою. Його барбершоп тримається на простих, але сильних цінностях – чесності, доброті, впевненості. Володим...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як працювати з головою: власний кейс барбера на шляху до бренда 30 квітня 2025

Планові відкриті лекції прочитали викладачки кафедри маркетингу

Планові відкриті лекції прочитали для студентів викладачки кафедри маркетингу Світлана Степанчук і Наталія Скригун. На виконання наказу по НУХТ №103 від 11 вересня 2020 року «Про організацію навчального процесу в період з 14.09.2020 р. по 27.09.2020 р.» заняття були організовані в режимі веб-конференцій на платформі Zoom. На онлайн-лекціях, крім ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Планові відкриті лекції прочитали викладачки кафедри маркетингу 17 вересня 2020

Експерти позитивно оцінили виконання наукових досліджень у НУХТ

8 вересня у дистанційному форматі відбулося засідання секції Наукової ради Міністерства освіти і науки України за фаховим напрямом «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології». Оскільки науковці НУХТ – визнані авторитети, а секція є профільною для спеціальностей нашого вишу, її очолює проректор з наукової роботи НУХТ, профес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експерти позитивно оцінили виконання наукових досліджень у НУХТ 09 вересня 2020

Здобувачі заочної форми навчання освітньої програми «Технології харчування» отримали освітній ступінь «Магістр»

16 лютого 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжилися захисти кваліфікаційних магістерських робіт. Цього дня своє право на отримання освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» доводили здобувачі заочної форми навчання освітньої програми «Технології харчування». Екзаменаційна комісія ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі заочної форми навчання освітньої програми «Технології харчування» отримали освітній ступінь «Магістр» 16 лютого 2022