Н У Х Т

Про інноваційне технологічне обладнання для виготовлення харчової продукції майбутнім рестораторам і технологам

19 березня 2025

Про інноваційне технологічне обладнання для виготовлення харчової продукції майбутнім рестораторам і технологам

Доцент кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Іван Миколів 18 березня прочитав онлайн-лекцію «Інноваційне технологічне обладнання для виготовлення харчової продукції» здобувачам випускових груп спеціальностей «Ресторанне обслуговування» та «Харчові технології» відокремленого структурного підрозділу «Івано-франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій».

Слухачам було представлено багато зразків сучасного інноваційного обладнання для дозування сипучих, рідких і в’язко-пластичних харчових продуктів, наведена класифікація способів дозування різних видів продукції. Тема була цікавою та корисною для здобувачів коледжу, оскільки вони вивчають курс «Технологічне обладнання галузі» та виконують курсові проєкти з цієї дисципліни.

Здобувачі та викладачі коледжу висловили лекторові подяку за змістовну лекцію і нові знання, що стануть у пригоді в майбутній професійній діяльності.

Опублікований: 19-03-2025
Читайте також:
Плідна співпраця кафедри готельно-ресторанної справи з Optima Hotels&Resorts триває

На початку нового навчального року кафедра готельно-ресторанної справи радо приймала представниць найбільшої готельної мережі України – Optima Hotels & Resorts. До нашого університету завітали керівниця Навчального центру готельної і ресторанної справи, PhD з технічних наук Ірина Магалецька та менеджерка з корпоративної культури, заступниця кер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна співпраця кафедри готельно-ресторанної справи з Optima Hotels&Resorts триває 08 вересня 2025

У формі цікавої і корисної дискусії відбуваються захисти магістрантів кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

На кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв тривають захисти здобувачів вищої освіти освітнього ступеню «магістр». Магістранти з інжинірингу фармацевтичних і біотехнологічних виробництв представили вирішення актуальних питань фармацевтичної галузі – виробництва ін’єкційних препаратів, мазей і паст, підготовки води, особливих ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У формі цікавої і корисної дискусії відбуваються захисти магістрантів кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв 15 лютого 2020

Актуальні проблеми виробництва та перероблення сировини, стандартизації і безпеки продовольства вирішують наші студенти

17-18 квітня у Національному університеті біоресурсів і природокористування України працювала VIII Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства», де наш університет гідно представили молоді доповідачі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні проблеми виробництва та перероблення сировини, стандартизації і безпеки продовольства вирішують наші студенти 22 квітня 2019

Тренінг для персоналу підприємства провів доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

Не тільки виробничники включаються у навчальний процес, читаючи лекції чи проводячи майстер класи і воркшопи для наших здобувачів освіти, викладачі НУХТ у свою чергу часто виступають розробниками чи консультантами технічних переоснащень підприємств або проводять виїзні навчальні інтенсиви для їх співробітників. Доцент кафедри теплоенергетики та хо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренінг для персоналу підприємства провів доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 09 квітня 2024