Доцент кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Іван Миколів 18 березня прочитав онлайн-лекцію «Інноваційне технологічне обладнання для виготовлення харчової продукції» здобувачам випускових груп спеціальностей «Ресторанне обслуговування» та «Харчові технології» відокремленого структурного підрозділу «Івано-франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій».
Слухачам було представлено багато зразків сучасного інноваційного обладнання для дозування сипучих, рідких і в’язко-пластичних харчових продуктів, наведена класифікація способів дозування різних видів продукції. Тема була цікавою та корисною для здобувачів коледжу, оскільки вони вивчають курс «Технологічне обладнання галузі» та виконують курсові проєкти з цієї дисципліни.
Здобувачі та викладачі коледжу висловили лекторові подяку за змістовну лекцію і нові знання, що стануть у пригоді в майбутній професійній діяльності.