Н У Х Т

Про фахову передвищу освіту йшлося на регіональній нараді в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

15 лютого 2019

Про фахову передвищу освіту йшлося на регіональній нараді в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

14 лютого в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулася Регіональна нарада «Обговорення проекту Закону України «Про фахову передвищу освіту».

У нараді взяли участь понад 60 представників фахової передвищої освіти, а також в.о.  директора департаменту вищої освіти Міністерства освіти і науки України Світлана Кретович Сергіївна, головний спеціаліст сектора переміщених осіб МОНУ Ірина Кравчук, заступник директора департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації Ігор Гаврилюк, заступник голови Ради директорів закладів вищої освіти І–ІІ рівнів акредитації Івано-Франківської області Володимир Стасюк, голова Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області Роман Дадак, голова Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернівецької області Алла Гапей, депутат Івано-Франківської обласної ради, член комісії обласної ради з питань освіти і науки Ігор Тринів.

Учасники наради обговорили законопроект, акцентуючи увагу на розділах: управління у сфері фахової передвищої освіти; забезпечення якості фахової передвищої освіти; фінансово-економічні відносини у сфері фахової передвищої освіти; нагляд (контроль) у сфері фахової передвищої освіти.

За словами Володимира Стасюка, фахова передвища освіта – особливий та потрібний складник системи освіти. Потрібно зберегти та розвинути систему закладів освіти I-II рівня акредитації, які б готували якісних фахівців середньої ланки. 

Опублікований: 15-02-2019
Читайте також:
Колектив кафедри харчової хімії поповнився ще одним доцентом

Науковий потенціал університету визначається, в першу чергу, науковим і педагогічним рівнем професорсько-викладацького колективу. Тому, дуже приємно вітати колег із отриманням наукового звання. Кафедра харчової хімії була створена лише рік тому і вже сьогодні поповнилась ще одним дипломованим доцентом! Рішенням атестаційної колегії МОН від 23 жовт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив кафедри харчової хімії поповнився ще одним доцентом 02 листопада 2018

Вражаючий креатив, якісні знання й інноваційні тенденції від бакалаврів спеціальності «Маркетинг»

Поєднання вражаючого креативу та маркетингових методів аналізу продемонстрували під час захисту бакалаврських робіт студенти спеціальності «Маркетинг». Усі представлені до захисту дипломні роботи були присвячені актуальним темам і виконані на високому рівні. Ще вчора звичайні студенти, а сьогодні – дипломовані бакалаври з життєвим і професійним до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вражаючий креатив, якісні знання й інноваційні тенденції від бакалаврів спеціальності «Маркетинг» 27 червня 2018

Мотивуюча зустріч наших викладачів зі студентами київського коледжу

Асистент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Бурченко та доцент кафедри процесів і апаратів харчових виробництв Юлія Запорожець відвідали Коледж ресторанного господарства, де зустрілися зі студентами, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа». Наголошуючи на необхідності оде...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивуюча зустріч наших викладачів зі студентами київського коледжу 05 лютого 2020

Наступний етап: оприлюднені результати конкурсного відбору на місця державного замовлення

Сьогодні оприлюднені рекомендації на навчання на місця державного або регіонального замовлення для здобуття освітнього ступеня «бакалавр». В електронних кабінетах вступників навпроти тієї заяви, за якою є рекомендація на бюджет, статус змінився на «Рекомендовано до зарахування». Для зарахування на місце бюджету такі вступники повинні до 18-ї годин...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наступний етап: оприлюднені результати конкурсного відбору на місця державного замовлення 27 серпня 2020