Н У Х Т

Про екологічні проблеми, безпеку продуктів харчування та новітні технології дізналися наші студенти на лекції від виробничників

04 липня 2019

Про екологічні проблеми, безпеку продуктів харчування та новітні технології дізналися наші студенти на лекції від виробничників

Студенти спеціальності «Технологія консервування, зберігання і переробки м’яса» зустрілися з представниками ТОВ «Пріоріті Інтернешенл», що спеціалізується на виробництві та дистрибуції харчових інгредієнтів для м’ясної промисловості (комбі-суміші, тваринні білки, емульгатори, загусники, натуральні барвники, продукти для копчення, ферменти, крохмалі та інше). ТОВ «Пріоріті Інтернешенл» постачає харчові інгредієнти як безпосередньо виробникам готової продукції, так і виробникам сумішей для подальшого використання у виробництві.

Лекцію «Чисте копчення», присвячену екологічним проблемам, безпеці продуктів харчування та новітнім технологіям у сфері копчення, прочитав директор ТОВ «Пріоріті Інтернешенл» Олександр Чернов.

Студенти мали можливість ознайомитися з практичним досвідом виробництва м’ясних продуктів, розширити свої професійні знання, ознайомитися з новітніми європейськими та американськими технологіями. Надана інформація викликала зацікавленість і бажання підвищувати свій професійний рівень за обраним фахом.

Колектив кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів вдячний ТОВ «Пріоріті Інтернешенл» за співпрацю.

Опублікований: 04-07-2019
Читайте також:
Свято для особливих дітей від колективу Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого

З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найбільшим і найрадіснішим для дітвори є День Святого Миколая – одне з найулюбленіших свят дітей, і чудова нагода відповісти добром на добро. Відбулося воно і у Прилуцькій спеціалізованій школі-інтернаті І-ІІ ступенів для особливих дітей. 18 грудня студенти та колектив Навчально-науковог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято для особливих дітей від колективу Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого 21 грудня 2018

Зі сучасною педагогічною складовою ознайомилися викладачі Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

Днями викладачі циклової комісії готельного обслуговування Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ Ірина Тарасюк та Оксана Шняк взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Психолого-педагогічна підготовка майбутніх фахівців у контексті сучасних освітніх реформ», організованій Педагогічним коледжем Л...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі сучасною педагогічною складовою ознайомилися викладачі Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ 14 грудня 2018

Весняний хімічний лекторій на кафедрі харчової хімії

Наші майбутні студенти – учні випускових класів, вже неодноразово мали змогу поєднати підготовку до ЗНО з цікавими лекціями з хімічних дисциплін на кафедрі харчової хімії. Про це свідчить неабияка популярність зимових хімічних лекторіїв, де майбутні вступники розглядали складні завдання, знайомилися з новітніми харчовими технологіями, куштували сма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Весняний хімічний лекторій на кафедрі харчової хімії 12 квітня 2019

Підведені підсумки ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології

26 квітня на базі кафедри біотехнології і мікробіології відбувся завершальний етап ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології – оголошення переможців і нагородження грамотами і цінними призами. Учасниками ІІ туру олімпіади були 42 найталановитіших студента з 14 вищих навчальних закладів України Після напруженого трьохгодинного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підведені підсумки ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 26 квітня 2018