Н У Х Т

Про екологічні проблеми, безпеку продуктів харчування та новітні технології дізналися наші студенти на лекції від виробничників

04 липня 2019

Про екологічні проблеми, безпеку продуктів харчування та новітні технології дізналися наші студенти на лекції від виробничників

Студенти спеціальності «Технологія консервування, зберігання і переробки м’яса» зустрілися з представниками ТОВ «Пріоріті Інтернешенл», що спеціалізується на виробництві та дистрибуції харчових інгредієнтів для м’ясної промисловості (комбі-суміші, тваринні білки, емульгатори, загусники, натуральні барвники, продукти для копчення, ферменти, крохмалі та інше). ТОВ «Пріоріті Інтернешенл» постачає харчові інгредієнти як безпосередньо виробникам готової продукції, так і виробникам сумішей для подальшого використання у виробництві.

Лекцію «Чисте копчення», присвячену екологічним проблемам, безпеці продуктів харчування та новітнім технологіям у сфері копчення, прочитав директор ТОВ «Пріоріті Інтернешенл» Олександр Чернов.

Студенти мали можливість ознайомитися з практичним досвідом виробництва м’ясних продуктів, розширити свої професійні знання, ознайомитися з новітніми європейськими та американськими технологіями. Надана інформація викликала зацікавленість і бажання підвищувати свій професійний рівень за обраним фахом.

Колектив кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів вдячний ТОВ «Пріоріті Інтернешенл» за співпрацю.

Опублікований: 04-07-2019
Читайте також:
Зі швейцарськими благодійниками  розпочинає співпрацю Сумський коледж харчової промисловості НУХТ

19 квітня 2018 р. до Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ завітала делегація у складі президента організації «Help Point Sumy» Маріанна Піффаретті та волонтера Карла Гретлера, яких супроводжував директор Сумського обласного Благодійного фонду «Хельвеція» Микола Резнік. Члени делегації надали благодійну допомогу коледжу у вигляді паперових...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі швейцарськими благодійниками розпочинає співпрацю Сумський коледж харчової промисловості НУХТ 19 квітня 2018

Студенти-заочники спеціальності «Харчові технології» успішно захистили дипломні проекти

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу відбулися захисти дипломних проектів студентами спеціальності «Харчові технології», спеціалізації «Технології харчування», заочної форми навчання. Цього року їх усього троє, але вони з впевненістю «підкорили цю вершину» і успішно пройшли захист. Кожний із доповідачів на високому рівні продем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-заочники спеціальності «Харчові технології» успішно захистили дипломні проекти 21 лютого 2017

На кафедрі біотехнології і мікробіології захистили магістерські дипломні роботи студенти заочної форми навчання

12 червня 2018 р. на кафедрі біотехнології і мікробіології захищали магістерські дипломні роботи студенти заочної форми навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» спеціалізацій «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія». До складу екзаменаційної комісії з атестації здобувачів вищої освіти увійшли викладачі кафедри ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології і мікробіології захистили магістерські дипломні роботи студенти заочної форми навчання 13 червня 2018

Відбулося урочисте вручення сертифікатів випускникам сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва вручила сертифікати випускникам сертифікатної освітньої професійної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». Впродовж 10 тижнів слухачі програми опановували фахові секрети пивоваріння, технології кондитерських виробів, морозива і кавових напоїв, новітніх для вітчизн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося урочисте вручення сертифікатів випускникам сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 21 червня 2018