Н У Х Т

Про екологічні проблеми, безпеку продуктів харчування та новітні технології дізналися наші студенти на лекції від виробничників

04 липня 2019

Про екологічні проблеми, безпеку продуктів харчування та новітні технології дізналися наші студенти на лекції від виробничників

Студенти спеціальності «Технологія консервування, зберігання і переробки м’яса» зустрілися з представниками ТОВ «Пріоріті Інтернешенл», що спеціалізується на виробництві та дистрибуції харчових інгредієнтів для м’ясної промисловості (комбі-суміші, тваринні білки, емульгатори, загусники, натуральні барвники, продукти для копчення, ферменти, крохмалі та інше). ТОВ «Пріоріті Інтернешенл» постачає харчові інгредієнти як безпосередньо виробникам готової продукції, так і виробникам сумішей для подальшого використання у виробництві.

Лекцію «Чисте копчення», присвячену екологічним проблемам, безпеці продуктів харчування та новітнім технологіям у сфері копчення, прочитав директор ТОВ «Пріоріті Інтернешенл» Олександр Чернов.

Студенти мали можливість ознайомитися з практичним досвідом виробництва м’ясних продуктів, розширити свої професійні знання, ознайомитися з новітніми європейськими та американськими технологіями. Надана інформація викликала зацікавленість і бажання підвищувати свій професійний рівень за обраним фахом.

Колектив кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів вдячний ТОВ «Пріоріті Інтернешенл» за співпрацю.

Опублікований: 04-07-2019
Читайте також:
Маркетингові тренди в ритейлі від здобувачів кафедри маркетингу

Чи розуміє сучасний ритейл своїх клієнтів, та якими є актуальні тренди ритейл-маркетингу? Ці питання дослідили учасники чергового засідання наукового студентського гуртка «Інтелектуал» кафедри маркетингу. Тема виявилася цікавою для здобувачів спеціальностей «Маркетинг», «Підприємництво та торгівля» і «Журналістика» (освітньої програми «Реклама та з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетингові тренди в ритейлі від здобувачів кафедри маркетингу 17 квітня 2024

Новинка від наших викладачів для книжкової полички спеціалістів харчових підприємств і здобувачів освіти

Державний заклад освіти «Одеський інститут післядипломної освіти» НУХТ видав навчальний посібник «Планування та проведення внутрішніх аудитів систем управління безпечністю та якістю харчових продуктів» для спеціалістів харчових підприємств з питань безпечності та якості продукції та здобувачів харчових закладів освіти. Авторка – завідувачка кафедри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новинка від наших викладачів для книжкової полички спеціалістів харчових підприємств і здобувачів освіти 29 січня 2021

У центрі уваги – доповнена реальність

Одним із професійних інтересів доцента кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління Володимира Полупана  є тематика, пов'язана з доповненою реальністю. Зокрема можливості її використання для розроблення людино-машинних інтерфейсів. Перші власні напрацювання викладачем розроблялися на базі ігрового рушія Unity в поєднанні з пл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У центрі уваги – доповнена реальність 07 грудня 2022

Ще один гостьовий лекторій на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція професорки Державного торговельно-економічного університету Діни Федорової для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів» у рамках вивчення дисципліни «Органічні харчові продукти спеціального призначення...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один гостьовий лекторій на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 26 квітня 2023