Н У Х Т

Різдвяний Movie Club

15 грудня 2023

Різдвяний Movie Club

Наближається Різдво Христове – чудове свято любові та надії, найбільше свято в історії людства для усіх християн світу.

Старші викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування Людмила Юрчук і Лариса Яненко провели чергове засідання Movie Club зі здобувачами першого курсу, груп ТІ-1-1 і ТІ-1-2 Навчально-наукового інституту харчових технологій до святкування CHRISTMAS.

CHRISTMAS святкується у Сполученому Королівстві Великобританії, США, Канаді та інших англомовних країнах 25 грудня. Цього дня шанобливо відзначають і дотримуються усіх традицій свята.

Для проведення заходу разом зі студентами був обраний художній фільм «Різдвяні Хроніки» («Christmas Сhronicles»). Це відома американська комедія, знята Клеєм Кайтісом, головну роль у якій виконав Курт Рассел.

Викладачки підготували наочні роздаткові матеріали для відпрацювання лексики та ключових фраз, пов’язаних з фільмом. Також студенти розгадували тематичний кросворд. Здобувачі презентували домашні заготовки про те, як святкується Різдво в їх сім’ях.

Незважаючи на повітряну тривогу, студенти в укритті із задоволенням переглянули фільм, активно відповідали на питання викладачок, дискутували.

Movie Club кафедри іноземних мов професійного спрямування є невід’ємною частиною культурологічного аспекту вивчення іноземної мови, що сприяє розвитку комунікативної компетенції та пізнання культурних традицій англомовних країн.

Опублікований: 15-12-2023
Читайте також:
Кафедра експертизи харчових продуктів у київській школі №121

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка, академік УАН Оксана Шульга завітала до середньої загальноосвітньої школи № 121 м. Києва. Школа була заснована у 1995 року, вона знаходиться у Солом’янському районі Києва і є центром, навколо якого зосереджуються всі заходи, що відбуваються в мікрорайоні....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра експертизи харчових продуктів у київській школі №121 16 квітня 2024

Зростає попит на випускників освітніх програм «Технології цукру та полісахаридів» та «Технології води та водопідготовки»

Наука та освіта є важливим пріоритетом світового інноваційного розвитку. Ця теза знайшла підтвердження під час захистів дипломних робіт магістрів на кафедрі технології цукру і підготовки води. Кафедра в 2019 році успішно випустила  більше тридцяти профільних фахівців харчової галузі зі спеціальності 181 «Харчові технології» за освітніми програмами ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зростає попит на випускників освітніх програм «Технології цукру та полісахаридів» та «Технології води та водопідготовки» 27 лютого 2019

Наставництво – це на все життя

Попри складний період в Україні через пандемію коронавірусу, здобувачі освіти та викладачі продовжують дистанційно проводити заплановані заняття за допомогою сучасних мультимедійних засобів. Це ж стосується і роботи наставників академічних груп студентів. Зокрема, асистент кафедри біотехнології і мікробіології Віктор Удимович постійно тримає зв'яз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наставництво – це на все життя 26 листопада 2020