Н У Х Т

Про цифровізацію харчової промисловості на Digital Food Forum-2024

09 квітня 2024

Про цифровізацію харчової промисловості на Digital Food Forum-2024

5 квітня відбувся Digital Food Forum-2024, який зібрав ключових гравців харчової промисловості та інноваційних технологій для обміну досвідом, ідеями та кращими практиками у галузі цифровізації харчової промисловості.

До активностей заходу долучилися здобувачі освітньої програми «Технології харчування» разом із викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції й скористалися нагодою ознайомитися з останніми технологічними трендами галузі, відкрити для себе нові можливості для впровадження цифрових рішень у виробництві та реалізації продукції.

Спікерами були відомі фахівці з харчової промисловості, консультанти з цифрової трансформації, розробники технологій та представники компаній, що вже успішно впроваджують цифрові рішення у своїй діяльності.

Учасники форуму почули про новітні технології та приклади успішного впровадження, зрозуміли переваги та виклики цифрової трансформації у харчовій індустрії, а також знайшли можливості для співпраці та розвитку своїх бізнесів у цифровому середовищі.

Для здобувачів освіти було особливо цікаво брати участь у презентаціях і дискусіях, обговорити успішні кейси впровадження цифрових технологій у харчовій промисловості та дізнатися про перспективи розвитку галузі.

Digital Food Forum-2024 став важливою подією для здобувачів освітньої програми «Технології харчування», допомігши їм поглибити свої знання та зрозуміти, як можуть використовувати ці знання в майбутній професійній діяльності.

Опублікований: 09-04-2024
Читайте також:
Особливості практичної підготовки студентів-туристів

Студенти-практиканти другого курсу спеціальності «Туризм» Волинського коледжу НУХТ у межах навчальної практики проводили екскурсії історико-культурним заповідником «Старий Луцьк» для лучан і гостей міста. Формат «гри-квесту» урізноманітнив «стандартні» розповіді екскурсоводів. Гостями «Екскурсійної точки» були жителі різних міст України, Білорусії...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості практичної підготовки студентів-туристів 23 липня 2019

Знайомство з флагманом вітчизняної фармацевтики

Виховання і підготовка високоякісних інженерно-технічних фахівців – це надзвичайно складний і довготривалий процес, що вимагає постійного динамічного руху викладача і студентів молодших курсів. Це викликано, по-перше, потребою у підготовці фахівців широко планової підготовки, а по-друге зацікавити і урізноманітнити студентське життя молоді. І не ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство з флагманом вітчизняної фармацевтики 27 березня 2020

Де найкраще шукати інформацію для своєї магістерської роботи дізналися здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Важливою складовою якісної підготовки кваліфікаційної магістерської роботи є ознайомлення з останніми науковими досягненнями і тенденціями розвитку відповідної галузі. Найкращим джерелом такої інформації є наукові публікації в національних і міжнародних фахових виданнях. Але як не розгубитися у цьому інформаційному полі? Адже все більше видань пред...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Де найкраще шукати інформацію для своєї магістерської роботи дізналися здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 04 жовтня 2023

НУХТ серед лідерів за кількістю заяв від вступників на основі повної загальної середньої освіти

Уже кілька років поспіль після завершення подання заяв вступниками до бакалаврату на основі повної загальної середньої освіти, портал Освіта.UA визначає 100 вишів України, найбільш популярних серед цієї категорії вступників. Цей своєрідний рейтинг укладається за даними інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA», що розміщує рейтингові списки вступникі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ серед лідерів за кількістю заяв від вступників на основі повної загальної середньої освіти 31 серпня 2022