Н У Х Т

Призи знайшли своїх власників

19 червня 2020

Призи знайшли своїх власників

Нещодавно кафедра біотехнології і мікробіології ділилася щасливою подією – перемогою молодих науковців, аспірантів Дар’ї П’ятецької, Лілії Ключки та магістрантки Наталії Клименко у V-му Всеукраїнському конкурсі «Молодь і прогрес у раціональному природокористуванні» і зазначала, що зовсім скоро дівчата отримають не тільки Диплом, а й цінні подарунки.

До останнього ніхто з них не знав, що саме знаходиться у тій важкій коробці, яку вони отримали. Після експрес-розпаковки дівчата були враженні кількістю і цінністю призів. Так, тепер в озброєнні наших біотехнологів з’явилися дві монографії – «Газ природний, палива та оливи» та «Modification of jet fuels composition with renewable bio-additives»; посібник «Інтеграція управління рішень для збалансованого розвитку», створений у рамках проекту Європейського Союзу та Міністерства екології та природних ресурсів України; декілька примірників «Екологічного вісника» та серія з 10-ти еколого-географічних карт, на яких відображені результати досліджень екологічного стану навколишнього середовища України.

Серед такої кількості наукової літератури був не менш важливий документ: подяка завідувачці кафедри біотехнології і мікробіології, науковому керівнику роботи Тетяні Пирог. Переможці зазначають, що наукова робота під керівництвом Тетяни Павлівни – це завжди можливість реалізувати себе, свій науковий потенціал, за що усі її «наукові діти» безмежно вдячні!

Також молоді науковці щиро вдячні партнерам Конкурсу, Українському науково-дослідному центру хімотології і сертифікації паливно-мастильних матеріалів і технічних рідин Національного авіаційного університету за цінні призи.

Шановні вступники! Викладачі кафедри біотехнології і мікробіології впевнені, що ви – такі ж амбітні і спраглі до реалізації свого потенціалу, як студенти-науковці їх кафедри. Не втратьте можливість приєднатися до згуртованої родини біотехнологів НУХТ, здобути найкращу інженерну освіту в Україні і бути героями таких же приємних новин!

Опублікований: 19-06-2020
Читайте також:
Магістранти закріплюють іншомовні компетенції з гостями з Франції

Викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок провела зі здобувачами освітнього ступеня «Магістр» спеціальності «Менеджмент організацій» пізнавальний захід «Les Cultures et les Traditions Françaises». Тема є досить актуальною, оскільки Франція вважається еталоном європейської культури, демократії й поваги до пра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти закріплюють іншомовні компетенції з гостями з Франції 30 вересня 2022

Студент факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – двічі призер Міжнародного конкурсу ресторанних технологій

Студент факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу здобув срібло і бронзу Міжнародного конкурсу ресторанних технологій «BestCookFest-2018», який проходив 4-6 жовтня у Києві. Організатори конкурсу – громадська спілка «Український кулінарний союз» спільно з Київським національним торговельно-економічним університетом та Егейською профе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студент факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – двічі призер Міжнародного конкурсу ресторанних технологій 09 жовтня 2018

Стратегічні орієнтири розвитку визначив колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій

12 вересня у ході традиційних зборів трудового колективу, що розпочинають кожний новий навчальний рік, пріоритетні напрямки й стратегічні орієнтири розвитку визначив колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій. Директор інституту Оксана Кочубей-Литвиненко розпочала збори з вітання присутніх із початком чергового навчального року й п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стратегічні орієнтири розвитку визначив колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій 12 вересня 2019

Наші студенти відзначені за інноваційний підхід на IV Міжнародному етнофестивалі кулінарного мистецтва

У Луцькому коледжі технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбувся  IV Міжнародний етнофестиваль кулінарного мистецтва, в якому взяла участь команда «Станіславські віртуози» Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ – голова циклової комісії Оксана Данилів, викладач спец...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші студенти відзначені за інноваційний підхід на IV Міжнародному етнофестивалі кулінарного мистецтва 31 жовтня 2018