Н У Х Т

Призи знайшли своїх власників

19 червня 2020

Призи знайшли своїх власників

Нещодавно кафедра біотехнології і мікробіології ділилася щасливою подією – перемогою молодих науковців, аспірантів Дар’ї П’ятецької, Лілії Ключки та магістрантки Наталії Клименко у V-му Всеукраїнському конкурсі «Молодь і прогрес у раціональному природокористуванні» і зазначала, що зовсім скоро дівчата отримають не тільки Диплом, а й цінні подарунки.

До останнього ніхто з них не знав, що саме знаходиться у тій важкій коробці, яку вони отримали. Після експрес-розпаковки дівчата були враженні кількістю і цінністю призів. Так, тепер в озброєнні наших біотехнологів з’явилися дві монографії – «Газ природний, палива та оливи» та «Modification of jet fuels composition with renewable bio-additives»; посібник «Інтеграція управління рішень для збалансованого розвитку», створений у рамках проекту Європейського Союзу та Міністерства екології та природних ресурсів України; декілька примірників «Екологічного вісника» та серія з 10-ти еколого-географічних карт, на яких відображені результати досліджень екологічного стану навколишнього середовища України.

Серед такої кількості наукової літератури був не менш важливий документ: подяка завідувачці кафедри біотехнології і мікробіології, науковому керівнику роботи Тетяні Пирог. Переможці зазначають, що наукова робота під керівництвом Тетяни Павлівни – це завжди можливість реалізувати себе, свій науковий потенціал, за що усі її «наукові діти» безмежно вдячні!

Також молоді науковці щиро вдячні партнерам Конкурсу, Українському науково-дослідному центру хімотології і сертифікації паливно-мастильних матеріалів і технічних рідин Національного авіаційного університету за цінні призи.

Шановні вступники! Викладачі кафедри біотехнології і мікробіології впевнені, що ви – такі ж амбітні і спраглі до реалізації свого потенціалу, як студенти-науковці їх кафедри. Не втратьте можливість приєднатися до згуртованої родини біотехнологів НУХТ, здобути найкращу інженерну освіту в Україні і бути героями таких же приємних новин!

Опублікований: 19-06-2020
Читайте також:
Кращі готельні підприємства прийняли на практику наших здобувачів вищої освіти

Карантинні обмеження не завадили організації практичної підготовки здобувачів вищої освіти кафедри готельно-ресторанної справи. З урахуванням усіх протиепідемічних рекомендацій і карантинних обмежень задля запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, з використанням дистанційних технологій 1 лютого 2021 р. здобувачі освітнього ступ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі готельні підприємства прийняли на практику наших здобувачів вищої освіти 02 березня 2021

Професійні консультації від викладачів університету

Викладачі університету продовжують консультаційно підтримувати українських виробників. 2 листопада доценти кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Олександр Рябчук і Олексій Пилипенко відвідали чергове харчове підприємство. Цього разу професійне консультування з модер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійні консультації від викладачів університету 03 листопада 2023

Біоенерготехнологи – фахівці майбутнього!

А чи знаєте ви, що за історію розвитку людського суспільства споживання енергії з розрахунку на одну людину зросло більше ніж у 100 разів? Нині кожні 10-15 років світовий рівень споживання енергії практично подвоюється. Водночас запаси традиційних джерел енергії: нафти, вугілля, природного газу виснажуються, а спалювання викопних видів палива все б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біоенерготехнологи – фахівці майбутнього! 17 травня 2022

Сертифікати міжнародної практики вручили студентам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

За результатами партнерства кафедри готельно-ресторанної справи зі стейкхолдерами готельно-ресторанного господарства Болгарії була організована міжнародна виробнича практика студентів 4 курсу. Практична підготовка є важливою компонентою освітньо-професійної програми здобувачів вищої освіти, а закордонна практика сприяє успішному працевлаштуванню в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сертифікати міжнародної практики вручили студентам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 22 жовтня 2019