Н У Х Т

Прийоми кращої візуалізації своїх лекцій опанували викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління

06 листопада 2023

Прийоми кращої візуалізації своїх лекцій опанували викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління

Співпраця кафедри економіки і права та Корпорації «Arterium» дає можливості навчатися і розвиватися всім.

Віддалений спосіб навчання потребує якісного підходу до візуалізації супровідних матеріалів під час проведення занять. Тож, для удосконалення вмінь і навичок створення дизайну презентаційних матеріалів викладачам було запропоновано пройти навчальний тренінг «Дизайн презентації: Що? Навіщо? Як?». Спікеркою була дизайнерка Корпорації «Arterium» Крістіна Яцимірська, яка займається розробленням і створенням рекламних проєктів.

Упродовж майже двох годин викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління і фахівчиня розбирали особливості створення допоміжного матеріалу для кращої візуалізації та висвітлення тем лекцій. Окрему увагу приділили блокам щодо розставлення акцентів за допомогою інструментів кольору, шрифтів та ефектів. Врахування цього дає змогу утримувати увагу довше та активує різні види пам’яті для сприйняття інформації легше і швидше.

Зустріч супроводжувалася питаннями учасників, на які спікерка давала розгорнуті відповіді.

Щиро вдячні фахівцям Корпорації «Arterium» за навчально-освітні івенти для здобувачів освіти і викладачі. Чекаємо на нові зустрічі!

Опублікований: 06-11-2023
Читайте також:
За лаштунками івенту

Наші викладачі не втрачають жодної можливості підвищити свою кваліфікацію, дізнатися щось нове чи здобути практичні навички. Так, доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва другий рік поспіль долучається в ролі адміністратора до організації та проведення щорічної національної премії «Обрані країною». Цьогоріч захід, що об...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За лаштунками івенту 08 липня 2025

Виробничники розповіли здобувачам освіти про використання гідроколоїдів у харчових виробництвах

20 квітня 2023 р. у межах дисципліни «Дієтологія» для здобувачів 4 курсу кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, які навчаються на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології», відбулася гостьова лекція «Використання гідроколоїдів у харчових виробництвах». Метою лекції було ознайомлення з ін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробничники розповіли здобувачам освіти про використання гідроколоїдів у харчових виробництвах 21 березня 2023

Онлайн-зустріч зі старшокурсниками Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ

У рамках профорієнтаційної роботи випускових кафедр 3 квітня 2023 року відбувся черговий профорієнтаційний онлайн-івент. Науково-педагогічні працівники кафедр технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування і автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління зустрілися й поспілкувалися зі студентами четвертого курсу осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-зустріч зі старшокурсниками Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ 04 квітня 2023

Доцентка кафедри експертизи харчових продуктів розпочала стажування у Жешувському університеті (Польща)

За пропозиціями країн-партнерів України проводяться конкурси на різноманітні програми наукового стажування. Серед них Національним науковим центром у місті Краків (Польща) був проведений конкурс на річне наукове стажування для науково-педагогічних працівників України, які співпрацюють із польськими вищими освітніми закладами. За результатами конку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцентка кафедри експертизи харчових продуктів розпочала стажування у Жешувському університеті (Польща) 03 червня 2022